- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
aminnn tatlm inşallahhastane çıkışımız aynı canım..
bende çok beğenerek aldım..
sağlıkla giysin oğluşlarımız inşşş
merhaba kızlar paylaştıklarınız hoşuma gitti ben de paylaşmak istedim cok heyecanlıyım cunku bu da benım oglusumun odası
Bunlarda hastane odasi için hazırladıklarım
amin cnm hepimizinkini inşallah ben bunları ınsaghtaramda bu tarz süsleme yapan yerlere yaptırdım oralarda birçok seçenek olduğu için en uygun fiyatlıyı tercih edip ona yaptırıyorumCanim Allah saglikla kucagina almayi nasip
etsin.Oglun odasinda tatli tatli ruyalar gorsun.
Hastane hazirliklarini vok begendim.masallah. nerden temin ettin acaba?bilgilendirirsen sevinirim.
Kamer hem kız hem erkeğe uygun bir isim galiba değil mi canımBuda hastane cikisimiz
ben ilk verdiğimde erkek ismi zannediyodum sonradan çevremde bikaç kadında aynı ismi duydum fakat internetten araştırdığımda erkek ismi olarak çıkıyo bencede oyle cunku mantık olarak bi kere erden geliyor ismin kökeniKamer hem kız hem erkeğe uygun bir isim galiba değil mi canım
Hmm anladım canım benimde 3-4 tane kamer isimli kız öğrencim oldu erkek te duymamıştım neyse adıyla yaşasın inşaallahben ilk verdiğimde erkek ismi zannediyodum sonradan çevremde bikaç kadında aynı ismi duydum fakat internetten araştırdığımda erkek ismi olarak çıkıyo bencede oyle cunku mantık olarak bi kere erden geliyor ismin kökeni
teşekkür ederim inşallah cnmHmm anladım canım benimde 3-4 tane kamer isimli kız öğrencim oldu erkek te duymamıştım neyse adıyla yaşasın inşaallah
Canım hepsi çok güzel bebişin iyi günlerde kullansınBunlarda hastane odasi için hazırladıklarım
cok teşekkür ederım ben çeşit bol ama sayıyı az yapmayı tercıh ettım sıselerden 30 tene varCanım hepsi çok güzel bebişin iyi günlerde kullansınŞişelerden kaç tane yaptırdın ek olarak sabunda yaptırmıssın galiba benim içimi tereddüt aldı yetmez mi acaba diye bende şişelerden yapmıştım
Eki Görüntüle 1231325
Eki Görüntüle 1231325 Eki Görüntüle 1231326 Eki Görüntüle 1231327 Eki Görüntüle 1231328 Eki Görüntüle 1231329 Eki Görüntüle 1231330
1-aziz bebe battaniye-33 TL
2-İdil baby patik-27,5 TL
3-idil baby yelek-23,5 TL
4-İdil baby papyonlu iki parça pijama takımı-49,90 TL (resımdekı buyuk set sanırım)
5-Sevi bebe kuvet-26 TL
6-uni baby ıslak mendil 12 li- 49,90 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?