2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Var canım bak böyle oluyo..

çok güzel canım güle güle gzin inşş bebişlerinizleee

ohh valla süper olmuş şekerimmm

maşallah canım hepsi süperr

Bugünlük alışverişimiz bitti Hepsi Butik Bebe

0-3 Ay Badiler 5 adet (ekru 2 Adet)...Tanesi 5.50 - 7.75TL
0-3 Ay Tek Alt 5.90 TL
3'lü çorap 4.50 TL
3-6 ay 3 adet, 15.99 TL
3 ay Tulum 12.99 TL

Resimler ters ve yan çıkmış önizleme yapmamıştım kusura bakmayın

kafamızı eğip bakarız bizde:) cicileriniz çok hos sende benim gibi kısa kol almıssın çıtçıtlı badyleri uzun kol almayı unutmayalım.güle güle kullanın

bunlarda anneannemizin dün çarşıdan aldıkları

çarşıdan 10 tl

çarşıdan 10 tl

Poposunu poposunu üperim ben onun numara numara bezleri de vaymış

Allaaaamm iyice salaklaştım ben anneliğe yaklaştıkçaaaa
tipe baakk

hepsi birbirinden güzeller,iyi günlerde kullanın kızlar..bende bır ara ayarlayıp atarım resımleri

Kuzummm şapkasını yerim onun ben, sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim inşallah Anaa, kızım da tekme attı tam bu sırada, o da güle güle giysin diyor galiba

ayy yerimm ben p prensesiii..tşk ederizzz..
sende bugün boş durmamışsın..
kız yeter artık ayaklı takım alma şekerimm...
maşallah kız elbiseleri zaten pek tatlııı
hepsi birbirinden güzeller,iyi günlerde kullanın kızlar..bende bır ara ayarlayıp atarım resımleri

tşk ederiz canım sendende bekliyoryzz

vuvvvvv çok tatlılar ben daha böyle seyler alamadım kıs bebeği olacak diye birde herseyi alırım da olmazsa diye erteledim.güle güle kullansın yakısıklı

canım 0-3, 3-6 ay baya aldık yeter gibi şimdilik..
artık 9-1 yaş arasında bakıyoruzz inşş

Topik hayırlı olsun, herkes güle güle kullansın cicilerini
Allah ağız tadıyla kullanmayı, üzerlerinde görmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Ben de bir iki bişey aldım, biraz toparlıyım atarım ben de

Aynen, bugün bende aldıklarımı listelerken ayaklı takımları fark ettim. Bundan sonra ayaksız alacağım. Ayy napayım ya, görünce tutamıyorum kendimi, annemlerde kızıyor, bize birşey bırakmıyorsun diye. Bir de bun tavşanlı sepeti aldım bugün, hastane odasında bebek kurabiyelerini buna koyacağım.

Bunu da ay başında alacağım kısmetse, bu da bebek hediyeliklerini koymak için. Önce hastane odasında sonra evde kullanmak için. İleride kızımın odasında dekor olarak kullanabiliriz.

o ayıcıklı sepetide daha sonra bebeğin yağlarını şampuanını bakım ürünlerini koymak için kullanırsın canım..
alttakini bayıldım yaa kızım olsa bende alırdımm şok güzelll

Allah hepsini güle güle giydimeyi nasip etsin evlatlarınıza inşallah.

Ben daha hiç bişey almadım daha bebeğin cinsiyetini öğrenemedim ben göstermiyo

Allah hepsini güle güle giydimeyi nasip etsin evlatlarınıza inşallah.

Ben daha hiç bişey almadım daha bebeğin cinsiyetini öğrenemedim ben göstermiyo

Amin canım inşallah, Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende baya geç öğrenebildim cinsiyetini, öğrendiğim gibi de başladım alışverişe , başladım ama şu an da duramıyorum ve durmam lazım

o ayıcıklı sepetide daha sonra bebeğin yağlarını şampuanını bakım ürünlerini koymak için kullanırsın canım..
alttakini bayıldım yaa kızım olsa bende alırdımm şok güzelll

Aa doğru bak, sepeti ne yaparım diye düşünmemiştim hiç. Pıtırcık kızımın eşyalarını koyarım, canım bu bebek arabasını istersen mavi çiçeklerle de süslüyorlar, sadece kız bebek için değil yani.

amin canım inşallahh

ayy bende ondan korkuyorum bak
elim gözüm hep bebe kıyafetlerinde
cinsiyetini bilmediğimden alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…