Bunlar da babaannemizin aldıkları :) görümcemle birlikte almışlar. keselerine bereket :)
Eki Görüntüle 1212418
Eki Görüntüle 1212428
Eki Görüntüle 1212427
Eki Görüntüle 1212426
Eki Görüntüle 1212425
Eki Görüntüle 1212424
Eki Görüntüle 1212423
Eki Görüntüle 1212421
Eki Görüntüle 1212419
Eki Görüntüle 1212429
Motherlove 5li hastane çıkışı 14.99
daha evvel n11den sipariş verdiğim fırça tarak seti ile tırnak makası seti onaylanamamış iptal olmuştu, ben ikisini de e-bebekten daha aldım, hem de daha uygun fiyatlara.
💑💓
güle güle kullansın miniğinçok uyguna almışsın hastane çıkışını ebebekte giyimde çok indirim var bende gördüm tırnak bakım setiyle fırça tarak setini ne kadara aldın?
çok iyi almissınız canım ben aynısını bu hafa sonu 500 tl ye aldım .Oleyyy hayırlı olsun yeni konumuz..
Eşim bugün bebek arabalarını almış..
Joie aire luxx travel sistem laydbird..
Pusetle birlikte araba 450 tl..
Eki Görüntüle 1184535
Biz iki tane aldık canım ondan indirim oldu..çok iyi almissınız canım ben aynısını bu hafa sonu 500 tl ye aldım .
İYİ YAPMIŞSINIZ CANIM GÜLE GÜLE KULLANIN :)Biz iki tane aldık canım ondan indirim oldu..
bu burun aspiratörü diğerlerine göre daha iyi dimi..Eki Görüntüle 1216170 Eki Görüntüle 1216172 bebedor premium ince göğüs pedi 30lu 6 tl
otribebe başlangıç seti 20 tl
kliksa.com dan alındı
evet. tecrübeli ve çok araştıran bir annenin tavsiyesi. hem marka olarak hem de tip olarak. diğer pompalı tarzda olanlar biraz daha riskli buna göre.bu burun aspiratörü diğerlerine göre daha iyi dimi..
teşekkürler ben de araştırmıştım bunu sen de iyi diyosun alayım bari..biz hastane de diğerinden kullanıyoruz miniklerin hiç hoşuna gitmiyorevet. tecrübeli ve çok araştıran bir annenin tavsiyesi. hem marka olarak hem de tip olarak. diğer pompalı tarzda olanlar biraz daha riskli buna göre.
ben tavsiye eden anneye çok güveniyorum :] bu hiç rahatsız etmiyor bebişiteşekkürler ben de araştırmıştım bunu sen de iyi diyosun alayım bari..biz hastane de diğerinden kullanıyoruz miniklerin hiç hoşuna gitmiyor
onu ben de gördüm çook güzeldi...güle güle kullanın ama kapıda ödeme yapılıyor mu???e-bebekten sipariş verdiğim Motherlove 5li hastane çıkışı geldi bugün. yumuşacık :) üzerinde 50 tl etiket var yahu. oysa ben 15 tl ye aldım indiriminden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?