- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Teşekürler :) e-bebek te kapıda ödeme yok diye biliyorum canım.onu ben de gördüm çook güzeldi...güle güle kullanın ama kapıda ödeme yapılıyor mu???
bu hastane çıkışıdan bizimkiler de almış :) belki aynı dükkandan almışsınızdır :) malum konyadalar yahastane çıkışımız 60 tlEki Görüntüle 1216838
zeyy sen aldığın vakitler başka arabalara bakıyordum da bunu incelememiştim.Biz iki tane aldık canım ondan indirim oldu..
sağol canım...ayy keşke kapıda ödeme olsaydı yaTeşekürler :) e-bebek te kapıda ödeme yok diye biliyorum canım.
sitede de ödeme seçenekleri olarak şunlar yazıyorİ
zeyy sen aldığın vakitler başka arabalara bakıyordum da bunu incelememiştim.
Joie Juva Travel Sistem Bebek Arabası Poppy Red
bu e bebek te 330 tl ya. eşim kaba olur katlanınca diyr. ama baktım ön barı olanların hepsi bu büyüklükte zaten. e ön barsız da ben istemiyorum. sen ne diyorsun? katlanmış hali için
hastane çıkışımız 60 tlEki Görüntüle 1216838
6 aylık tulum 15 tlEki Görüntüle 1216839
patikler 2 tl Eki Görüntüle 1216840
kot 17 tlEki Görüntüle 1216841
hırka 12 tlEki Görüntüle 1216842 önlük 3 tlEki Görüntüle 1216843
alt açma 25 tlEki Görüntüle 1216844
havlu 25 tlEki Görüntüle 1216845 Eki Görüntüle 1216846
ayy şimdi gördüm bu hastane çıkışını ben de almayı planlıyorum...ama burada indirimli 45 tlydi...sadece bakmıştım o zaman yani:)canım bu hastane çıkış setini nerden aldın markası nedir? şapkası sevimli geldi birde yelekli sanırım benimde hoşuma gitti ben hala tam bi alışverişe çıkamadım vakit bulup. kısa sürelerde bakabılıyorum.
Hastane çıkınız çok tatlı güzel günlerde kullanın inşallahinşallahhastane çıkışımız 60 tlEki Görüntüle 1216838
Hastane çıkınız çok tatlı güzel günlerde kullanın inşallahhastane çıkışımız 60 tlEki Görüntüle 1216838
canım bu hastane çıkış setini nerden aldın markası nedir? şapkası sevimli geldi birde yelekli sanırım benimde hoşuma gitti ben hala tam bi alışverişe çıkamadım vakit bulup. kısa sürelerde bakabılıyorum.
Unutmadığın için çooooooooook teşekkürler :)Merhaba arkadaşlar
Ben 2012 kasim annesiyim. Bi arkadasimiz bizim topige tecrubelerimizden faydalanmak istedigini yazmıştı o zamandan beri aklimdaydi ama firsat bulamadim yazmaya. Öncelikle saglikla alın bebisleri nizi kucaginiza inşallah. Bu hazirliklar cok guzel gerçekten. Simdi baktim biraz da unutmaya bile başlamışim aldigim seyleri
Son sayfalarda gördüm otri bebe burun aspiratoru iyiki almışım dedigim seylerden oldu. Oburlerine kesinlikle para vermeyin. Hic bi ise yaramıyor.
Tirnak makasi ilk yil kullanamadim ben çünkü ilk tirnak kestigimiz sıralarda etini kesmisiz kuzumun yanlışlıkla. Bi arkadasimin tavsiyesiyle su hani buyukler icin tirnak bakim setlerinin icinde olan kucuk ince uclu makaslar var ya onlarla kestim. Inanilmaz kolaylik oldu benim icin kesinlikle tavsiye ederim.
Sampuan sebamed kullaniyoruz hala. Cok memnunum.
