2014 kasım annişleri bebeğimize koyacağımız isimleri burdan paylaşalımmı

Evet haklısın canım kız isimleri ama biraz soğudum sanki sence eymen mi talha mı? ? Kusura bakma sorup duruyorum ama fikir edinmek için. ..:)
est. canım benim de doğuma nerdeyse 9 hafta kaldı ama hala kızımın ismi belli değil.. eslem çok istemiştim ama biraz araştırdım ki konulmaması gerekiyormuş.. hiçbi kız ismini beğenemiyoruz.. oğlum olsa ahmet talha taha isimlerinden birini koyacaktık.. bence eymen yerine talha :) lüffen bana da kız ismi buluuun

Kevser
Hira
Hiranur
Nisa
Nisanur
Ama Hira ismini çokkk beğeniyorum. ..Hiranurla da güzel olur canım:)
Allah meleğinizi sağlıkla sağ salim hayırlısıyla almayı da nasip eder inşallah. ..

canım benim beğendiğim kız isimlerinden bazıları;
betül, zeynep, ela, ayça, ayşe, başak, eylül, ceren, damla, ipek, zehra...

öyle eslem buğlem gibi isimleri hiç beğenmiyorum okulda çocuk dalga konusu olur büyük ihtimalle..ve söylemesi zor isimler..

Kevser
Hira
Hiranur
Nisa
Nisanur
Ama Hira ismini çokkk beğeniyorum. ..Hiranurla da güzel olur canım:)
Allah meleğinizi sağlıkla sağ salim hayırlısıyla almayı da nasip eder inşallah. ..
amin cümlemizin inşallah canım.. ben de hirayı beğeniyorum ama soyadımızla hiç hoş durmadı gibi

çocuk okula dalga konusu olmadan bazı insanlar dalga geçti zaten canım ondan baya bi soğudum.. zeynep ismi üzerinde hala düşünmekteyim çok sağol :) sen kızlarının isimlerine karar verdin mi?

o zaman Yavuzda güzel isim hem de uyumlu olur
ben Yusuf-Yavuz düşünmüştüm eşim ısrarla Yusuf- Selim demişti..
ama sonuç iki kız bekliyoruz
Demek ikiz bekliyorsun canım Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına da erdirir inşallah:) önerin için çok teşekkür ederim canim güzel isimm:)

ya benim de kasımda bir oğlum olacak inşallah. Adını 'ASİL' koymak istiyorum. Eşim de Çınar ismini beğeniyor.ASİL ismiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Popüler isimleri pek sevmiyorum çünkü öğretmenim ve her sınıf grubunda aynı isimden 3-4 tane oluyor. Çünkü aynı dönemde herkes çocuğuna aynı isimleri koyuyor. Bu da hiç hoşuma gitmiyor. Farklı .

benimde kızımın adını nasipse ayşe serra koymayı düşünüyorum
tek mi çiftmi koysam karar veremedim hala

ben de tek mi çift isim mi karar veremedim Hatice İkra nasıl sizce ya da sadece İkra mı diğer düşündüğüm isim Miray

Merhabalar, benim de kızım olacak kısmetse. 2 yaşında oğlum var adı Poyraz. Oğluma uyumlu isim arayışındayım Naz dışında bulamadım. Eşimde Naz istemiyor. Duru, Beril arasında kaldık. Beril daha çok içimize sindi. Tek isim olsun istiyoruz.

kızlar ya bzm belliydi aslında isim kararımız.ilk ismi Abdullah.ikincilere takıldk.

ENSAR.BAKİ.TALHA? hagisi Abdullahın yanna en çk hagsi yakışır?

Şuanki favorilerimiz

İdil ve Beril

Merhaba benimde oglusum olcsk hamile kaldiigmdan beri oglum olursa Aren koymakistedim ve bir oglus geldigini ogrenince hep Aren diye seslendi esi ilk basta baska isim arayisndaydiancakartikoda begeniyorve karar kesinlesti kucuk adamin adi Aren olcak ...

Benim oğlumun adına henüz karar veremedik aklımızda ki isimler
Aren
Arın
Doruk
Efe
Eymen

Sizce hangisi güzel

Benim oğlumun adına henüz karar veremedik aklımızda ki isimler
Aren
Arın
Doruk
Efe
Eymen

Sizce hangisi güzel

Ben aren koyucam insallah cnim hamile degilken bile oglu ol,ursa diye karar vermisti ama aren olmasaydi doruk koyardim odacok hosuma giduyor eymen buara cok fazla var gibi geliyor bana saglikla kavusman dilegiyle

Ben aren koyucam insallah cnim hamile degilken bile oglu ol,ursa diye karar vermisti ama aren olmasaydi doruk koyardim odacok hosuma giduyor eymen buara cok fazla var gibi geliyor bana saglikla kavusman dilegiyle
Aynen canım eymen cok fazla var ama isim konusunda kararsız kalınca secenekler coğalıyor bakalım en sonunda secenekleri en aza indirip kura cekicez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…