ben pek sevemedım :siklil ismi nasıl sizce kızlar
canım asil ismi çok güzel bence.bende asil koymak istiyordum fakat eşim çok istemedi.asil hem söylenişi güzel hemde anlamı.ve çok buluınan bir isimde değilya benim de kasımda bir oğlum olacak inşallah. Adını 'ASİL' koymak istiyorum. Eşim de Çınar ismini beğeniyor.ASİL ismiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Popüler isimleri pek sevmiyorum çünkü öğretmenim ve her sınıf grubunda aynı isimden 3-4 tane oluyor. Çünkü aynı dönemde herkes çocuğuna aynı isimleri koyuyor. Bu da hiç hoşuma gitmiyor. Farklı .
doruk ve aren çok hoşş benceBenim oğlumun adına henüz karar veremedik aklımızda ki isimler
Aren
Arın
Doruk
Efe
Eymen
Sizce hangisi güzel
bence barlas guzel, begendım, bıde farklı oluyor artık bu ısımler herkes aynı ısmı koyuyor doruk okadar cok var kıbenimde hayırlısıyla kasımda bir oğlum olacak....devamlı isim değiştirdik eşimle en son barlas ta karar kıldık..ben hamile kalmadan önce hep ateş olsun istiyorrdum fakat çok fazla artmış ateş ismi. doruk ve asil de beğendiklerim arasında.sizce kızlar ?
ben ege ismini beğeniyorum. hatta kız olursa ece erkek olursa ege istiyordum ama eşim iki ismide istemedi bizde ortada buluştuk :)merhaba kızlar,bizde kararsızlardanız.oğluşuma bir isim bulamadık,Ata-Ege-Okay üç isim çıkarttık ama karar veremedik önerilere açığım tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?