Allah ım çok güzeller bende aralık annesiyim nereye yaptırdın hastane ikramlıklarını öğrenebilir miyim?Buda hastane cikisimiz
Bunlarda hastane odasi için hazırladıklarım
cnm ınsaghtramda ecembydisayn var oraya yaptırdımAllah ım çok güzeller bende aralık annesiyim nereye yaptırdın hastane ikramlıklarını öğrenebilir miyim?
cnm hangisini soruyosun cunku hepsi farklı yerlerde yapıldısorun değilse eğer ismini verebilir misiniz ? instagramda bende araştırıyorum da uygun fiyatlı bi yer bulamadım..
bayıldım çok temiz işlemiş yapan çok bellicnm ınsaghtramda ecembydisayn var oraya yaptırdım
cnm hangisini soruyosun cunku hepsi farklı yerlerde yapıldı
hastane cıkısı ve takı yastıgı ecembydisayn kapı susu ve kolonya sıselerı miaboutiquedesign sabunları yapanı bulamadım cnm ama ondan cok var zaten bı yer bulursun mutlakahepsini olabilir ben tek tek bakarım yaptıkları ürünlere.hangisi aklıma yatarsa ordan yaptırırım
Gec farkettim yazini kusura bskma. Bence kalitesi ii ama dedigim gibi. 8 kilo. Bi elinde bebek bi elinde araba olunca agirlik fazla oluyo. Pierre cardenin ayni ozelliklere sahip arabasi daha hafif. Benetonun baglanti yerleri celikmis oyuzden biraz daha agir.Birşey sorucam bende beneto almayı düşünüyorum sence ortopedik mi kalitesi nasıl ben takımlı alıcam ama kararsızım markada
ıdıl baby urunlerı satan bebek magazasından, ama 2 lı takımMerhaba idilbaby takımı nerden aldınız acaba çok uyguna almışsınız
Eki Görüntüle 1234502 buda bebitofdan hastane çıkışımız
amin canımcanım bizim de aynı sadece kırmızı yerleri bizim mavi ,güle güle giysinler inşallah:)
tşk ederim canım bnde aldım hoşuma gitti iyi günlerde kullansınlar inşGec farkettim yazini kusura bskma. Bence kalitesi ii ama dedigim gibi. 8 kilo. Bi elinde bebek bi elinde araba olunca agirlik fazla oluyo. Pierre cardenin ayni ozelliklere sahip arabasi daha hafif. Benetonun baglanti yerleri celikmis oyuzden biraz daha agir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?