kendimden bahsedeyim çalıştığım için annem kv. bakıyor ikisinin evindede tv siz hayat yok ya müzik kanlı açıyorlar kızlar oynasın diye yada trt çocuk kanalında pepee, canım kardeşim, arı maya, rafadan tayfa bu çizgi filmleri izletiyoruz ve planet de pepee çıkıyor orda da onu izliyor ben pepee nin çizgi filmlerinden çok fayda gördüm 1,5 yaşından beri izliyor onunla şarkı söyledik kelimeleri daha iyi çıkardık tırnak larını kesmek işkenceydi banyo yapmak denize girmek de ama onun o bölümleri sayesinde aştık bu durumları şimdi elif izlerken zeynepte bakıyor ama öyle izleme gibi değil bakıyor kafasını çeviriyor başka şeye dalıyor falan, elif pepee bitti mi veya saatleri denk gelmediği zaman istiyor anne pepee aç diye anlatıyorum ikna oluyor ama o aç diye tutturduğu zaman telefonumdan veya tabletten açıp izletmiyorum o sıra kanalda varsa izler yoksa izletmem, etrafımda da görüyorum çocukların eline telefon tablet veriyorlar çocukdan ses seda yok kapsama dışı dalmış gidiyor elindekine buna müsaade etmem zaten eline vermem, ama tamamen tv siz olmuyor evde bebek değil çocuk varsa olmuyor yaIsyerinde bebekleri olan arkadaslar var
Tv izleme olayini savunuyorlar
Izleyince ne oluyormus yok sunun su cocugu izledi yok bunun busu izledi
Dedim siz bilirsiniz benim tercih im izletmemek bizim evde evde tv acilmiyo dedim
Anormal hareket eden benmisim gibi davraniyorlar
Bilmiyrm bu konuda sizin gotusleriniz neler