Çok teşekkur ederim. Ben hamıleyken mobilya bakmaya gittk bebek için. Elazığ da meltem bebeland var ordan model bependk çok para soyledıler bır dolap birde karyola 4 bin lira. Sonra eşim aynısını yapmaya karar verdı.ve ondan bıle daha güzel oldu. Sunta yı da en ıyı yerden istedik. Şehr dısına da cıkıyorz bilginz olsn.
çok güzel olmuş valla tabi model araştırıp
bakmak çok iyi ona göre yaptırırsın valla sade ve güzel sade
şeyleri herzman beğenmişimdir evet çok pahalı ya bende şuan alamam
işim sunta zaten burdan plakayı alıcam ebatlamaya kestiricem montaj için artık birini
bulucam bakalım.siz nerdeydiniz.
Ayyy şu seker cikolata konusunda etrafimda cok cahil insan varki millete dert anlatmaktan biktim
"Nasil olsa yiycekmis " ben engelleyebildigim zamana kadar yemesinde artik okula baslayinca allah kerim
aynen öle ne kadar yemese kardır diyorum
ama bakalım zaten 2 yaşına gelsin inş.kreşe vericem durumlar
iyi olursa tabi anlamıolar ya siz bakıosunuz sadece vazife olmayan şeye
ne diye karışıyosunuz dimi hep diorum çocuğuma bişey olsa dünyayı yakarım
bi kere kabız oldu muzdan verme demiştim sonra vermedi bişey gene bişey olur benden
bilir die ama şimdi gene aynı he şeker çikolata vermedi daha ama gzili vermediyse tabi gündüzler:)
Bende oda yaptim ama bos bos duruyo park yatak kullaniliyo sadece zaten canim sikinti yapma bosuna
ya dolap önemli şuan aslında eşimle dolabında raflar
vardı 2 rafı ona ayırdım öle duruo valla sıkıntı yani
büyüdükçe kıyafette artıo daha küçük gerçi odas için pek
önerilmiyor aslında 2 yaşından önce ayrı yatması ama bakalım..
aslında 2500 makul rakam keşke razı olsa..biz modokoda bebek doğmadan önce yaptırmıştık(1 sene önce) biraz daha maliyetli oluyo..
2500 evet iyi de modoko çok
pahalı fiyatlar veriyor benim evim modoko
da bi gezelim dedim bi ara ama fena yanii:):):)