2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

Biz de Mehmet Kuzey'i bekliyoruz inşallah. Ben Mehmet ve Mustafa arasında kalmıştım ama eşim başından beri Kuzey de kararlı. Hayırlısıyla kucağımıza alalım umarım kuzularımızı...

canım asil ismi çok güzel bence.bende asil koymak istiyordum fakat eşim çok istemedi.asil hem söylenişi güzel hemde anlamı.ve çok buluınan bir isimde değil

benimde hayırlısıyla kasımda bir oğlum olacak....devamlı isim değiştirdik eşimle en son barlas ta karar kıldık..ben hamile kalmadan önce hep ateş olsun istiyorrdum fakat çok fazla artmış ateş ismi. doruk ve asil de beğendiklerim arasında.sizce kızlar ?

bence barlas guzel, begendım, bıde farklı oluyor artık bu ısımler herkes aynı ısmı koyuyor doruk okadar cok var kı

benimde kızım olacak inş kasım annişleri...
ismi de ELİF NAZ olacak inşallah :) nasıl sizce?

Sayfanin basinda yazarken umutta kararsizdik ama artik kesinlestirdik umut olacak 2. Oglumuzun adi. Abimizin adi ise deniz... Rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip eder insallah

merhaba kızlar,bizde kararsızlardanız.oğluşuma bir isim bulamadık,Ata-Ege-Okay üç isim çıkarttık ama karar veremedik önerilere açığım tabi :)

merhaba kızlar,bizde kararsızlardanız.oğluşuma bir isim bulamadık,Ata-Ege-Okay üç isim çıkarttık ama karar veremedik önerilere açığım tabi :)
ben ege ismini beğeniyorum. hatta kız olursa ece erkek olursa ege istiyordum ama eşim iki ismide istemedi bizde ortada buluştuk :)

biz de baştan beri çok karar değiştirdik, en son ben mete dedim eşim metehan. tamam bu olsun dedik. ama hala benim içime tam sinen isim yok. sizce bu isim nasıl ?

Bizde her akşam farklı bir isim buluyoruz bu akşam enes i bulduk yarın hangi isimde sıra bakalım sizce nasıl

eşim analık hakkı filan dinlemiyor benim de Ege'li kendisi Ege olsun dedik sonra ben yan çizdim. bende de karadenizli inadı var istediğimi yaptıracam inadım inat "Deniz" ismini istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…