• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

eşim internetten sanal kart oluşturdu. sanal kartın limitini aldığımız malzemenin tutarı kadar yapıyor. aliexpress ten 5-6 kez alış veriş yaptık. sıkıntı çıkmadı. malzeme ptt kargoyla 1 ay kadar sürede geliyor. alınca onay tuşu var onaylıyorsun.para satıcının hesabına öyle geçiyor.
Sağol canım

Kızlar herkes harıl harıl doğumgünü hazırlığında ne güzel. Ben pek tembel oldum daha sipariş bile vermedim oğlumun doğumgünü ekipmanlarini :(

Geçmiş olsun, o acıyı çok iyi bilirim. Dişleri Bıçak gibi çok keskin. Eren iki bayramda da göğüs ucunun birleşim yerini öyle bir kesti ki anlatamam. Resmen delik açıldı, kanadı. 10 güne yakın Ağlayarak emzirdim. Arada ısırıyor, kızıyorum hemen parmağımı Ağzına sokup göğsümü çıkarıyorum ama o an öyle bir ağlamaya Başlıyor ki. Napıcaz böyle bilmiyorum:KK17:
Ay hala mı ısırıyor ben dişlere alışınca yapmaz diyordum zaten delikler vardı dediğin gibi dün bir sürü delik oldu sürekli kanıyor. Denemediğim ilaç kalmadı hatta evdeyken karton bardak koyuyorum artık çocuğun sünnetinden esinlenerek :-)

arkadaslar meraba ben yıne geldım ya benım kızım sürekli ateşleniyor her ay 2 kere antıbıyotık kullandık bıtıyor 10 gun ıyı yıne baslıyor idrar yolu enfeksıyonu 2 kere ondan ateslendı ama sımdıde dişi çıkıyor ondanmı dıyorum öksürüyor ya kız cocugunda idrar vermek cok sıkıntı morelım cok bozuk 38 dereceyı gecmmıyor ama bundan once gecmıstı nasıl idrar alabılırım ya bılgı verırmısınz cok sıkıntı ya
Çok geçmiş olsun bgn hicri yılbaşı brz geç oldu ama bgn yıkanmak 1 yıllık şifaymış yazdıklarımı pek sallayan yok ama keşke gündüz paylaşma fırsatım olsaydı.idrar için mesane kısmına fön tutmyı dene cnm çok kısa kısa tut çek bikaç dk sıcaklık iyi oluyo o durumda

Geçmiş olsun, o acıyı çok iyi bilirim. Dişleri Bıçak gibi çok keskin. Eren iki bayramda da göğüs ucunun birleşim yerini öyle bir kesti ki anlatamam. Resmen delik açıldı, kanadı. 10 güne yakın Ağlayarak emzirdim. Arada ısırıyor, kızıyorum hemen parmağımı Ağzına sokup göğsümü çıkarıyorum ama o an öyle bir ağlamaya Başlıyor ki. Napıcaz böyle bilmiyorum:KK17:

Ay hala mı ısırıyor ben dişlere alışınca yapmaz diyordum zaten delikler vardı dediğin gibi dün bir sürü delik oldu sürekli kanıyor. Denemediğim ilaç kalmadı hatta evdeyken karton bardak koyuyorum artık çocuğun sünnetinden esinlenerek :-)

Çok geçmiş olsun bgn hicri yılbaşı brz geç oldu ama bgn yıkanmak 1 yıllık şifaymış yazdıklarımı pek sallayan yok ama keşke gündüz paylaşma fırsatım olsaydı.idrar için mesane kısmına fön tutmyı dene cnm çok kısa kısa tut çek bikaç dk sıcaklık iyi oluyo o durumda
Ay gerçekten mi bilmiyordum hiç banyo yapacak halim de yok yine pestilim çıktı

Back
X