• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Eki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık.. isyan123 isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.
çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sana

canım büyük fotokopi makinesi olan yere gittim bastılar..
bu formatlar internette var indirdim harfleri düzenledik eşimle öyle fazla uğraşmadı hepsi hazır vardı format olarak..

bence çok güzel olmuş canı pastanıza bayıldım yaniii..
bizim pastamız biraz basit olarak fotolu yaptırcaz..
kalabalık olacak çünkü meblağ baya fazla geliyor şeker hamuru olunca..
yeni yaşı kytlu olsun paşamın uzun bir ömrü olsun şansı bol olsun inşş
cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı

çok güzel olmuş maşallah bayağ döktürmüşsün ikramlıkların hepsini birgünde ve yanlızmı yaptın maşallah sana

yok cnm kaç gün uğraştım
kek kurabiye mercimek köfte milföyden börek
kv jelatinli onlar hatta masada belli onların dışında hepsini
ben yaptım alt komşum var arkadaş o da yardım etti sağolsun
yoksa olıcak gibi değil akşamdan akşam olduğu için hayatta yetişmezdi
çoğunu yalnız yaptım ama 1 kurabiyelerle boşuna uğraştım kaç gün kimse yemedi
süs olarak güzel durdu sadece:):)

Csnm zaten biliyrsunuz benimiki cok uyuyan bi cocuk heo boyle zaten onceleri gunde 4 defa uyurdu simdi 3 dusurdu ama bi uyudgnda 2 3 saat uyur
Vay maşallah
Kac saat uyanık kalıyo acaba ?
Benim oglum sabah 9 da kalkiyo aksam 6 da bi saat uyuyo. Ve gece 11.30 da zorla uyutuyorum.
Epey fark var.

he birde fotoğraf çerçevesi yaptırdık biz onla resim hiç yok telde
atamadım....

Benim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    image.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    image.webp
    62 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Ya bızde aynısı yapıyrz ama bu aralar anneme kafa atıyor
Annem mesela zararlı bı yerde ıse kucagına alıyor uzaklastırmak ıcjn
Nıye aldın dıye kafa atıyor
Noldu bu coxuga bole anlamadm:)
O kafa atma bizdede var Alınca biryerden kendini geri atıyor geçen eşimin dudağını patlattı sıpa

sağol cnm süsleme pek olmadı ama ikramlıklarım
bol oldu benimde :):)

bende netden indirdim ama böle olmadı hazır yazılmıştı sadece bastırma
şansımız vardı yaptık ama beğenmedim senin tasarlanabilen bi yer galiba.neresiymiş bizde 2
ye yapalım bari :):) pasta 30 kişil yaptırdım dayımız pastaneci yaptı sağolsun 300 tl fiyat aldık
gerçekten çok pahalı bizi aştı eğer yapmasaydı bizde basit birşey yaptırıcaktık 1 gün önce eşimin arkadaşarına
yaptık mecbur onun pastasını alıcaktık 100 tl verdik ufacık bişey resimli falan değildi özel değil yani
teşekkür ederiz cnm hepimizinkine inş.çok duygulandım ama pasta kesme anında çok güzel
bir duygu rabbim herkese yaşatsın.oğluma hediye gelmedi ama herkes para verdi ya:):):)

teşekkürler cnm çok uğraştım kaç gün uyumadım öldüm bittim
kv de yapmış bi kaç çeşit ama bana yapıcam demedi sürpriz olsunmuş die
onlarda gelince baya çoğaldı bi kısmıda sığmadı mutfaktaydı:):) birde biz pastayı sonradan
kestik oğluşum uyumuştu bekletmedik misafirleri yemek için azalmıştı.oğlum çok
berektli oldu ya:):):)
Cnm ne guzel olmus
Salata gordum sankı
Tavuklumu
Guzel gorunuyr

canım bu olay tamamen psikolojik. sanki yaparsan bebeğine ihanet olacak diye bilinç altında bir duygu oluşuyor.diğer hususta bebek olmazdan önceki gibi rahat ve uzun zamanını o iş için ayıramaman. tam niyetine giriyoruz eşimle oğlum başlıyor yattığı odadan ağlamaya. bir kaç kez insan bölününce canı da çekmez oluyor haliyle. diğer husus ta herifin gelsin yiğidini görünce coşarsın:KK48::KK70:
Evt zaman olmuyor
Acaba hırmonlarla alakalı bı durum olabılır mı
Cosacagımı hıc sanmıyrm ya

Canim emziren kadınlarda normal bir durum. Hormonal dengeden kaynaklı. Ama eşinle yakinlasinca birseyler olur sende de.:oops:

Aynen burnunun aktigini görünce rahatladim. Biraz rahat uyur inşallah artik.

Canim yaptim onları. Bir süre kesti sonra dewam etti. Bez isitip göğsüne koydum şimdi.

Canim evde bu gün rahatlamazsa alacagim zaten. Ama umarım rahatlar.

Ya ben senin yorumlarina çok gülüyorum ya :) çok yaramaz yorumlar yapiosun. :KK54:
Ama evet dedigin doğru herifi görünce bi elektriklenme olur :KK30:
Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım :p

Maşallah kız ne çok şey var masada :)))
Eki Görüntüle 1685376 Eki Görüntüle 1685377 Eki Görüntüle 1685378 Eki Görüntüle 1685379 Eki Görüntüle 1685380 Eki Görüntüle 1685381
pastamızı dayısı yaptı safranboludan geldi annem getirdi gelirken
telde ancak bu kadar genelde makineden çektik bunlar sağdan soldan çekenler işte
bu şekilde yaptık.. isyan123 isyan123
1 kurabiyeleri yaptmıştım uğur böcek li onlar pek çıkmamış evin köşe
duvarlarını burda göründüğü gibi balonlar taktım mickey mouse lu.masanın takımı yani.

