2014 Kasım Anneleri

Valla ıhh mıhhh diye diye az az dönmeye başladı. Ama garibim yan bir şekilde kalıyor, ne geri düşüyor sırt üstü oluyor ne ileri gidip yüz üstü oluyor. Kıyamam yaa, kaplumbağa gibi debeleniyor, o yüzden artık koltukta falan bırakamıyorum ben, yanında duramayacaksam yere alıyorum.

Hoşgeldin canımm:KK54:

Bizim doktorumuz kan tahlili yaptırmadan verme demişti. Yaptırdık kanı düşük çıktı biraz. Sağlık ocağı 4 damla der ama sen sabah aç karnına 6 damla ver, dedi. Bizim ilaç Ferrum Hausmann canım.
Bana da doktor 3 damla yeter dedi sağlık ocağı 9 damla dedi ne yapcamı bilemedim

7.550 cnm kilosu
maaşallah canim Allah artırsın benimki 3.500 doğdu ama doktorum tüm kontrollerde kemiği olcunce kilolu çıkıyor aslında öyle değil dedi ve doğduğunda sırt ve parmak kemikleri elime geliyordu şimdi de 8.600 dedi 3.5 ay kontrolünde ama uzun galiba yine öyle gorunus olarak kilolu bir bebek değil o yüzden sordum :KK36:

Zeki kadınsın vesselam
sormasi ayip bu uyku arkadssi nasil kullanilacak kizim suan sadece kucaktauyuyo bana baglanmis durumdada ise yararmi ki sence.ssanki besiginde yatan bebek icin.mantikli geldidee
Bu oyuncaklardan 5-10 dakika koynunuza koyacak büyüklükte olanı varsa kokun sindigi için çocuk daha çabuk alışıyormuş canım

sormasi ayip bu uyku arkadssi nasil kullanilacak kizim suan sadece kucaktauyuyo bana baglanmis durumdada ise yararmi ki sence.ssanki besiginde yatan bebek icin.mantikli geldidee
Uyku arkadaşı anne :D benimki de öyle de işte aldım ben. Renkli renkli bişey :) arkadaş markadaş hikaye yaa :))

bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787

Eneee:KK57:
O ne öyle hocam yaao_O
Hakkat bari dikişini düzgün bişey yapaymiş. Yav böyle şeyler pahalı değil ki. Ne demeye böyle bi iş yapmş. Hiç getirmeyeymiş daha iyiymiş he?

Kizlar banyo yaptirirkn bebislerin kullagina su kacmasin diye ozellikle yaptiginiz bisey var mi???????
Ilk zamanlar kv pamukla kapamisti ama simdi hicbisey yapmiyorum sorun olur mu ki zaten banyo sonrası kuruluyoruz

Hoşbulduk canım ne güzel:KK49:

1 hafta oluyor 4 buçul aylığız anne sütü+mama yiyor sadece anne sütü alsaydıda başlardım çünkü etrafmda okdr çok örnek varki sütüm var deyip ek gıdaya geç başlayıp çocuklarına hiç bir şey yediremeyen malesef:kk77:

Saglik ocaginda Hemşire hanim 5 Ayın bitsin dedi benim oğlum anne sütü ge gü de 1 kere falan mama yiyor. Birde kızım var o sırf mama ile besleniyordu 4 aylık ken başlamıştık kararsız kaldım bunda Sağol

Sağol cnm joker baby den aldım aranızda bebeği dönen varmı?

Biz 3 - 4 gündür dönüyoruz ama yüzümüzün üstüne geliyoruz ordan sırt üstü donemiyoruz yüz üstü cirpiniyor. Hareketler arttıkça işimiz zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun

Kızlar bebeğime takviye olarak 3 kez mama veriyorum ama onu içsede peşinden beni emmek istiyo memede uyuyo başka türlü uyumuyor mamanın arkasından beni emse bi problem olurmu

arkadaşlar ben de çocuk doktoru hayri gözlükgilllerin kitabı var. şu zahide yetişin programına da çıkıyor bazen. Çok güzel ay ay gelişimine göre değişik çorba tarifleri var. onun haricinde büyüdükçe kullanılacak büyüme kürleri var. kitabın baskı kalitesi ve diğer bilgileri basit buldum ama tarifler bence benim gibi doğru dürüst çorba bile yapmayı bilmeyenler için güzel. isteyen olursa paylaşırım zaman zaman. hatırladığım kadarıyla en erken olan çorba 7. ay içindi.
çok iyi canm bende de bebeğimle el el dergisinden aldgm çorba tarifi kartları var bi gelelim de o günlere yaparız paylaşımları çok güzel olur :cool:

canım bizim oğlan da haftaya 5aaylık oluyor 5gün önce yaptırdık sünnet. ilk 3 gün zordu ama sonra baya düzeldi çok şükür. nacizane tavsiyem çok büyümeden yaptır büyüdükçe zor oluyor. bi de çocuk doktorumuz bedenini böyle tanısın büyüyünce sünnet yapılınca bedenindeki değişiklik sarsabiliyor demişti

bebise yorgan yaptırdım diyordu yaptıgını görmen lazim eskiyastık kılıfına yün koyup yalapsap dikmis pacavra gibi baksanaEki Görüntüle 1449787
ayy bunlar hep aynı valla keşke çöpe atmayaydım da bende çkeip buraya ibret olsun diye ataydım seninki yine dikilmiş bnnmkilerin yırtığı vardı bildiğin:KK70::KK70:

Benim sanırım sol göğsümün sütü çekiliyor :KK61:tabi sağ sağ nereye kadar dedi herhalde gün içinde çok çok az çıakr oldu anca geceden sabaha dolarsa doluyo oda eskisi gibi değil böyle bişey başına gelen var mı çoğalr mı sizce eskisi gibi olur mu :KK61:

ayy bunlar hep aynı valla keşke çöpe atmayaydım da bende çkeip buraya ibret olsun diye ataydım seninki yine dikilmiş bnnmkilerin yırtığı vardı bildiğin:KK70::KK70:
Ya resmen hepsı aynı. Benımkıde evlendıgımızde yapmıştı bıze yorkan hem kokuyodu hemde oyle bır nevresım takmışkı rengı solmuş agzı dıkılmemiş kırlı. Dırek gozunun onunde attım çöpe valla

Back
X