2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Beşiğimizi burda paylaşmamıştım sanırım... Biz park yataktan ziyade böyle bir şey düşündük kızlar... Park yatak gibi iki katı kullanılabiliyor... Ahşap... Sallanma özelliği var... 750 tl idi peşin 675 e anlaştık.. Babytech marka... Sepet beşikleri vs. sitesinde çok tatlı şeyler de var ama kullanım süresi kısa olduğu için böyle biraz daha büyük bir yatak olsun istedik...

Eki Görüntüle 1210131

Bu beşiğin ceviz rengini aldık...

hayırlı olsun... bende bu beşikleri çok beğeniyorum ama fiyatı biraz pahalı gibi geliyor karasız kaldım. sen nerden aldın?

ayy bu patiklere bayıldımm ben yaa çok şekerlerrr

hayırlı olsun... bende bu beşikleri çok beğeniyorum ama fiyatı biraz pahalı gibi geliyor karasız kaldım. sen nerden aldın?

Canım ben memleketime gitmiştim park yataklara bakıyorduk annemle... Ben bir türlü içime sindirememiştim gezerken de hiçbiri hoşuma gitmedi yani bez gibi duruşu naylon gibi duruşu ne bilim zevk meselesi ben beğenemedim pek... Bir mağazaya girdik babytech in beşiklerini satıyordu sepet beşiği ve bunun beyaz olanı vardı baktım park yataktaki gibi özellikler aynı dedim neden beze o kadar para vereyim ahşap olsun görüntüsü de hoş dedim büyüğünden yani bundan aldım... Fiyatı park yataklara göre biraz daha pahalı ama içime sinen bu oldu.. Babytech in sitesinden bakarsan sipariş üzerine de gelir çeşitleri çok.. Çevrende satan bir yer vardır muhakkak..

teşekkür ederim yardımın için ya ben dolapta almak istiyorum. dün bir sitede takım gördüm fiyatı uygun gibime geldi. ama işte internetten sipariş olunca karar veremedim. ne dersiniz kızlar bu takıma ? http://www.evim.net/urun/dinazor-ahsap-korkuluklu-asansorlu-sallanir-bebek-odasi?from=subcat
ya bide tayinciyiz biz. off kafam iyice karıştı

Bebeğime hiç bir şey almamıştım/alamamıştım. tekstil konusu annemdeydi. babannemizde bir sürü şey almış.
bugün dayanamadım sonunda annemlerin ve yengelerimin aldıklarının dışında ihtiyacı olan bir iki şey aldım. :)

Bebedor bebek makas seti 11,16
Bebedor fırça tarak seti 9,24
Philips Avent free flow emzik 24,90
Molfix Doğuma Hazırlık 40,99
Philips Avent Cam Biberon 120ml 29,99
Adidas ayakkabı 53

Eklentiler

• $43437725638758020645.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

canım bu civarlarda ürün bakıyosan caploonba markasına bak o da çok pahalı değil ve çoğu şehirde var..biz oradan aldık..kakule modeli..

ayy kızlar maşallah allah güzel güzel sağlıkla giymelerini nasip etsin..

ben de bayramdan beri tr deyim. bi kaç bişley alabildim sonunda :))
biraz daha alayım ben de ekleyeceğim inş

yalnız henüz evim yok ekimde nasipse.. o zamana kadar bayağı eksiklerimiz olacak
neyse olur inş tamamlarız

Sağlıkla giysin hepsini minnoş inşallah. Şu çilekli kırmızı tulumla lacivert puantiyeli takıma bayıldım

güle güle kullansın bebişin hepsi çok güzel

Civilimden aldığın elbiseye bayıldım şu beyazlı koyu gri olana sağlıklı günlerde kullan hepsini kız bebek kıyafetlerinde gözüm kalıyo napcaz böyle benimki erkek

canım bu civarlarda ürün bakıyosan caploonba markasına bak o da çok pahalı değil ve çoğu şehirde var..biz oradan aldık..kakule modeli..

teşekkür ederim canım. Ordaki modellere de bakayım... buarada senin aldığın model de çok güzelmiş. sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın :)

Civilimden aldığın elbiseye bayıldım şu beyazlı koyu gri olana sağlıklı günlerde kullan hepsini kız bebek kıyafetlerinde gözüm kalıyo napcaz böyle benimki erkek

çok tşkler benimde doktor ilk erkek dedi ama ben hep kız kıyafetlerine bakıyodum çok hoşuma gidiyodu bi dahaki kontrolde doktor kız deyince eşimde kız kıyafetine baka baka olacağı buydu dedi Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinde kız erkek farketmez

Ben hala bakıyorum amin canım inşallah hayırlı sağlıklı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…