2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kızlar maalesef boyutu yüksek felan diyor ben oğlumun cicilerini ekleyemeyecek miyim küçük resim diyorum olmuyo napıcam bn

merhaba kızlar paylaştıklarınız hoşuma gitti ben de paylaşmak istedim cok heyecanlıyım cunku bu da benım oglusumun odası

Bunlarda hastane odasi için hazırladıklarım

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip
etsin.Oglun odasinda tatli tatli ruyalar gorsun.
Hastane hazirliklarini vok begendim.masallah. nerden temin ettin acaba?bilgilendirirsen sevinirim.

Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip
etsin.Oglun odasinda tatli tatli ruyalar gorsun.
Hastane hazirliklarini vok begendim.masallah. nerden temin ettin acaba?bilgilendirirsen sevinirim.
amin cnm hepimizinkini inşallah ben bunları ınsaghtaramda bu tarz süsleme yapan yerlere yaptırdım oralarda birçok seçenek olduğu için en uygun fiyatlıyı tercih edip ona yaptırıyorum

Kamer hem kız hem erkeğe uygun bir isim galiba değil mi canım
ben ilk verdiğimde erkek ismi zannediyodum sonradan çevremde bikaç kadında aynı ismi duydum fakat internetten araştırdığımda erkek ismi olarak çıkıyo bencede oyle cunku mantık olarak bi kere erden geliyor ismin kökeni

Hmm anladım canım benimde 3-4 tane kamer isimli kız öğrencim oldu erkek te duymamıştım neyse adıyla yaşasın inşaallah

Bunlarda hastane odasi için hazırladıklarım
Canım hepsi çok güzel bebişin iyi günlerde kullansın Şişelerden kaç tane yaptırdın ek olarak sabunda yaptırmıssın galiba benim içimi tereddüt aldı yetmez mi acaba diye bende şişelerden yapmıştım

cok teşekkür ederım ben çeşit bol ama sayıyı az yapmayı tercıh ettım sıselerden 30 tene var

Merhaba idilbaby takımı nerden aldınız acaba çok uyguna almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…