Aynen canım eymen cok fazla var ama isim konusunda kararsız kalınca secenekler coğalıyor bakalım en sonunda secenekleri en aza indirip kura cekicez sanırım
Aynen canım bizdede öyle eşim kararsız bakalım son karar ne olucak bebek şekerlerimiz bile hazırda isim yazılmayı bekliyor doğum yapmadan ismini seçelim artık bazen diyorumBen esi ede oyle yaptddim kura degilde eleye eleye gitti en son aren kaldi ben ksrarliydim ama o kararsizdihala dahaguzel biseycikarmikidiyo arasira :) ege ve toprak ismide cok guzelama ikisde cok yakin akrabamada var onun icin hepelendiler genelde
Aynen canım bizdede öyle eşim kararsız bakalım son karar ne olucak bebek şekerlerimiz bile hazırda isim yazılmayı bekliyor doğum yapmadan ismini seçelim artık bazen diyorum
Allah izin verirse 07 kasım günü oğluşumuzu kucağımıza alacağız. Adını da Ali Eymen Koyacağız. Hepinizin bebişi hayırlı olsun isimleriyle yaşasınlar,Allah hepsine uzun,sağlıklı,başarılı ve mutlu ömürler versin. Tabii ki sevdikleriyle birlikte.
kızlar benimde ikinci bebişim olacak ablasının adı elif zehra zehraya uygun olsun diye azra koyacaktım ama anlamı çok hoşuma gitmedi amine nasıl sizce uyumlu değil ama
zeynep ismini çok seviyorum ama eşim anannemin adı koymam diyor azra hoşuma gidiyor malesef anlamı keşke güzel olsaydıZehraya uygun zeynep dusunebilirsiniz amine uyumlu degil ama guzel icinize hangisini siniyorsa oyle koun su hamilleikte en zoru isimmis :)
kızımızın ismine bir türlü karar veremiyoruzz.. zeynep ve erva nasıl sizce kızlar?
bence zeynep :)kızımızın ismine bir türlü karar veremiyoruzz.. zeynep erva nasıl sizce kızlar?
aras bana aras kargoyu hatırlatıyor :sben de Aras düşünüyorum ama kararsızım Demir mi Aras mı
talha cok guzelkızlar ya bzm belliydi aslında isim kararımız.ilk ismi Abdullah.ikincilere takıldk.
ENSAR.BAKİ.TALHA? hagisi Abdullahın yanna en çk hagsi yakışır?
Bzim de son kararmz Talha oldu :)talha cok guzel
zeynep ismi çok güzelde ervayı herkes koyuyor nedense bana pek cazip gelmşyor canımkızımızın ismine bir türlü karar veremiyoruzz.. zeynep erva nasıl sizce kızlar?
ervayı ben de çevremden hiç duymadım canım çok mu koyuluyor gerçekten.. ben yenidoğan en az dört bebekte zeynep ismi duydum çevremde..zeynep ismi çok güzelde ervayı herkes koyuyor nedense bana pek cazip gelmşyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?