Arkadaşlar bir kere yazmıştım sanırım yine yazayım ayrıntılı olarak kendi günlüğümüzü (Tabi genelleme arada istisnalar oluyor canlar)
8:30-09:00 gibi kalkıyor,
09:30 gibi kahvaltısını yiyor
[Bazen karışım şeklinde (Bisküvi,pekmez,yumurta,peynir,süt ya da ıhlamur,tereyağı, zeytin gibi) Bazen de normal yiyor (peynirli yumurta, krep, patates kızartmasına bayılıyor böyle parça parça)
11:30-12:00 gibi meyveli yoğurdunu yiyor bir kase (Kivi, elma, muz vs) Doktorumuzun tavsiyesiyle içine biraz da tarçın atıyoruz her seferinde...
Bu arada öğle uykusu var uyuyor...
14:30-15:00 gibi sulu öğünümüz.. Onun için yaptığım ne çorbası varsa bir kase içine fırında kuruttuğum ekmeklerden de biraz atıyoruz yiyor... (Et suyu ya da tavuk suyundan çorbalar)
18:00-18:30 gibi muhakkak yemek yiyor yani evde ne yemeğim varsa yiyebileceği (Havuçlu Makarna, mısırlı pilav, etli karnabahar, pırasa, türlü, ıspanak vs...)
Akşamüstü tekrar uyumadıysa zaten 20:00-21:00 gibi gece uykusuna yattığı için,
20:00-20:30 gibi yaklaşık 210-220 cc bir tane bisküvi ve bir tatlı kaşığı ballı sütünü içiyor ve uyuyor..
Gece de 02:00-03:00 gibi bazen daha geç tekrar kalkıyor yine sade yaklaşık 210 cc sütünü içiyor...
Eğer akşamüstü tekrar uyuduysa 21:30 gibi muhallebi yapıyorum onu yiyor biraz.. Sonra bizimle meyve tabağından atıştırıyor Mandalina, portakal vs.. Sonra yine yatıyor.. (2-3 gecedir nerdeyse 11 - 12 yi buluyor yatması neden bilmiyorum)
Arkadaşlar bizim düzen böyle gidiyor..
Aralarda muhakkak boş durmuyor bişiler yiyor yine ufak tefek...
Komşumun çocukları da var ya onlar yerken heves ediyormuş bazen yani onların öğünlerin de de ufak tefek öyle atıştırmalık yapıyormuş...
Gerçekten insan fiziken yorgunluğu hissetmiyor bile ruhen çok yoruluyorsun...
Bi de bizi düşün canım kışımız ne kadar uzun sürüyor...
Biran önce geçse de bahar gelse..