İnsan duramıyor sahiden
aynen canım ben önceden vitrinlere mağzalara kendim için bakıyodum
şimdi kendimi 2.plana attım
Öyle de, işte biz de Ağustos'un 8'inde tatile çıkıyoruz , oradan İstanbul'a düğüne gideceğiz. Masraflar çok. Biraz durmam lazım
Öyle de, işte biz de Ağustos'un 8'inde tatile çıkıyoruz , oradan İstanbul'a düğüne gideceğiz. Masraflar çok. Biraz durmam lazım
Daha bebise hediye de gelir kıyafet alma artık baska eksiklerini alırsın küveti falan bitti desek de kıyıdan köseden eksikleri mutlaka çıkar canım kız olunca birde daha bir cicili bicili insanı çekiyor yani sana da hak veriyorum.pembis pembis pek sık zaten sizinkilerde güle güle kullanın.
Eki Görüntüle 1186012 Eki Görüntüle 1186013 Eki Görüntüle 1186014 Kızlar kıs için böyle birsey almayı düsünüyorum fiyatı da uygun 50 tl dısarı çıkarken daha sıcak tutar bebisleri hemde sık duruyor pofuduk pofuduk ...alısveris de fikir olsun diye sizlerle paylasim dedim ben beyazını beğendim oğlusuma
bende alıcam canım bundan...
astronot tulum deniyor bunlara canım..
bende renkli alıcam inş..
nerden alacaksın canım baktın mı bir yerlere fiyatı falan nasıl bu tulumlar biraz tuzlu diye biliyorum 50 tl görünce bana uygun geldi senin bildiğin yer varsa oraya da bakarız
yok canım ben dodori diye bir mağaza var konyada..geçen kış kuzenimin eşi doğum yapmıştı..
onlara hediye alcaktım o zaman baktım 35 tl idi ve çok güzeldi..
50 tl bile fazla yani normal gibi yani.
50 nin üzerinde para vermem..
birde canım şunu söleyim ilk doğduğu zaman yani 6. aya kadar bu giyilemiyormuş..
çünkü bebek sarılmak zorunda kalıyormuş eli ayağı çıkıyormuş içinden şekerimn...
bunlar daha çok 6-12 ay için uygunmuş..
kuzenim araştırmış o yüzden almamıştık vazgeçmiştil..
şimdi aklıma o geldi..bizim bebeklerde çok minik olcaklar diğer kışada mont giyerler zaten almayacağım galba
Ben kanza bakmıstım 100 tl den indirmisler 50 ye ee biz bunlara kısın ne ne giydircez bacım battaniyelere mi sarıp sarmalıcaz addaaa giderken
çok güzel canım güle güle gzin inşş bebişlerinizleee
ohh valla süper olmuş şekerimmm
maşallah canım hepsi süperr
kafamızı eğip bakarız bizde:) cicileriniz çok hos sende benim gibi kısa kol almıssın çıtçıtlı badyleri uzun kol almayı unutmayalım.güle güle kullanın
Canim ya bu fermuarli yafa citcitli battaniyeyi nereden aldın veya alacaksın? bende almayi istiyorumCitcitli polar batraniyeye sarip port bebeğe koycaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?