2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

yapmadım ama güvenilir diye duymuştum. sık takip ettiğim siteler arasında. bebefix de de fiyatlar çok uygun ama ben kendim keşfettim, güvenilirliği hususunda fikrim yok.

💑💓

sağol canım yaa e bebekten bir sürü şey sepete koymuştum kredi kartı hesap kesiminin geçmesini bekledim bütün koyduklarımdaki indirimler kalkmış iki katına çıktı istediklerim..alamıycam o yüzden..

ayy çok güzeller canım güle güle giyinsin prensesin

çok güzel cicili bicili seçmişsin bayıldımm

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah canım çok güzeller

Aminn inşallah cok teşekkür ederim 😘😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yine çok sevimli şeyler almışsınız güle güle kullansın melekleriniz paylaştıklarınızı gördükçe bebeğim için alışveriş yapasım geliyo, aldıkça alasım geliyo yaaa

Kızlar biz Lansinoh göğüs ucu kremin 40 gr olanını almısız 25 tl fiyatı yanlıs olmasın alacak olanların kafasını karıstırmayalım dedim:) bu arada kremi 7.ayın ortalarından itibaren toplu iğne bası kadar sürmeye baslamak gerekiyormus bilginiz olsun.

Kızlar biz Lansinoh göğüs ucu kremin 40 gr olanını almısız 25 tl fiyatı yanlıs olmasın alacak olanların kafasını karıstırmayalım dedim:) bu arada kremi 7.ayın ortalarından itibaren toplu iğne bası kadar sürmeye baslamak gerekiyormus bilginiz olsun.

Günde bir kez mi uyguluyoruz kremi

o bana da oluyo valla. yine denk getirirsin inşallah ya da başka sitelerden bulursun

💑💓

Son düzenleme:
canim merhaba yazdigini gorunce cevap vereyim dedim.. bu besik babytech marka... ben bizzar gidip gordum inceledim... gorunusu cok estetik cok tatli ama gercekten uzun sureli degil ben yine bu markadan siparis verdim ama buyugunu... babytech in sitesine girersen cok alternatif var ve park yataklardaki gibi asansorlu sistemli ahsap besikleri var uzun sure kullanabilecegi ve sik... simdi aldigimin resmini koyamiyorum koyacagim insallah bi ara... bi oneri olur diye yazdim... bir de beyaz renklilerinin tamami ahsap olmuyormus dusunursen ahsap renkli olanlari dusun onlarin tamami ahsapmis.. kurulumu kullanimi cok kolaymis yorumlsrdan baktim belki yardimci olurum diye yazdim opuyorum

Sagol canim benim. Amin canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım

Paşanın kıyafetleri hazır hepsi çok cici

bende bakmıstım bunlara canım çok hos duruyor ama arkadasların da dediği gibi uzun süre kullanılmıyor malesef...6 aydan sonra kullanamayız diye almadım ben yeğeniminkini alcaz kardesimden kısa süre kullanılacak diye o kadar para vermek istemedim 400 tl ydi sorduklarım.

bizde eşimin yeğeninden aldık, resimdekinin aynısı...güle güle kullanalım inşallah,bebişler musmutlu uyusun içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…