- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsn canm benimkide oksuruyordu balli limonlu karisim verdim gecti sukurler olsn birde ayaginin altina viks surdumOglum grip ve oksuruyo![]()
Sagol canim dedigini bende deneyeyim ilerlemeden bariGecmis olsn canm benimkide oksuruyordu balli limonlu karisim verdim gecti sukurler olsn birde ayaginin altina viks surdum
Canm birde tereyagli pekmezli karisim yaptim ilik icirdimSagol canim dedigini bende deneyeyim ilerlemeden bari
Ya yarin dr a goturecegim yuzu sari duruyo bi kac gundurCanm birde tereyagli pekmezli karisim yaptim ilik icirdim
çok geçmiş olsun. ateş kaça yükseldi acaba.isal geçmez ise dr a götürmeyi ihmal etme arkadaşımGüneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
çok geçmiş olsun. ateş kaça yükseldi acaba.isal geçmez ise dr a götürmeyi ihmal etme arkadaşım
geçmiş olsun.ateşe dikkatOglum grip ve oksuruyo![]()
canlı müzik olacak gibi.eğer canlı müzik yapamasaydık oğlumun sevdiği müziklerden şarkılar hazırlayacaktım.Arkadaslar dogum gununde muzik calacak misiniz
hastalık halinde ateşin faydası var fakat önemli olan vücudun hasta olmadan o mikropları yenmesi.bu nedenle ateşlenmemesi daha iyi.Ust dislerimzde cikti sukurler olsun sıkinti yasmadk ates felan bise olmadi
kizlar bise soracam gecen gun eltim aklimi bulandirda soyle dedi benim oglum bin sukur bu zamana kadar hicc ateslenmedi oda dedi ama ateslenmesi iyi mikrobu atiyormuymus neymis sacma degilmi ya
kızlar içine bebeğin resmini koyup gelenlere hediye verdiğimiz mağ netler var ya, bu mağ netlerin içindeki bebek resmini çıkartıp millet kendi uşağının resmini koyuyormuş.bu nedenle tavsiye etmiyorum. uşağının resmini koyacaksan git 3-5 tl ye bir tane çerçeve al koy.gelen hediyenin içindeki resmi niye çıkartıyorsun.yelloz karı![]()