• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

kışlar benim oğlan hertarafımı ısırmaya başladı. bildiğin koparacak meme vermeye korkar oludum.acep var mı bunun çaresi :KK31:

ovit yaylasından mi dönüyorlar yoksa.bende şimdi elektrikli soba yakıyom .faturayı düşünmek bile istemiyorum.
Canm oviti anlamadim ama ulukisla nigde yaylalari bu sene birax geciktiler
burda hala hava guzel tek citcitliyla durulabiliyo adanadaym

ohh bana da gelsene :KK43::KK43:
ne zamandır yapıorum oda oda bitiremedi komple bitene kadar diğer taraflar pislenio
deli olcamm çocuk uyudukça ancak yapıorum ne kadar yapabilirsem yaa..

arkadaş arası yapsam olurduda cnm akrabalar falan olıcak oyüzden açmıcam.
ama belki pasta kesme anında sevdiği şarklılarI açarım belki aslında ailecek
oynamayı çojk severiz de bunun için ev uygun olmazz.

o nedemek miş yaaa alla alla
öle şeymi olurr.saçmaaaaa

nasıl oldu oo kendin mi yaptınn paylaşabilirmsin.

cnm marka laıpta okadar para verme bence şimdilik ilk adım al
alışsın iyice biraz zaman sonra al puma hem daha uzun süreli giyer.

herkes herşeye nie karışıo yaa sananee arkadaşş
sanane yaaa.çok sinir oluoruym böle insanlara yaa

öle cnm düşe kalka alışıcak canı yanmasında
öle olsun boşver dengeleri sağlıolar zatenn.

ay cnm geçmiş olsun paşama
bi anda nasıl ateşleniolar ya üşüttümü
acabaa ateş ölçeri kontrol et cnm kaç derece olduğunu bilmek
çok önemli şimdi nasıl kuzu peki.

bende magnet yaptırıcam çıkaramazlar oğluşumu
zaten akraba hep geneli oyüzden çıkarma olmaz çerçeve de olsa
ayıpp ya öle şeymi olurrmuşşş...
benim elişi becerim hiç yok..herşeyi eminönünden alırım..baykuş şekli verilmiş bir kesenin içinde (kapalı) lavanta 12.lik poşette..onları ağaç biçiminde metale asmıştık.. doğumda hastaneye gelenlere yaptığımız hediye çantasında verdik..melek te benzer..biraz daha basiti.galiba havuzlu han'dan almıştık baykuş lavantayı..eşim fotoları saklar ondan alıp paylaşırım

Güneşli, açık ama bir o kadar da soğuk Erzurum sabahından günaydın arkadaşlar...

Oğlum bu yaşına kadar bi 6 aylık aşısında bi kere ateşlenmişti o da 37,5 idi.. Ondan sonra cumartesi gecesi baktım inliyor gibi ses geliyor fırladım yataktan baktım yanıyor oğlum... O kadar panik oldum ki.. Bu zamana kadar böyle rastlamadığım için ne yapacağımı bilemedim eşim de uyandı zaten hemen.. Ateş ölçerin pili de bitmiş aksilik üstüne aksilik.. Calpol verdik başında bekledim düşene kadar sabah 4 gibi uyudum.. Pazar sabahı öyle bitkin uyandı ki.. Sürekli uyudu tüm gün.. Sanırım grip mi olacak ne.. Burnu akıyor.. Acaip de ishal olmuş.. Akşam üstü gözünü açabildi yavrum.. Ondan sonra başladı yaramazlığa... Yerim onu.. Sağlıklı olsunlar canları içinde olsun da her yer darmadağın olsun.. Öyle üzüldüm ki..
çok geçmiş olsun..bizimki yeni yeni düzeliyo

Eslem ve Mete'nin doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tabi sizlere de anneleri E efsunkarr ve G guzidelll :KK68:
Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansin :KK200: Rabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..
Bu satirlar boyle gider.. :KK61:

