2014 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Kizlr super seyleraalmssnz kv beni durdryo bayramda yaylaya gidcz bakcm ne aldga sonra baslcm sizlr gule gule kullnn

Ayy ilk resimdekine bayıldım eşime gösterdim yarın bzde alalım aynısından diyo
Öyle takım olarak mı 29 tl canım?öyleyse çok uygun..

:)ewet cnm takm olarak o fiyat..güle güle gysin bebişin şimdidn inş:)

Son düzenleme:
Mrba kızlar çok güzel bi konu açmışsınız gerçekten fikir edinme adına çok faydalı olmuş

Bunlar da oluşumun cicileri teyzeleri;

İdil bebeden aldığım 20'li hastane çıkışı

Aziz bebe 5'li yeni doğan takım

Lcw'den 0-3 ay pantolonlar;

Lcw'den çıtçıtlı badiler

Panço'dan 3-6 ay smokin tulum

Aziz bebeden 0-3 ay hırka

Mothercare'den 8 li takım üzerine kendim düğme ve papyon yaptım

Freesure patik

Veee bi sürü çorap :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar biz beşik ve nevresim takımı da aldık
Baby tech saraylı beşik aldık zaten içinde yatak seti ve cibinlik takımı var

Ve bi de nevresim takımı

Veee oğlumun adının işlendiği battaniyemiz

Şimdilik biz bunları aldık teyzeleri daha eksiğimiz çok;

cooooooooooook begendim gule gule gıysın paşa annesi. bu arada idil bebekten aldıgın hastane cıkışını cok begenmiştim ama cesaret edemedim almaya. nasıl sence gecti mi eline, kaliteli mi? bır de sadece bunu alsak yeterli mi baska hastane cıkışı alınmalı mı?

Teşekkürler teyzesi daha güzelleri sizin olsun :) canım ben de internetten görüp beğenmiştim idil bebenin hastane çıkışını hatta stokta yoktu aradım diğer mağazalardan bulup döndüler bana; elime ulaştı ben çok beğendim kumaşı falan da çok güzel kaliteli ve yeterli bence çünkü çok çabuk büyüyorlar bebişler, yani anca bir ay falan giyer yeni doğan kıyafetlerini... ben her ihtimale karşı bi kaç tulum ve ikili takım da aldım bi de bolca çıtçıtlı badi, tek alt, zıbın takımı aldım... ama yeter İnşallah :) internetteki resimler net değil bak senin için kendim çektim paketin içindekileri

Eki Görüntüle 1187230

Kızlar merhaba.bugün kocişimle bebek mobilyalarına baktık.fiyatlar oldukça pahalı dudağımız uçukladı desem yeridir.
takımlar 3000 tl den başlıyor sonu yok tabi.çok değişik güzel şeyler beğendik.aslında ben beyaz bir takım alıp ikinci bebekte cinsiyete göre kulpları değiştirip aksesuarlarla kullanmayı planlıyordum.hatta ikea mağzasından kendimiz takım yapmayı bile planlamıştık ama beğenemedim.paylaştığım takım caploonba mağazasından indirimdeymiş dolap şifonyer ve büyüyen yatağı ve oyuncak dolabı ve rafı toplam 2200 tl ye geliyor.gezerken gördüğüm en uygun takım.üstündeki kalplerde bebiş büyüyünce çıkabiliyormuş.aklıma yattı gibi.birde ordaki bayan biz fabrikasyon mağazayız bir sıkıntınız olduğunda sorun yaşamazsınız şahısla değil firmayla muhattapsınız deyince aklıma yattı gibi sizlerinde fikrini alayım.

yaa cok guzeller cidden tesekkur ederim uğrastığın için :)) ben de alayım oğlusuma madem kaliteli. ayıcıklı mayıcıklı her sey. bunlar daha erkeksi :13:

Çok güzel canım bizde o mağazadan bir takım beğendik büyük ihtimalle onu alıcaz

Ayy çok tatlılar canım... İyi günlerde kullanın siz de bizim gibi erkenden ismini koymuşsunuz Galiba adıyla yaşasın meleklerimiz :)

saol canmm daha iyileri bebişine olsun..siz ne koydunuz ismini

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canmm daha iyileri bebişine olsun..siz ne koydunuz ismini

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım eşimin adı Mehmet oğluma kendi adımı vericem diye tutturdu Mehmet Efe oldu ismi yavrumun adıyla yaşasınlar İnşallah :)

emziklerimiz nuk ve bambinonun 8 tl. biberon 10 tl göğüs pedi 7 tl tulumumuz 26 tl patiklerimiz 10 tl triko olan 7 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…