Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Benim de iki kürtajı var kalp atışı olmamıştı şu an 33+2 kan sulandırıcı kullanıyorum her şey yolunda bebiş baş aşağı dönmüş durumda ben normal doğum istiyorum ama doktorum da sezeryan öneriyorum dedi illa normal ist3rsen olur dedi ben de çok kararsız kaldım
Sizinle en başta da konuşmuştuk hatırlıyorum iğne konusunda 🙂bizim ki de baş aşağı dönmüş iri bi bebek de değil ufak tefek dedi aslında ama normali hiç önermiyo bilmiyoruz ki dedi açılma olur mu olmaz mı kolay mı zor mu olacak belki de kolay olur denesek ama doktora güvenmekten başka çarem yok maalesef bi de doğum uzun filan sürer o riske giremiyorum çok hareket de edemedim açıkçası sıcaklardan

Suyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildim 😭😭😭😭😭😭😭 ağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Kuzum sağlıkla gelsin ay inanmıyorum yaa iste bebekler kendi seçiyorlar dogacagi gunu rabbim yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyorum😍

kızlar benim 2-3 gündür karnımdan çıt çıt sesler geliyor bu ne ola ki 😀😀

Vala ben hiç birşey yapmıcam aile binası kaynanam her hazırlığı yapar temizliğinde yapıcam dedi halı perde cam kandı annemden fazla yardım eder babayiğit kadın herşeye yetişiyor şuan memlekette gezmeye gitti 4 göz bekliyroum gelsinde şu yemek derdinden kurtulayım eşim akşam gelince ilk oraya gidip yemeğini yer en azından üstüne kızıda hamile 40 gün var aramızda onun evini temizliğine gitti bi arada bi derede kaldı kadıncağız

Su sızmasını nasıl analdınız şuan çözmek imkansız ya termi akıntımı beyaz iççamaşırı giyince daha net belli olurmu
Canim benim bu durum kasımda oldugu icin net belli oldu valla nasil anlaşılıyor tam bilmiyorum yaza kalmamız bu konuda da ikilemde birakiyor insanı ter mi su mu diye

Aşkım geçen hafta iki kadın tuttum temizliği yaptırdım hatta ev geri kirlendi mesele bu değil mesele onun bir kere arayıp ne lazım yada Bebek nasıl diye sormamasi ilgilenmemesi
kadın tutuyor olmama da ayrıca bozuluyor sanırım
Çalışmaya başlayınca Bebek bakıcısı bulacam asla gel bak demeyecem eşime de dedim bu iznim bitince hayatta bakmaz belli yani bana surekli annem bakar diyip durma kusura bakma ağız Eymem eyvallah etmem dedim tamam dedi
Boyle biri ise bir gün bile baksa ben baktım diye genelleyecek demekki herkesin yanında bırak bakmasın. 🙏 Biz kadınlar her şeyin ustesinden geliriz. Ona da ihtiyacın yok tavrı sınır bozucu ama bunu sadece sana değil aslında oğluna da yapıyor 🙏
Suyummuş hastaneden çıkamayacağım hiçbir şeyim yok doğum için hazır değildim 😭😭😭😭😭😭😭 ağrım da yokki!! Bir saat eve gidip geleyim diyorum izin vermiyorlar
Canim sağlıkla gelsin hiç üzülme 37. Hafta da erken değil sadece acele etmiş güzel yavrun. Gözün aydın olsun inşallah 💞😍
Biraz daha iyi bebegim elhamdülillah toparlanmaya çalışıyorum bende
Dusundugunuz icin cok teşekkür ederim.🥰
Sizler nasilsiniz
Çok sevindim burada biz kendi gündemimizde oluyoruz ama aklımız sizde tabii. Hastanede misiniz ne zaman cikarsiniz 🙏💞

Ay çok heycanlandımmmmmm 🥲 sağlıkla kavuşun 🥰🙏🏻🙏🏻 julettae julettae
Bende hep takıldım kaldım burda biz diyorduk doğurucaz bak bizden önce acele etti prenses☺️
Balım hiç bir şeyi kafana takma hazır olan ne varsa eşin gidip ayarlamaya çalışsın valizi daha vakti var eksikleri tamamlamaya çalışsın panik yapma daha önce 2kere normal doğum yapmış bir annesin neyle karşılasacagını biliyorsun bu doğumun kolay olacak büyük ihtimal bu gün bebeğine kavuşacaksın❤️ olumsuz hiç birşey düşünme hazır olan ne varsa onlar yeter yeterki bebekte sende iyi ol Rabbim bir avazda kurtarsın
En fazla 24 saat sonra başlıyomuş canım doğum, suni sancı verirler belki
Ay benimde aklım burada julettae julettae