Benim bebegim cok hasta oldu hala da oluyor. Ates ölçer vazgecilmezimiz oldu bu 3. Ates olcerimiz sonunda bulduk sanirim. Kiziloteli temasziz ates olcuyiruz cok rahat oluyor. Isterseniz markasini yazabilirim
Bebek arabasi kendiniz cok geziyorsaniz baston tavsiye ederim digerlerini bebisle beraber tasimak imkansız.
Simdilik aklima gelenler bunlar. Sormak istediginiz seyler olursa bilgim varsa seve seve cevap veririm.
Unutmadığın için çooooooooook teşekkürler
İlk aylar en çok giydirilen kıytafetler, alınması gereken battaniye tip ve sayısı, ateş ölçer markası.. kaliteli bulduğun giyim markaları ve deterjanlar hakkında bilgi verirsen sevinirim...
Unutmadığın için çooooooooook teşekkürlerMerhaba arkadaşlar
Ben 2012 kasim annesiyim. Bi arkadasimiz bizim topige tecrubelerimizden faydalanmak istedigini yazmıştı o zamandan beri aklimdaydi ama firsat bulamadim yazmaya. Öncelikle saglikla alın bebisleri nizi kucaginiza inşallah. Bu hazirliklar cok guzel gerçekten. Simdi baktim biraz da unutmaya bile başlamışim aldigim seyleri
Son sayfalarda gördüm otri bebe burun aspiratoru iyiki almışım dedigim seylerden oldu. Oburlerine kesinlikle para vermeyin. Hic bi ise yaramıyor.
Tirnak makasi ilk yil kullanamadim ben çünkü ilk tirnak kestigimiz sıralarda etini kesmisiz kuzumun yanlışlıkla. Bi arkadasimin tavsiyesiyle su hani buyukler icin tirnak bakim setlerinin icinde olan kucuk ince uclu makaslar var ya onlarla kestim. Inanilmaz kolaylik oldu benim icin kesinlikle tavsiye ederim.
Sampuan sebamed kullaniyoruz hala. Cok memnunum.
Benim bebegim cok hasta oldu hala da oluyor. Ates ölçer vazgecilmezimiz oldu bu 3. Ates olcerimiz sonunda bulduk sanirim. Kiziloteli temasziz ates olcuyiruz cok rahat oluyor. Isterseniz markasini yazabilirim
Bebek arabasi kendiniz cok geziyorsaniz baston tavsiye ederim digerlerini bebisle beraber tasimak imkansız.
Simdilik aklima gelenler bunlar. Sormak istediginiz seyler olursa bilgim varsa seve seve cevap veririm.
Bu 5 li 10 lu setlerde olan zibin tarzinda ki ustler ve ayakli pijamalar cok giydiriliyor. Ben tulum pek giydiremedim. En cok kullandigim battaniye onden fermuarli kadife battaniyeler var ya oydu disari cikarken ozellikle cok kullandim. Ev de genelde penye battaniyeler kullandim. Zaten oda sicakligi fazla oluyor kalin battaniyeler hic kullanılmıyor. Bi kac battaniye var hatta bu yuzden hic kulkanmadigim.
Ates olcerimizin markası nimomed.
Giyim markasi hatırlamıyorum inan hosuma gideni aldim sanırım
Ben haci sakirin toz Granül sabununu kullandim deterjan olarak. Ama dalanin kullanmak istiyordum. Bulundugum sehirde bulamadım.
Unutmadığın için çooooooooook teşekkürler
İlk aylar en çok giydirilen kıytafetler, alınması gereken battaniye tip ve sayısı, ateş ölçer markası.. kaliteli bulduğun giyim markaları ve deterjanlar hakkında bilgi verirsen sevinirim...
tulumlar kullanışlı olmuyor mu acaba?
Hayırlı olsun :)Merhaba arkadaslar,
Bende bugun mathercareden yazlık ve kışlık ındırımlı tulumlar aldım.
Yarın fotolarını eklerım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?