2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Biz iki tane aldık canım ondan indirim oldu..
zeyy sen aldığın vakitler başka arabalara bakıyordum da bunu incelememiştim.

Joie Juva Travel Sistem Bebek Arabası Poppy Red

bu e bebek te 330 tl ya. eşim kaba olur katlanınca diyr. ama baktım ön barı olanların hepsi bu büyüklükte zaten. e ön barsız da ben istemiyorum. sen ne diyorsun? katlanmış hali için

Valla canım katlanmış hali gayet iyi biz iki tane aldığımızdan en çok yer kaplamamasına dikkat ettik zaten..hrm katlanınca valiz gibi sürüyebiliyosun da..yine de bi mağazada bakıp öyle netten alın içinize sinmiyosa..

canım bu hastane çıkış setini nerden aldın markası nedir? şapkası sevimli geldi birde yelekli sanırım benimde hoşuma gitti ben hala tam bi alışverişe çıkamadım vakit bulup. kısa sürelerde bakabılıyorum.

ayy şimdi gördüm bu hastane çıkışını ben de almayı planlıyorum...ama burada indirimli 45 tlydi...sadece bakmıştım o zaman yani:)

canım gaye baby in ürünü..bebek mağazasından aldık canım..yeleğide var..beğenmene sevindim kuzucum

Merhaba arkadaşlar

Ben 2012 kasim annesiyim. Bi arkadasimiz bizim topige tecrubelerimizden faydalanmak istedigini yazmıştı o zamandan beri aklimdaydi ama firsat bulamadim yazmaya. Öncelikle saglikla alın bebisleri nizi kucaginiza inşallah. Bu hazirliklar cok guzel gerçekten. Simdi baktim biraz da unutmaya bile başlamışim aldigim seyleri:)

Son sayfalarda gördüm otri bebe burun aspiratoru iyiki almışım dedigim seylerden oldu. Oburlerine kesinlikle para vermeyin. Hic bi ise yaramıyor.

Tirnak makasi ilk yil kullanamadim ben çünkü ilk tirnak kestigimiz sıralarda etini kesmisiz kuzumun yanlışlıkla. Bi arkadasimin tavsiyesiyle su hani buyukler icin tirnak bakim setlerinin icinde olan kucuk ince uclu makaslar var ya onlarla kestim. Inanilmaz kolaylik oldu benim icin kesinlikle tavsiye ederim.

Sampuan sebamed kullaniyoruz hala. Cok memnunum.

Benim bebegim cok hasta oldu hala da oluyor. Ates ölçer vazgecilmezimiz oldu bu 3. Ates olcerimiz sonunda bulduk sanirim. Kiziloteli temasziz ates olcuyiruz cok rahat oluyor. Isterseniz markasini yazabilirim

Bebek arabasi kendiniz cok geziyorsaniz baston tavsiye ederim digerlerini bebisle beraber tasimak imkansız.

Simdilik aklima gelenler bunlar. Sormak istediginiz seyler olursa bilgim varsa seve seve cevap veririm.

Unutmadığın için çooooooooook teşekkürler :)

İlk aylar en çok giydirilen kıytafetler, alınması gereken battaniye tip ve sayısı, ateş ölçer markası.. kaliteli bulduğun giyim markaları ve deterjanlar hakkında bilgi verirsen sevinirim...

Bu 5 li 10 lu setlerde olan zibin tarzinda ki ustler ve ayakli pijamalar cok giydiriliyor. Ben tulum pek giydiremedim. En cok kullandigim battaniye onden fermuarli kadife battaniyeler var ya oydu disari cikarken ozellikle cok kullandim. Ev de genelde penye battaniyeler kullandim. Zaten oda sicakligi fazla oluyor kalin battaniyeler hic kullanılmıyor. Bi kac battaniye var hatta bu yuzden hic kulkanmadigim.

Ates olcerimizin markası nimomed.

Giyim markasi hatırlamıyorum inan hosuma gideni aldim sanırım:)

Ben haci sakirin toz Granül sabununu kullandim deterjan olarak. Ama dalanin kullanmak istiyordum. Bulundugum sehirde bulamadım.

Unutmadığın için çooooooooook teşekkürler

İlk aylar en çok giydirilen kıytafetler, alınması gereken battaniye tip ve sayısı, ateş ölçer markası.. kaliteli bulduğun giyim markaları ve deterjanlar hakkında bilgi verirsen sevinirim...

tulumlar kullanışlı olmuyor mu acaba?

Yani kisiden kisiye degisir tabi ama bana kullansli gelmedi. Alt ust olmasi daha kolayima geliyordu. Onlarda cok sirin oluyor tabi orasi ayri :)

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi? Mail adresi vermek yasakmi bilmiyorum ama ihtiyaci olanlar icin cok uyguna verecek. Mail adresim hanife2204@hotmail

smdiye kdar aldıklarımı ancak bugün yıkayabildm.inş kurusunlar ütüleyp resimleyeceğim :)
Rabbim sağlıkla ağız tadıyla kullanmak nasip etsin bizlere ve süt kokan minnaklarımıza.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…