Hepinize çoook teşekkür ederimmm ben hala şoktayım sancı yok sadece su geliyor yavaş yavaş hala 🥲 ama ilk baştaki anksiyeteyi atlattım. Kaç gündür duygusaldım aşırı ve dün de evi temizlemiştim ben üzgündüm hem iş yapıyordum gerçekten vücudum biliyormuş ben bilmiyormuşum doğuracağımı 🙏🫠
Artık sancı bekleyeceğim bu birkaç gün içinde doktor mutlaka doğar dedi.
Eşim şimdi yeni kıyafet almaya gitti bebek için çünkü 2500 gram çok küçük o yüzden yeni doğan için olan minik kıyafetlerden alacak :(((
Aklıma takılan şey doğunca küvezde mi olacak yanımda mı bilmiyorum.. diğer bebeğim yanımda yatıyor benimle smdi büyük oğlum da evde görüntülü arıyorum hep eve yemek sipariş gönderdim hem sıkılmasın hem onu düşündüğümü bilsin diye..
öyle kızlar iyiki varsınız siz git demeseniz yatıp uyumayı planlıyordum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Hepinize çoook teşekkür ederimmm ben hala şoktayım sancı yok sadece su geliyor yavaş yavaş hala 🥲 ama ilk baştaki anksiyeteyi atlattım. Kaç gündür duygusaldım aşırı ve dün de evi temizlemiştim ben üzgündüm hem iş yapıyordum gerçekten vücudum biliyormuş ben bilmiyormuşum doğuracağımı 🙏🫠
Eşim şimdi yeni kıyafet almaya gitti bebek için çünkü 2500 gram çok küçük o yüzden yeni doğan için olan minik kıyafetlerden alacak :(((
Aklıma takılan şey doğunca küvezde mi olacak yanımda mı bilmiyorum.. diğer bebeğim yanımda yatıyor benimle smdi büyük oğlum da evde görüntülü arıyorum hep eve yemek sipariş gönderdim hem sıkılmasın hem onu düşündüğümü bilsin diye..
öyle kızlar iyiki varsınız siz git demeseniz yatıp uyumayı planlıyordum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Kuzum hiç sknti yapma kuveze girmicek insallah şuan dinlen emin ellerdesin vay be ağustosta ilk sen dogum yapmış olacaksın aslan burcu kizi geliyor 😍

Desteksiz solunum yapabilirse prenses kuveze girmez girse de haftası büyük annesi en fazla 1hafta ya kalır ya kalmaz bu tamamen ciğerlerinn durumuna bağlı olacak.

Kızlar doğuma eşiyle girecek olan var mı biraz kararsızım bu konuda
Eşim dayanamam acı çekersen dedi disarida bekleyeceğim dedi ben zaten bi stres içinde iken onun da bunu yasamasini istemedim o öyle söyleyince. Kapıda bekleyecek
İnşallah sağlıkla doğar. Bence kuvezde kalmaz ama tabii gelişimine de bağlı. Daha iyi hissetmene çok sevindim 💞🙏

Soğuk süt anlık iyi geliyor, başka çözüm bulamadım bende malesef :((

Geçmiş olsun, Rabbim analı babalı büyütsün❤️
Bir an önce toparlanıp çıkar inşaallah. Sen bu güzel anların tadını çıkarmaya bak güzel anne💕

Ayy çok heyecanlandımmm, biz aynı gidiyorduk Venüs kızımız artık gelmek istiyor 😍❤️ Temizliği vs düşünme hiç önemli değil, sizin sağlınız önemli. Doktorlar izin vermiyorsa var bir bildikleri, evden birşey ihtiyacın varsa eşine söyle o halletsin. Çocukları'da aile ferdlerine bıraksın sizde rahatça doğum sürecine odaklanırsınız. 3. kez anne olucaksın güzel insann🥰
ayy ben de heyecanlandım yeni yeni ilk başta sadece korkuyordum 🥰🥰 küçüğü yanımda büyüğü evde bekleyecek artık 🙏🏻 eşim alışveriş yapmaya gitti birazdan gelir bana da 8 saatte bir antibiyotik vereceklermiş neden bilmiyorum 🥲

Eşim dayanamam acı çekersen dedi disarida bekleyeceğim dedi ben zaten bi stres içinde iken onun da bunu yasamasini istemedim o öyle söyleyince. Kapıda bekleyecek

İnşallah sağlıkla doğar. Bence kuvezde kalmaz ama tabii gelişimine de bağlı. Daha iyi hissetmene çok sevindim 💞🙏
Eşim zaten sağlık çalışanı yani normalde de sezaryen doğumlara giriyo. Ben vajinal doğum istiyorum instagramda bi soru görmüştüm bu cinselliği etkiler mi diye. Ondan sonra aklıma takıldı yani bu durum özel hayatımızı etkiler mi

Back
X