2014 Kasım Anneleri

Cnm bende nezle olmuştum ve sabah kalkınca hemen elma kabuğu, yarım limon , karanfil ve bir çubuk tarcını demleyip bir kaşık balla tadlandırıp içtim içtim bana çok iyi geldi ve bebeğime de geçmedi dene istersen sende
saol cnm önerin için. kaynatalım bakalım, zaten alıştık süt yapsın diye abuk subuk şeyler içmeye :)

benimki de öyle. iyi tek değilmişim :) normal midiye düşünüyordum
doktorum bAna bazı çocuklarin normal vücut ısısı 37.9 a kadar çıkar. Bu ateş değil vücut ısısıdır demişti. Gerçekten de oğlumun vücut ısısınin 37 nin altında olduğunu pek görmedim. Demekki normal.

Metbel bu oyun halisini hic dusunmuyodum ama bunlari okuyunca kararsiz kaldim almali miyim sence?
Tatlım bence al hem öğrenmeside ilerler benim kızım halıdaki hışırtı çıkaran nesneleri yakalayacağım diye tam dönmesede dönmeyi öğrendi kendini oyalamayı öğtendi en kötüsü halıya bırak koltuğa uzan keyif yap uzun zaman sonra bunu yapmak garip geliyor:KK73:

uyku konusunda baştan beri problem yok gündüzleri 1 2 saat uyuyor uyanıyor beslenme oyun geri yat uyu şeklinde akşam da 10 da uyuyor sabaha kadar ama bu aralar bir iki defa uyanıyor doymuyor sanırım acikiyor emzik veriyorum uyuturuken uykuya dalında bırakıyor ama işte böyle kendi kendine uyusun istiyorum erken mi acaba daha
Yaa maşallah bebişe daha ne istiyorsun hiç dokunma çocuğa ters teper uyumaz falan görürsün sonra:KK48:Emzikle uyumasında ne sakınca var:cool:

Tatlım bence al hem öğrenmeside ilerler benim kızım halıdaki hışırtı çıkaran nesneleri yakalayacağım diye tam dönmesede dönmeyi öğrendi kendini oyalamayı öğtendi en kötüsü halıya bırak koltuğa uzan keyif yap uzun zaman sonra bunu yapmak garip geliyor:KK73:
Bizim halımızda pztsı gelıcek. İnş çıkan seslerden urkmez. Güneşli gunleri aldım buarada

Bizim halımızda pztsı gelıcek. İnş çıkan seslerden urkmez. Güneşli gunleri aldım buarada
Aynı marka almışız bende tekmele gym aldım mor bir tanede zürafası var onuda uyku arkadaşı yapıcam kızıma sende içindeki oyuncaklardan belki uyku arkadaşı bulursun miniğine

Kızlar çok güldüm,bu aralar kızım nasıl emiyorsa memeyi bıraktığında dudak çevresi hep süt izi oluyor öyle uyuyor o an ısırmamak için kendimi zor tutuyorum:-) minik kedim benim:KK70:Ya kızlar Allah bizleri evlatlarımıza bağışlasın kızımı çooook seviyorum:KK68:

Gunaydin arkadaslar
Benim park yatak almam lazim annemjn evine
Park yatak kullanan arkadaslarim bana marka ve model tavsiye edebilkr misknkz
Bebegim besikte sallanarak uyumaya aliskin, sallanmasi ve ses cikarmamasi sallanirken onemli benim icin
Baby2go var bizde memnunum

Aynen benımkıde oyle canım. Bakıp bakıp guluyo damaklarının arasına gogus ucumu sıkıştırıyo. Hem meme emıyo arada agu diyor. Cok komikler artıkya. Bazen gulucem agu gugu dicem diye ememiyo.
Benim minik tavşanımda emerken kendi kendine ııı ııı diyor ben ne oldu kızım dedikçe daha çoşkulu ıı ıı diyor ısırasım geliyo:-)

Kızlar aşı olurken kızımın yanında hep babası oluyo ben dayanamıyırum aglıyorum hep. Uzaktan kızıma bakıyorum sadece. Aşı oldıktan sonra kıcagıma alıyorum sakinleştiriyorum. Bu son aşıda canı ciddi yandı galiba. Ogünden berı babasına gıtmıyo. Gordüğü anda bagırarak aglıyo. Normald gece eşim uyuturdu konuşurdu coşardı kızım ama şimdi görse aglıyo bende susuyo. Aşıda onu gordu ondan olabilirmı acaba. Bezını bile açarken tedirginleşiyo resmen ürküyo yavrum. Gercekten suandada bukadar farkındalıkları geşişmişmidir. İlk kollarına bile dokundurmadı uzandgm anda agladı mesela

E efsunkarr Allah korumuş kuzunu canım bir yei kanamamış en azından öyle teselli et kendini o an çok korkmuşsundur bikirim çocuklu ailelere biraz daha gitmemek lazım ben çok rahatsız oluyorum sokmuyorum daha bunu okudum uzun bir zaman daha sokmam :oops:ve Rosebek88 Rosebek88 çok geçmiş olsun bende 4. Ay aşısından hemen sonra vereyim bari şurubu

Kızlar aşı olurken kızımın yanında hep babası oluyo ben dayanamıyırum aglıyorum hep. Uzaktan kızıma bakıyorum sadece. Aşı oldıktan sonra kıcagıma alıyorum sakinleştiriyorum. Bu son aşıda canı ciddi yandı galiba. Ogünden berı babasına gıtmıyo. Gordüğü anda bagırarak aglıyo. Normald gece eşim uyuturdu konuşurdu coşardı kızım ama şimdi görse aglıyo bende susuyo. Aşıda onu gordu ondan olabilirmı acaba. Bezını bile açarken tedirginleşiyo resmen ürküyo yavrum. Gercekten suandada bukadar farkındalıkları geşişmişmidir. İlk kollarına bile dokundurmadı uzandgm anda agladı mesela
Tatlım olabilir arkaşımın bebeği 2. Ay aşısında anne aşıdan sonra emzirdiği için memeyle aşıyı ilişkilendirmiş bir daha emmedi hatt buraya yazmıştım emzircekmisiniz aşıdan sonra diye.ama bende mecbur biraz kucağımda hoplattım sarıldım susmayınca meme verdim.Valla şu aşı kadar gerildiğim başka birşey yok 4. Ay aşımız geldi bizimde.

E efsunkarr Allah korumuş kuzunu canım bir yei kanamamış en azından öyle teselli et kendini o an çok korkmuşsundur bikirim çocuklu ailelere biraz daha gitmemek lazım ben çok rahatsız oluyorum sokmuyorum daha bunu okudum uzun bir zaman daha sokmam :oops:ve Rosebek88 Rosebek88 çok geçmiş olsun bende 4. Ay aşısından hemen sonra vereyim bari şurubu
metbeeeeeeeeeeellllll defalarca yazdık, aşıdan sonra ateş düşürücü vermek yok diye canım. aşının etkinliği düşüyor dedik hatta. kontrol ede ede ver ates dusurucu. 38'i geçince ver verceksen arkadaşım. rosebebek'in şanssızlığı birden yükselmesi. özellikle bebeğin nesesi yerindeyse sadece ateşi varsa beklememiz gerekiyor.

lilipit lilipit belki ben yanlş hatırlıyorum canım kanz olabilir markası. Ama camper model işte. Bu model

Eklentiler

• 108186523_tn70_0.webp
    108186523_tn70_0.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 97
Back
X