Maşallah o kadar hızlı ki kaşla göz arasında şifonyerin üstünden almış. Ayaklarını kaldırarak heryere ulaşmaya Çalışıyor. Bunları bir araya getircez, asıl o zaman cümbüşü gör:KK31:Bir de Eren'in hiç sevmediğim vurma huyu var. Eline kumanda, Tlf vs. gibi sert nesneleri alıp, tablete ya da tv ünitesine hiç durmadan sürekli vuruyor. Eşyalarımızı şimdiden eskitti sıpa. Bu huyundan nasıl vazgeçecek bilmiyorum. Sanırım ses çıkarmak hoşuna gidiyor, zaten çok geveze, sürekli elinde telefon Alo lo lo lo diyerek evin içinde geziyor:KK53:
Bi gevezeden bende var. Bi çıka gicika diye şeyler diyor ama görsen resmen bi şeyler anlatıyor :)Bazen babası gelince başlıyor bicika bicika diye. Dedim Ayvayı yedim bu oğlan evde ne olsa anlatacak :)

Bizimkinin en sevdiği şey süpürge dip köşe süpürüyor kan ter içinde kalıyor :KK48: Sabırlı hiç Değilim aslında sadece ağlama sesini sabrım kalmadı birde tabi onca zahmet edip yemek yapıyorum yenmiyorsa deli oluyorum :KK12:
Koydun çocuğa Yaman adını Yaman oğlan oldu bak:)))))

perikanadi perikanadi nerelerde ki acaba? Umut Arasın doğum Günü'nden sonra forumda rastlamadım hiç. Inşallah doğum günü dilediği gibi güzel geçmiştir.
perikanadi perikanadi yıllık izne ayrılacaktı sanki öyle hatırlıyorum annesigil gelicekti öyle yazmıştı buraya, inşallah güzel geçmiştir oğluşunun doğum günü:)

Benim istedigim gibi olamadi duzgun resim cekilemedik hicbiseyi yetistiremedim suslemelerle ugrasmaktan kizimin kiyafetlerinide suslemeye calismaktan yetisemedim bide esime ve bana duz renk tsort alip kizimin adini yazdim ikimizede keceyke cok gusel oldu dogum gunu yapmayanlara fikir olsun herkes cok begendi ayrica cokta guzel bi hatira olur onlarida ceker koyarim buraya
Sapsal pastaneci dis pastamizin ustune kizimin adini seker hanuruyla yazmamis duzgun orda hemen cikolatayla yazdi
bir yas pastami istedigimi yapmamis karistirmis falan falan
Oyle biyle atlattik iste
cok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acaba

Emmeye düşkün bir bebeğin gece beslenmesini nasıl kesicez peki. Gece kalkıyor sırf emme refleksi yüzünden butun gece ağlatıcakmıyız? Benim oğlum emmeden kesinlikle uyumuyor gece de cok denedim 5 dk emince geri uyuyor ama emzirmezsem asls uyumuyor. Kalkmazsa uyandırmıyorum tabiki ama kalkıyor. Kızım kalkmazdı mesela uyurdu.
Gece beslenmeyecek diye emmek isteyen cocugu anne sütünden mahrum bırakmak ta yanlış bence.

Anne sütü demedim farkındaysanız, cici bebeli süttü konusu geçen ondan bahsettim. Anne sütü, emzirmek vs farklı. Ancak tıbbi bir gerçekte var ki gece beslenmesi bebeklerin dişlerinde çürük oluşumuna sebep oluyor. Hiç ağlatmadan bebek büyütmek imkansız maalesef. Anne olarak katlanmak çok zor mutlaka ama, ileride hem anne hem çocuk oturup ağlayacağına bazı şeylerin daha önce kontrol altına alınması taraftarıyım. Çocuğun farkındalığı arttıkça, alışkanlıklardan vazgeçirmek çok daha sıkıntılı oluyor, bu süreci aşmak kolay olmuyor. Ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler. Bu benim görüşüm tabi ki, herkes dilediği şekilde bir düzen kurabilir. Saygılar.

Herkes bu kadar uzun sure boyle mı kı ya
Ben psıkologa falan mı gıtsem
Cıdden hıc bısey yok
Eskıdende cok fazla acaba bende sorun mu var diye dusunurdum
Erken emeklılıge ayrıldım :p
Ya canim bende başlarda bayağı bir sorun hissettim. İnternette baktigimda emzirmenin bu hissi azalttigi yönünde şeyler okudum.

http://m.milliyet.com.tr/pembenar/dogum-sonrasi-travmasi--cinsel-pembenar-detay-ask-1813988/
Mesela bu yazida anlatıyor. Ama çok ciddi düzeyde ise seninki tabii ki destek alabilirsin.

Canım keyfedegersaatler.blog diye bir yer var oradan indirdin minik.adam.kkonsepti yaptım ben.. Telden girdim yarın bilgi dan sana link ararim..programı bilmiyorum eşim düzeltti öğreniriz senin için
cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı

E="lilipit, post: 43487909, member: 492607"]cnm o formatlar nerede bulamadım

nasıl duzenlendınız
paıntte mı[/QUOTE]
Csnim

cok güzel olmuş hazırlıkların canım iyiki doğmuş inci gibi de dişleri olsun inşallah.Bende şu bir şeklindeki çiçeği sorcaktım nasıl yaptın acaba
aminnnn canım sağol
bir i koliden kestim üstünede krapon kağıdından çiçek yapılışı var nette izle videoları var

Back
X