2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

ismiyle büyür inşallah:) ben de daha karar veremedim oğluşum için isime...ee bana da önerirsiniz hani

inş cnm tşkler hepimiz için . biz baya isimde kararsız kaldık. bikaç tane aklımda olanları da söyleyim sana. ozan, ilker, türker, toprak, doğukan, bulut, aras,yankı. bu isimler de hoşuma gitti benim ama eşimle ortak karar olunca metehanda karar verdik. isim bulmak hele de erkek bebeğe çok zor. kolaylık versin cnm sana da

sağol canım aras ismini beğeniyorum ama anlamı hakkında hiçbir bilgim yok...bir de olursa Kur'andan olsun diyorum inşallah gönlümüze göre güzel, hayırlı bir isim buluruz...

kızlar bir şey sorcam size...ben oğluşumun ismini EYMEN diye düşünüyorum ama ailemizde eylem ve eslem var...onlara benziyor isim sizce koysam nasıl olur???

günaydın güzel hanımlar
oğluşuma isim bakıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var...buradaki isimlerin hepsi sahabe isimleri ve hepsi de çok hoşuma gitti...siz aralarından hangisini beğendiniz???
ESVED, YASER, CARULLAH, EYMEN, YESAF
fikrinizi almak istiyorumm

eymen hariç diğerleri bana çok tuhaf geldi :KK63:

eymen benim de çok hoşuma gidiyor ama çok var sanırım diğerleri de beğendiğim sahabe isimleri onlar da benim çok hoşuma gitti:)
onemlı olan senın sevmen tabıkı, evladına sesleneceksın

bencede eymen ınanılmaz cok var herkes eymen koyuyor

onemlı olan senın sevmen tabıkı, evladına sesleneceksın

bencede eymen ınanılmaz cok var herkes eymen koyuyor
aynen:) canım bir de ailede eylem ve eslem var isim benziyor...sence bunu düşünsek ismin benzerliğiyle konulsa hoş olur mu? fikrini alayım

aynen:) canım bir de ailede eylem ve eslem var isim benziyor...sence bunu düşünsek ismin benzerliğiyle konulsa hoş olur mu? fikrini alayım

bence en büyük sakıncası isim koyarken birisini çağrıştırması, eğer sana onları çağrıştıracaksa tercih etmeyebilirsin, ama sana çağrışım yapmıyorsa hiiç gerek yok, koyabilirsin.

:)

Bütün anneler bebeklerini sağlıcakla kucana alır inşallah benim bebişimde erkek üçüncü çocuğum olacak kısmetse çağın ismini beyeniyorum

benım ılk bebısım ve cok heyecanlıyım . ogluma oğuz furkan ısmını koymayı dusunuyorum

bizimde bir oğlumuz olcak inşAllah, ismini yekta koymayı düşünüyoruz biricik babası ile

biz daha düşünmedik bile babamız son 10 güne kadar düşünmeyelim diyor ami abileri bir sürü isim söylüyor

canım eylem ve eslem kız ismi değil mi sonuçta eymen güzel bence..
Evet haklısın canım kız isimleri ama biraz soğudum sanki sence eymen mi talha mı? ? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…