2014 Kasım Anneleri

Benimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunu:KK53:
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimki
Hehe benimkide öyleydi canım dalga geçyrdm hatta ama hep kucakta olunca yapamyrlr yere battaniye falan serip üstüne yatryrdm ben çırpına çırpına biaktm dönüyp sürünüyo hatta baya yer değiştryor yani:KK53:

Beslenmesi aynı bende şok oldum işte;( 4 ay 5 günlük

hareketliyse ondan dır belki benim oğluşumda bu ay az almış benimki zayıflamış ben işe girdiğimden dolayı bence emdiği olmuo süt sağmak valla.ii oluo makine ama emmek farklı zayıflamış çünkü daha 1 hafta oldu

Benimki hiç donemiyo daha cnm kilodan kaldiramiyo poposunu:KK53:
benimki hareketli ama genelde kucakta yoksa durmuyo daha donemedi bizimki
Bizimki de alıştı kucakta yada anakucaginda hep ismi çok güzel maasallah öğretmen bir tanıdığın adıydı :KK36: kaç kilo canım

Kizlar banyo yaptirirkn bebislerin kullagina su kacmasin diye ozellikle yaptiginiz bisey var mi???????

Kızlar kan damlasini kaç damla veriyosunuz ve ilaç ismini söyleyebilirsiniz?

Az once cok korktmya kiizm kucakta uyuyi yataga yan yatieayim dedim herzaman yatiyoruz kucakta dolabdktan sonra yayrdgm.gibi oyle agladi hic görmedim buzanama kadr kolunu falan incittim sandm aldim kucagima zor sakinlestikoluna dokndm hareket ettrdm sonrdan aglamadi birsy olmusmuduryaa niye oyle yapti anlamadimm :KK43:
Bişey olmamıştır canım inşallah bazen iyice dalıyorlar yada odaklaniyorlar bir şeye o zaman ses falan oldu mu benimki de koparıyor yaygarayı

Benim kizimda gecen ay oyle almisti bu ayi bende merak ediyorum hic almamis gibi geliyor.s ama cilibom.arastrmsti artk 500 600 arasi alacaklar diye sor doktora bakalim be diycek

Uyku arkadasimi.canim.

komsunda falan.yokmu ev yogrdyla.mayalayan.canim al.onlardan hair yogrtla berbat oluyo salya gibi oluyormus kotu benzEtme ama ben hic denemedim.deneyenlerden.duydum
O niyetle aldm canım ;)

Sağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?

Valla ıhh mıhhh diye diye az az dönmeye başladı. Ama garibim yan bir şekilde kalıyor, ne geri düşüyor sırt üstü oluyor ne ileri gidip yüz üstü oluyor. Kıyamam yaa, kaplumbağa gibi debeleniyor, o yüzden artık koltukta falan bırakamıyorum ben, yanında duramayacaksam yere alıyorum.

Merhabalar kasım anneleri hamileliğimden beri takip ettiğim topik sonunda bende yazıyorum bnmde oğluşum 5 aralık doğumlu

Hoşgeldin canımm:KK54:

Kızlar kan damlasini kaç damla veriyosunuz ve ilaç ismini söyleyebilirsiniz?

Bizim doktorumuz kan tahlili yaptırmadan verme demişti. Yaptırdık kanı düşük çıktı biraz. Sağlık ocağı 4 damla der ama sen sabah aç karnına 6 damla ver, dedi. Bizim ilaç Ferrum Hausmann canım.

Noldu kii
Anlat bizer
bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksana 20150310_165223.webp

Back
X