2014 Kasım Anneleri

Çok sağol canım sizinde sünnetiniz hayırlı olsun. Ilk gün oğlum sakindi fakat Sünnetin 2. Günü nasıl ağladı anlatamam, ağlamaktan morardı valla çok korktum:KK43: bugün 3. Günümüz Şükürler olsun sakinleşti. Bizim ilacın adını bilmiyorum canım ya, enjektörün içinde verdi, günde 4 defa damlatıyoruz komple. Ben sordum tendürdüyot mu yoksa diye, hayır değil ona benzer bir ilaç dedi. Rengi kahverengi Sıvı birşey. Mikrop kapmaması ve çabuk iyileşmesi içinmiş. Sizin ilaçta böyle birşey mi yoksa krem gibi mi? Bu arada ilk banyoyu 5. Gün yaptırın dedi. Banyoda şişme olabilir fakat su iyi gelir dedi. Pipideki şişlik henüz geçmedi, inşallah biran önce iyileşir Kuzucuklar. Allah'ım damatlıklarını da göstersin inşallah.
canım ya peki ne zaman normal eskisi gibi kucağımıza alacağız ki çok korkuyorum ben sarılmaya bile canı acır bi şey olur diye

anne sutuyle besleniyordu ama tayinim cikmisti yeni is arkadaslari falan strese girdim.sutum.cekildi benim yaa mama aldim ama biberonu sevmiyor avent nasil

Avent natural biberon anne göğüs ucuna benzer, ben kullanıyorum çok memnunum. Bence denemelisin.

image.webp image.webp
Benim kemirgen oğlum Alperen :KK70:
Haha tipe bak ne tatli yaaa o parmkalarini annesi yesinn
Buda benim karinca yiyenim:KK53:

Maş allah nazar değmesin dilimi de ısırayım. Benim paşamın üstünü sırf ben sıkıldığım için değiştiriyom. Bazen iki üç damla kusar o kadar. Ama dediğin doğru onların kusmukları bile missssssss.
Bizden çok kıyafetleri var valla. Ben kendi çamaşırlarımızı yıkamayı unuttum onunkileri yıkamaktan :)

Aman maşallah paşaya:nazar::nazar:

Yıkamayı geçtim, bir de ütü faslı var bu işin. İyi ki kurutma makinesi almışım hemen kurutup hemen ütülüyorum. Ben de biraz tuhafım, o kadar kıyafeti var, ama eğer kirli kıyafeti varsa o illa yıkanacak. O kirli sepeti dolu olmayacak. Hastalıklı bir durum sanırım. o_O İlla tüm kıyafetleri yıkalı, ütülü çekmecede olacak. Kendimi fazla yıpratıyorum sanırım. 2 gündür inanılmaz belim ağrıyor, yataktan kalkamıyorum mesela.

anne sutuyle besleniyordu ama tayinim cikmisti yeni is arkadaslari falan strese girdim.sutum.cekildi benim yaa mama aldim ama biberonu sevmiyor avent nasil
Ben ise basladm aventi almiyr chiccoaldim onladeniyorannem
On gundur sonuc yok emmiyr

Çok sağol hepimiz yavrularımızın düğünlerini de Görelim inşallah. Bence zaman kaybetmeden yaptır, dediğin gibi hareketleri arttıkça iş zorlaşıyor. Inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla yapar da siz de kolaylıkla atlatırsınız.
İnş Allah bakalım.

Yıkamayı geçtim, bir de ütü faslı var bu işin. İyi ki kurutma makinesi almışım hemen kurutup hemen ütülüyorum. Ben de biraz tuhafım, o kadar kıyafeti var, ama eğer kirli kıyafeti varsa o illa yıkanacak. O kirli sepeti dolu olmayacak. Hastalıklı bir durum sanırım. o_O İlla tüm kıyafetleri yıkalı, ütülü çekmecede olacak. Kendimi fazla yıpratıyorum sanırım. 2 gündür inanılmaz belim ağrıyor, yataktan kalkamıyorum mesela.
Ayy ütüleme faslı çok yorucu gerçekten. Bırak kız dünya kadar kıyafetleri var kirli sepeti de biraz dolu dursun ne olacak.
Yorma kendini o kadar.

Ben ise basladm aventi almiyr chiccoaldim onladeniyorannem
On gundur sonuc yok emmiyr
Çok ilginç ya bazı bebiş annesini emmek istemez biberon kolay gelir bazı nadir bebişlerde senin ki gibi biberon almaz.
Allah yardımcınız olsun.

boncuk goz olmus bu Masallah,:)

Ben de anne memesine yakın diye avent aldım ama beğenmedi. Hediye gelen wee vardı. Dar ağız. 18 aylık bebekler için olan başlıktan aldm :D 3 tane kocaman delik var :)) onu aldı paşam.

Kızlar bebislerinizin gazı bitti mi? Tam geçti dedinm benim oğlum 2 3 gündür fenalarda. Ayrıca gece çok uyanıyor. 4 5 defa . Sizde durumlar nasıl

Benim kemirgen oğlum Alperen :KK70:
Maasallah kuzuya minnik gözlü :KK15:

Eki Görüntüle 1447884 Eki Görüntüle 1447884
Haha tipe bak ne tatli yaaa o parmkalarini annesi yesinn
Buda benim karinca yiyenim:KK53:
Allah bağışlasın

Ben de anne memesine yakın diye avent aldım ama beğenmedi. Hediye gelen wee vardı. Dar ağız. 18 aylık bebekler için olan başlıktan aldm :KK70: 3 tane kocaman delik var :)) onu aldı paşam.
beninkide aventi geveliyor ama nuk la içiyor sagdığım zaman yarısını döke döke :KK53:

Benımkı oyun halısına alıştı şükür. 15 dk dır keyif yapıyorum. Oyle ozlemışımkı

Geçmişi pek okuyamiyorum öyle alıntı yapmıyor evet yaman çok çok ağladi ama gecti şükür defne de ateşsiz ağrısız atlatır inşallah bizim atesimiz olmamisti
Hehe küsmem tabii:KK68: Ya carputim yaman çok ağlamıştı ya onu yazmıştım ama @yapınca alıntılamıyor sanırım site

Geçmişi pek okuyamiyorum öyle alıntı yapmıyor evet yaman çok çok ağladi ama gecti şükür defne de ateşsiz ağrısız atlatır inşallah bizim atesimiz olmamisti
heh carputii bende seni aramıştım. biz 4. ay aşımızı olduk yekta çok ağladı hemşire ile tam konuşamadım acaba ateş olurmu kuzu duş falan aldırabilirmiyiz neyapmalıyım

boncuk goz olmus bu Masallah,:)

Dünyaya gelen büyüyor, çıktılar artık ortaya :KK46: Bundan sonra artık ay dişi çıktı, ayy emekledi, ayy yürüdü, anne dedi baba dedi derken yıllar geçecek. Bu arada, araya 2. yi sıkıştırabilirsem ayrıca memnun olucam tabi :eek:

Dünyaya gelen büyüyor, çıktılar artık ortaya :KK46: Bundan sonra artık ay dişi çıktı, ayy emekledi, ayy yürüdü, anne dedi baba dedi derken yıllar geçecek. Bu arada, araya 2. yi sıkıştırabilirsem ayrıca memnun olucam tabi :eek:
sen ev hanımımıydın canım?

Back
X