Slmlar kizlar bugun genel temizligimde yapildi halilarimida serdim ohh misss ama pilim bitti yani
ohh bana da gelsene

ne zamandır yapıorum oda oda bitiremedi komple bitene kadar diğer taraflar pislenio
deli olcamm çocuk uyudukça ancak yapıorum ne kadar yapabilirsem yaa..
Arkadaslar dogum gununde muzik calacak misiniz
arkadaş arası yapsam olurduda cnm akrabalar falan olıcak oyüzden açmıcam.
ama belki pasta kesme anında sevdiği şarklılarI açarım belki aslında ailecek
oynamayı çojk severiz de bunun için ev uygun olmazz.
Ust dislerimzde cikti sukurler olsun sıkinti yasmadk ates felan bise olmadi
kizlar bise soracam gecen gun eltim aklimi bulandirda soyle dedi benim oglum bin sukur bu zamana kadar hicc ateslenmedi oda dedi ama ateslenmesi iyi mikrobu atiyormuymus neymis sacma degilmi ya
o nedemek miş yaaa alla alla
öle şeymi olurr.saçmaaaaa
lavanta birinde melek diğerinde baykuş formundaydı..
nasıl oldu oo kendin mi yaptınn paylaşabilirmsin.
Iyi gunler arkadaslar pek yazmasamda surekli takip ediyorum sizi..size danismak istedigim bisey var ogluma ayakkabi alicam ama ilk adim ayakkabisimi alsam yoksa pumanin cok guzel bi ayyakkabisini begendim onumu alsam bilemedim..oglum tam 11 aylik 3 haftadir yuruyo.pumaninkilerle rahat yureyebilirmi bilmiyorum..siz ne yaptiniz nasil aldiniz???
cnm marka laıpta okadar para verme bence şimdilik ilk adım al
alışsın iyice biraz zaman sonra al puma hem daha uzun süreli giyer.
Bende onemsemiyodum corapla cikmasini bebek sonucta zaten giydirsemde kendi cekip cikariyodu ama gecen gun esimin kardesi kayinvalideme o cocugu niye ayakkabasiz dolastiriyo demis... bozuldum cocugumu eksik mahrum kalmis gibi hissettim..zaten disarda yuruyemez daha evin icinde s hargi yaparmis gibi yuruyo sonra heyecamlaniyo dusuyo ama millet sekle bakiyo
herkes herşeye nie karışıo yaa sananee arkadaşş
sanane yaaa.çok sinir oluoruym böle insanlara yaa
Slm kizlar benim oglumda gecen haftadan beri yuruyor daha zor oldu dusuyr ha bire bugun cekmecelerin kulplarni bile soktum cikardim vitrini iple bagladik aciyor ev simdiden evrim gecirmeye basladi okadar hayir diyorum guluyor gozume baka baka inada yapiyo
öle cnm düşe kalka alışıcak canı yanmasında
öle olsun boşver dengeleri sağlıolar zatenn.
Güneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...
Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
ay cnm geçmiş olsun paşama
bi anda nasıl ateşleniolar ya üşüttümü
acabaa ateş ölçeri kontrol et cnm kaç derece olduğunu bilmek
çok önemli şimdi nasıl kuzu peki.
kızlar içine bebeğin resmini koyup gelenlere hediye verdiğimiz mağ netler var ya, bu mağ netlerin içindeki bebek resmini çıkartıp millet kendi uşağının resmini koyuyormuş.bu nedenle tavsiye etmiyorum. uşağının resmini koyacaksan git 3-5 tl ye bir tane çerçeve al koy.gelen hediyenin içindeki resmi niye çıkartıyorsun.yelloz karı

bende magnet yaptırıcam çıkaramazlar oğluşumu
zaten akraba hep geneli oyüzden çıkarma olmaz çerçeve de olsa
ayıpp ya öle şeymi olurrmuşşş...