2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Conversini sevsinler küçük adam olacaklar

Nedense diğer aldıklarım eklenmiyor

Eklentiler

• MASAJ YAĞI.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 191
  • PİŞİK KREMİ.webp
    10 KB · Görüntüleme: 201
  • ŞAMPUAN.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 191
Özdilek bambu seti yumuşacık tavsiye ederim. Bady ler 6 aylık

Eklentiler

• image.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 189
  • image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 191
  • image.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 177
  • image.webp
    316,2 KB · Görüntüleme: 188

hastane çıkışımız aynı canım..
bende çok beğenerek aldım..
sağlıkla giysin oğluşlarımız inşşş

Arabanızı nerden ve ne kadara aldınız ben hala kararsızım bakıp dürüyorumdürüyorum

Canım biz arabayı e bebek ten bayramda almıştık 300 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki ile 730 tl ye almış olduk model olarak hoşuma gitti kullanım olarak arka tekerleklerini büyük alırsan rahat edersin canım sürüşüde gayet kolay incelemeni tavsiye ederim

anladım canım sen hangi şehirdesin ?
Elazığ'dayım canım burda pek kaliteli bebek mağazası yok ben de hep internetten aziz bebeden, idil bebeden, butik bebeden vs. alışveriş yaptım işte araştırırken H&M'nin ürünlerini gördüm çok hoşuma gitmişti ama online satış mağazası yoktu diye alamadım ondan sordum sana...

Oğluşumun şekerleri kendimiz yaptık henüz stickerları yapışmadı

Eklentiler

• image.webp
    214,9 KB · Görüntüleme: 197
canım bunun içine koydukların ne acaba?bende bu şişelerden beğendim kolonya dolu olanların tanesini 2,75 e buldum.sana ne kadara mal oldu tanesi?
Canım ben içine çiçekçilerde satılan kumdan koydum 4 paket kum gitti 80 adet için kum paketinin tanesi 6 tl idi toplamda 24 tl

Kurdaleler yıldızlar ve boncuklara 45 tl

Şişelerede 80 tl tanesi 1 tl
Toplamda 150 tl civarı 80 tanesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…