2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

Aynen canım eymen cok fazla var ama isim konusunda kararsız kalınca secenekler coğalıyor bakalım en sonunda secenekleri en aza indirip kura cekicez sanırım

Ben esi ede oyle yaptddim kura degilde eleye eleye gitti en son aren kaldi ben ksrarliydim ama o kararsizdihala dahaguzel biseycikarmikidiyo arasira :) ege ve toprak ismide cok guzelama ikisde cok yakin akrabamada var onun icin hepelendiler genelde

Ben esi ede oyle yaptddim kura degilde eleye eleye gitti en son aren kaldi ben ksrarliydim ama o kararsizdihala dahaguzel biseycikarmikidiyo arasira :) ege ve toprak ismide cok guzelama ikisde cok yakin akrabamada var onun icin hepelendiler genelde
Aynen canım bizdede öyle eşim kararsız bakalım son karar ne olucak bebek şekerlerimiz bile hazırda isim yazılmayı bekliyor doğum yapmadan ismini seçelim artık bazen diyorum

Aynen canım bizdede öyle eşim kararsız bakalım son karar ne olucak bebek şekerlerimiz bile hazırda isim yazılmayı bekliyor doğum yapmadan ismini seçelim artık bazen diyorum

Evet cnim karar verin bende son 1ay kala bastircam skerlere ismi bakalim aren derseniz adas olurlar bziimkilrr :):)

Benim 10 kasım 2010 doğumlu bir kızım var Adı Zeynep Sueda...ve galiba yine 10 kasım 2014 doğumlu bir oğlum olacak ismi Mustafa Sami olacak inşallah...

Allah izin verirse 07 kasım günü oğluşumuzu kucağımıza alacağız. Adını da Ali Eymen Koyacağız. Hepinizin bebişi hayırlı olsun isimleriyle yaşasınlar,Allah hepsine uzun,sağlıklı,başarılı ve mutlu ömürler versin. Tabii ki sevdikleriyle birlikte.

kızlar benimde ikinci bebişim olacak ablasının adı elif zehra zehraya uygun olsun diye azra koyacaktım ama anlamı çok hoşuma gitmedi amine nasıl sizce uyumlu değil ama

Merhaba allah sag salim.kucaginiza alio buyutmeyi nasip etsin beninde dogumum 7 kasimda olcak 38.haftadamda sezeryan olcak kanimdaki pihtilasmadan dolayi sizinde sezeryan olcak sanirim gunu belli oldugu

kızlar benimde ikinci bebişim olacak ablasının adı elif zehra zehraya uygun olsun diye azra koyacaktım ama anlamı çok hoşuma gitmedi amine nasıl sizce uyumlu değil ama

Zehraya uygun zeynep dusunebilirsiniz amine uyumlu degil ama guzel icinize hangisini siniyorsa oyle koun su hamilleikte en zoru isimmis :)

Zehraya uygun zeynep dusunebilirsiniz amine uyumlu degil ama guzel icinize hangisini siniyorsa oyle koun su hamilleikte en zoru isimmis :)
zeynep ismini çok seviyorum ama eşim anannemin adı koymam diyor azra hoşuma gidiyor malesef anlamı keşke güzel olsaydı

kızımızın ismine bir türlü karar veremiyoruzz.. zeynep erva nasıl sizce kızlar?

benimde kızımın adı erva olcak inşallah babası çok isteyerek ve ısrarla erva olsun diyo ama
inci ve beril isimleride çoook güzel fikir olsun

zeynep ismi çok güzelde ervayı herkes koyuyor nedense bana pek cazip gelmşyor canım
ervayı ben de çevremden hiç duymadım canım çok mu koyuluyor gerçekten.. ben yenidoğan en az dört bebekte zeynep ismi duydum çevremde.. kızım okulda sıkıntı yaşar mı diye düşünmeye başladım.. ne kararsızım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…