est. canım benim de doğuma nerdeyse 9 hafta kaldı ama hala kızımın ismi belli değil.. eslem çok istemiştim ama biraz araştırdım ki konulmaması gerekiyormuş.. hiçbi kız ismini beğenemiyoruz.. oğlum olsa ahmet talha taha isimlerinden birini koyacaktık.. bence eymen yerine talha :) lüffen bana da kız ismi buluuunEvet haklısın canım kız isimleri ama biraz soğudum sanki sence eymen mi talha mı? ? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ..:)
ismiyle büyür inşallah:) ben de daha karar veremedim oğluşum için isime...ee bana da önerirsiniz hani
Kevserest. canım benim de doğuma nerdeyse 9 hafta kaldı ama hala kızımın ismi belli değil.. eslem çok istemiştim ama biraz araştırdım ki konulmaması gerekiyormuş.. hiçbi kız ismini beğenemiyoruz.. oğlum olsa ahmet talha taha isimlerinden birini koyacaktık.. bence eymen yerine talha :) lüffen bana da kız ismi buluuun
Yusuf oglusumun yakışıklı abisinin adi, selim de ailede var canım çok sağol:)selam kızlar oğluşlarım olsaydı isimleri hazırdı..
Yusuf ve Selim..
size de fikir olsun...
Yusuf oglusumun yakışıklı abisinin adi, selim de ailede var canım çok sağol:)
est. canım benim de doğuma nerdeyse 9 hafta kaldı ama hala kızımın ismi belli değil.. eslem çok istemiştim ama biraz araştırdım ki konulmaması gerekiyormuş.. hiçbi kız ismini beğenemiyoruz.. oğlum olsa ahmet talha taha isimlerinden birini koyacaktık.. bence eymen yerine talha :) lüffen bana da kız ismi buluuun
amin cümlemizin inşallah canım.. ben de hirayı beğeniyorum ama soyadımızla hiç hoş durmadı gibiKevser
Hira
Hiranur
Nisa
Nisanur
Ama Hira ismini çokkk beğeniyorum. ..Hiranurla da güzel olur canım:)
Allah meleğinizi sağlıkla sağ salim hayırlısıyla almayı da nasip eder inşallah. ..
çocuk okula dalga konusu olmadan bazı insanlar dalga geçti zaten canım ondan baya bi soğudum.. zeynep ismi üzerinde hala düşünmekteyim çok sağol :) sen kızlarının isimlerine karar verdin mi?canım benim beğendiğim kız isimlerinden bazıları;
betül, zeynep, ela, ayça, ayşe, başak, eylül, ceren, damla, ipek, zehra...
öyle eslem buğlem gibi isimleri hiç beğenmiyorum okulda çocuk dalga konusu olur büyük ihtimalle..ve söylemesi zor isimler..
Demek ikiz bekliyorsun canım Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına da erdirir inşallah:) önerin için çok teşekkür ederim canim güzel isimm:)o zaman Yavuzda güzel isim hem de uyumlu olur
ben Yusuf-Yavuz düşünmüştüm eşim ısrarla Yusuf- Selim demişti..
ama sonuç iki kız bekliyoruz
Benim oğlumun adına henüz karar veremedik aklımızda ki isimler
Aren
Arın
Doruk
Efe
Eymen
Sizce hangisi güzel
Aynen canım eymen cok fazla var ama isim konusunda kararsız kalınca secenekler coğalıyor bakalım en sonunda secenekleri en aza indirip kura cekicez sanırımBen aren koyucam insallah cnim hamile degilken bile oglu ol,ursa diye karar vermisti ama aren olmasaydi doruk koyardim odacok hosuma giduyor eymen buara cok fazla var gibi geliyor bana saglikla kavusman dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?