2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Hastanede giyecegim gecelik,önlüğümüz ve tulumlarız.. Benim hazirliklarim çok olmayacak. İkinci bebek. Oglumun kıyafetlerini giydirecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407404690100.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 187
  • $1407404940457.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 174
Motherlove 5li hastane çıkışı 14.99
daha evvel n11den sipariş verdiğim fırça tarak seti ile tırnak makası seti onaylanamamış iptal olmuştu, ben ikisini de e-bebekten daha aldım, hem de daha uygun fiyatlara.

💑💓

Eklentiler

• $1407580935275.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 189

güle güle kullansın miniğin çok uyguna almışsın hastane çıkışını ebebekte giyimde çok indirim var bende gördüm tırnak bakım setiyle fırça tarak setini ne kadara aldın?

güle güle kullansın miniğin çok uyguna almışsın hastane çıkışını ebebekte giyimde çok indirim var bende gördüm tırnak bakım setiyle fırça tarak setini ne kadara aldın?

Teşekkürler :)
tırnak bakım seti 9.60
fırça tarak seti 7.99 canım. bir iki lira fazlaydı n11de ama nedense reddedilmiş ürünlerim. tesadüfen ebebek te de indirimde olduğunu gördüm, aldm hemen.

💑💓

evet. tecrübeli ve çok araştıran bir annenin tavsiyesi. hem marka olarak hem de tip olarak. diğer pompalı tarzda olanlar biraz daha riskli buna göre.
teşekkürler ben de araştırmıştım bunu sen de iyi diyosun alayım bari..biz hastane de diğerinden kullanıyoruz miniklerin hiç hoşuna gitmiyor

e-bebekten sipariş verdiğim Motherlove 5li hastane çıkışı geldi bugün. yumuşacık :) üzerinde 50 tl etiket var yahu. oysa ben 15 tl ye aldım indiriminden
onu ben de gördüm çook güzeldi...güle güle kullanın ama kapıda ödeme yapılıyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…