Tulum 20 tl
Patik butik bebe 9.90 tl
Lcw dan aldık:)
1)29 tl
2)24 tl
Ayy ilk resimdekine bayıldım eşime gösterdim yarın bzde alalım aynısından diyo
Öyle takım olarak mı 29 tl canım?öyleyse çok uygun..
Allah Allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin patiklere hrle bayildiiiim kizim olsaydı bende alırdım
Hepsi cokkkk guzel gule gule giysin bebisleriniz amin.darisi bizlere ins
Eki Görüntüle 1184652
limangodan aldım 10 tl di sanırım
Eki Görüntüle 1184654
buda limangodan 15 tl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aziz bebeshop tan aldim kizlar sezon sonu indirimi war sanirm:)
1)24 tl
2)26 tl
3)26 tl :)
Mrba kızlar çok güzel bi konu açmışsınız gerçekten fikir edinme adına çok faydalı olmuş
Bunlar da oluşumun cicileri teyzeleri;
İdil bebeden aldığım 20'li hastane çıkışı
Eki Görüntüle 1186696
Aziz bebe 5'li yeni doğan takım
Eki Görüntüle 1186697
Lcw'den 0-3 ay pantolonlar;
Eki Görüntüle 1186698
Lcw'den çıtçıtlı badiler
Eki Görüntüle 1186699
Panço'dan 3-6 ay smokin tulum
Eki Görüntüle 1186703
Aziz bebeden 0-3 ay hırka
Eki Görüntüle 1186708
Mothercare'den 8 li takım üzerine kendim düğme ve papyon yaptım
Eki Görüntüle 1186709
Freesure patik
Eki Görüntüle 1186710
Veee bi sürü çorap :)))
Eki Görüntüle 1186711
cooooooooooook begendim gule gule gıysın paşa annesi. bu arada idil bebekten aldıgın hastane cıkışını cok begenmiştim ama cesaret edemedim almaya. nasıl sence gecti mi eline, kaliteli mi? bır de sadece bunu alsak yeterli mi baska hastane cıkışı alınmalı mı?
Teşekkürler teyzesi daha güzelleri sizin olsun :) canım ben de internetten görüp beğenmiştim idil bebenin hastane çıkışını hatta stokta yoktu aradım diğer mağazalardan bulup döndüler bana; elime ulaştı ben çok beğendim kumaşı falan da çok güzel kaliteli ve yeterli bence çünkü çok çabuk büyüyorlar bebişler, yani anca bir ay falan giyer yeni doğan kıyafetlerini... ben her ihtimale karşı bi kaç tulum ve ikili takım da aldım bi de bolca çıtçıtlı badi, tek alt, zıbın takımı aldım... ama yeter İnşallah :) internetteki resimler net değil bak senin için kendim çektim paketin içindekileri
Eki Görüntüle 1186859 Eki Görüntüle 1186860 Eki Görüntüle 1186861 Eki Görüntüle 1186862 Eki Görüntüle 1186863
Eki Görüntüle 1187233 Eki Görüntüle 1187231 Eki Görüntüle 1187230
Kızlar merhaba.bugün kocişimle bebek mobilyalarına baktık.fiyatlar oldukça pahalı dudağımız uçukladı desem yeridir.
takımlar 3000 tl den başlıyor sonu yok tabi.çok değişik güzel şeyler beğendik.aslında ben beyaz bir takım alıp ikinci bebekte cinsiyete göre kulpları değiştirip aksesuarlarla kullanmayı planlıyordum.hatta ikea mağzasından kendimiz takım yapmayı bile planlamıştık ama beğenemedim.paylaştığım takım caploonba mağazasından indirimdeymiş dolap şifonyer ve büyüyen yatağı ve oyuncak dolabı ve rafı toplam 2200 tl ye geliyor.gezerken gördüğüm en uygun takım.üstündeki kalplerde bebiş büyüyünce çıkabiliyormuş.aklıma yattı gibi.birde ordaki bayan biz fabrikasyon mağazayız bir sıkıntınız olduğunda sorun yaşamazsınız şahısla değil firmayla muhattapsınız deyince aklıma yattı gibi sizlerinde fikrini alayım.
Ayy çok tatlılar canım... İyi günlerde kullanın siz de bizim gibi erkenden ismini koymuşsunuz Galiba adıyla yaşasın meleklerimiz :)
Canim.carsidan aldik ben...zaten tüm bebek mağazalarında var tatlimCanim ya bu fermuarli yafa citcitli battaniyeyi nereden aldın veya alacaksın? bende almayi istiyorum
saol canmm daha iyileri bebişine olsun..siz ne koydunuz ismini
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?