G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin.. :KK36:

kızlar yardım edın :(
neredeyse bı aydır gece asırı derecede uyanıyor
dün mahvldum
neden boyle oluyor çözemedim
bır fıkrınız var mı?

gece yatmadan once ne yedırıyorsunuz?
ac mı acaba?

merhabaler şekerler...
sünnet sonraso koşturmacada anne hasta olur ve yatar..
raporluydum..sonr aişe başladım işler yığılmış giremedim..
sizler nasılsınızz..

doğum günü olan bebişlerimiz eslem ve metenin doğum günü kutlu olsun..nice güzel yılları olsun inşşş :KK68::KK68::KK68:@guzidelll E efsunkarr

kızlar yardım edın :KK43:
dün mahvldum
bır fıkrınız var mı?

ac mı acaba?
ya mustide öyle..
akşam zorla birşeylerde veriyoerum az buz yiyor ama gece çok aşırı uyanıyor..
bu zamanlarda memeye düşkünlük ve anne kokusuna düşkünlük olurmuş..
dün gece yanıma yatırdım bana yanaşa yanaşa iyi uyudu..

Oyy cok tesekkur ederiz teyzesi cok mutlu ettin bizi ilk kutlayan sen oldun cansin :KK200: Rabbim tüm kuzulara hayirli saglikli ömürler versin.. Ah ahh bu gunleri de gormek nasipmis elhamdulillah..
Oyle karmakarisik duygular icindeyim ki tam bir sene once bugun sabah doguma gidecegiz dusuncesiyle uyuyamamistik esimle.. Sancilarim geliyor sonra aklima.. Sonra zamanin ne de hizli gectigi ama kizimin her uykusuz biraktigi geceler de hic de gecmedigini dusunmelerim..

G guzidelll canim sizin de dogum gununuz kutlu olsun.. Cok guzel gunleriniz olsun insallah.. Rabbim hepsini hayirli evlatlar etsin bizi onlarla imtihan etmesin.. :KK36:
Evet o satırlar hiç bitmez rabbim uzun hayırlı ömür versin prensese

Teşekkür ederiz arkadaşlar cok duygulandım okuyunca zaman gerçekten hızlı geriye bakıldığında Allah hepimizin çocukları na sağlıklı uzun ömürler versin

Eslem ve Mete'nin doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tabi sizlere de anneleri E efsunkarr ve G guzidelll :KK68:

Eslem'in doğum günü kutlu olsun E efsunkarr
Mete'nin doğum günü kutlu olsun G guzidelll
Poyraz Ege'nin doğum günü kutlu olsun F _fiona_

Rabbim acılarını göstermesin hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah :KK68:

merhabaler şekerler...
sünnet sonraso koşturmacada anne hasta olur ve yatar..
raporluydum..sonr aişe başladım işler yığılmış giremedim..
sizler nasılsınızz..

doğum günü olan bebişlerimiz eslem ve metenin doğum günü kutlu olsun..nice güzel yılları olsun inşşş :KK68::KK68::KK68:@guzidelll E efsunkarr

Amin canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun cok duygulandım geçen yılı düşünce annelik ne değişik bir şeymiş böyle Allah a cok şükür nasip etti ve yaşadık

Nice mutlu guzel sağlıklı yaslari olsun yavrucuklarin anne babalariyla birlikte İnşallah.
kızlar yardım edın :KK43:
dün mahvldum
bır fıkrınız var mı?

ac mı acaba?
suan gÖZlerim yaniyor kac gecedir artik acmi tokmu onuda bilmiyorum dra goturecem bugun rahat iki haftadr boyle oncedendne cok iyi uyumuyordu ama haftada iki uc gunde olsa 3 saat uyurdu enazindan

ya mustide öyle..
akşam zorla birşeylerde veriyoerum az buz yiyor ama gece çok aşırı uyanıyor..
bu zamanlarda memeye düşkünlük ve anne kokusuna düşkünlük olurmuş..
dün gece yanıma yatırdım bana yanaşa yanaşa iyi uyudu..
hemde ne düşkünlük.s

Back
X