2014 Kasım'da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacak arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar, dün kontrol ve tüp bebek tedavisi için ön görüşme yapmak amacıyla başka bir doktora gittim. Vitamin olarak b12 vitamin iğnesi verdi.Laparoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi tanı amaçlı ve sorun varsa tedavi amaçlı. Sebepsiz interfilite olduğumuz için mutlaka laparoskopi olmalıymışım ama ben korkuyorum ki laparoskopi olmadan tüp bebek tedavisine başlasam ve sorun varsa tutunmayı engeller mi acaba. Doktora soramadım, ameliyat olma korkusundan boğazım düğümlendi bide siz d vitaminine baktırdınız mı ? Dahiliye bölümüne mi gitmek gerekiyor?

Geçmiş olsun.bence başka bir Dr daha gitmeni öneririm.tüp bebek için laparoskopi şart değil eğer ultrasonda bir problem gözükmediyse.bizde de sebepsiz infertilite var ve biz sadece kan testi ve tüplerin açık olup olmadığını anlamak için hsg çektirmiştik.tüplerin tıkalı olup olmaması tüp bebek için önemli bir durum olmadığı için o da gerekli değil aslında.zaten benim de hamile kalamamamın sebebi araştırılırken istenmişti

Bende varım kasım ayında 3. Denemem olucak 2 eylülde laparoskopi ve histereskopim yapıldı.2 tüpümde alındı.doktorum ameliyattan dolayı kasım ayına erteledi.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Teşekkürler canım. Hsg yi gördü beğenmedi,tüpler açık ama karın boşluğuna dağılmamış ilaç bişey var gibi dedi.bundan önceki doktorlar hsg ye vs gayet güzel diyip duruyordu. Acaba diyorum laparoskopi sonrası normal yolla olabilir mi? Umut işte...Laparoskopi yapılmadan kimseye sebepsiz denemez diyor doktor.

Bende varım kasım ayında 3. Denemem olucak 2 eylülde laparoskopi ve histereskopim yapıldı.2 tüpümde alındı.doktorum ameliyattan dolayı kasım ayına erteledi.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Amin canım sanada geçmiş olsun. Senin tüpler neden alındı kapalı mıydı yoksa laparoskopi anında mı belli oldu bişeyler?

Amin canım sanada geçmiş olsun. Senin tüpler neden alındı kapalı mıydı yoksa laparoskopi anında mı belli oldu bişeyler?
tşk ederim canım.benim bu 6. ameliyatımdı. tüplerim tıkalıydı ve sıvı birikmesi varmış.daha önceki 2 denememde doktorlar sıvı birikmesini görmekdikleri için hamileliklerim düşükle sonuçlandı.yeni doktorum sıvı birikmesinden şüphelendiği için tekrar rahim filmi istedi.rahim filmi sonucuna göre laparoskopiye karar verildi.2 eylülde laparoskopi ve histereskopim yapıldı 2 tüpüm alındı rahimdeki şekil bozukluğu ve yapışıklar giderildi.2 adette kistim alındı.allah nasip ederse kasım ayındaki regl tarihimle tedavime başlayacağız.rabbiminde izniyle bu sefer olacak inşallah.8 senedir evlat sahibi olabilmek için uğraşıyorum.allah bu yoldaki bütün arkadaşaların yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz.

Hoş geldin canım.çok geçmiş olsun,hayırlısıyla bebeişlerimizi kucağımıza alacağımız günler de gelecek inşlh.

Hoş geldin canım.çok geçmiş olsun,hayırlısıyla bebeişlerimizi kucağımıza alacağımız günler de gelecek inşlh.
Hoşbuldum canım.Aynen kasım ayı bizim ayımız olacak bolbol hamiş haberleri vericez bu topikte inşallah

slm bende bu ay dondurulmuslarla 2. deneyecegim.sorun morfoloji bozukluğu

merhaba arkadaşlar bende aralık ayında tüp bebek tedavisi için çapa da randevu aldım..
bu siteye uzun süredir girmiyordum en son yazıştığım arkadaşlardan bebek bekleyenler varmış okuduklarıma göre :)
umarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz..

dryku, posimt: 37171890, member: 582386"]Merhaba arkadaşlar, dün kontrol ve tüp bebek tedavisi için ön görüşme yapmak amacıyla başka bir doktora gittim. Vitamin olarak b12 vitamin iğnesi verdi.Laparoskopi yaptırmam gerektiğini söyledi tanı amaçlı ve sortedavisitedavi amaçlı. Sebepsiz interfilite olduğumuz için mutlaka laparoskopi olmalıymışım ama ben korkuyorum ki laparoskopi olmadan tüp bebek tedavisine başlasam ve sorun varsa tutunmayı engeller mi acaba. Doktora soramadım, ameliyat olma korkusundan boğazım düğümlendi bide siz d vitaminine baktırdınız mı ? Dahiliye bölümüne mi gitmek gerekiyor?[/QUOTE]
Uzulme Canim .ama tup bebekte sorun olmzki.evet benimde sebebsiz bulunamiyordu bende oldum ameliyat zor bir ameliyat tavsiye etmem onemli birsey gormedikleri surece yaptirma , kansizlikta varsa zor oluyor.kanallari tikali olanlar bile ameliyatsiz hamile kalabiliyor.hakkinda hayirlisi umarim tez zamanda hamile kalirsin

Uzulme Canim .ama tup bebekte sorun olmzki.evet benimde sebebsiz bulunamiyordu bende oldum ameliyat zor bir ameliyat tavsiye etmem onemli birsey gormedikleri surece yaptirma , kansizlikta varsa zor oluyor.kanallari tikali olanlar bile ameliyatsiz hamile kalabiliyor.hakkinda hayirlisi umarim tez zamanda hamile kalirsin[/QUOTE]

Laparoskopi yaptırmaya karar verdim , bugün doktoru arayıp randevu bile aldım haftaya yapılacak... Bende korkuyorum canım ama bide şöyle düşünüyorum sebep yoksa niye olmuyor ? Şimdiye kadar hsg mi gören doktorlar harika diyip durdu ama hiç gebe kalamadım,bu doktor tüplerin dolanmış gibi falan dedi belki doğrudur belki değildir onu bilemiyorum ne sorun varsa çözülsün bir an önce inşallah. Hepimiz anne olalım

BeHappy06 Korkma canım bende 3 defa laparoskopi oldum.hem tanı amaçlı bir operasyon olduğu için eğer bir problem varsa hemen müdahale ediyorlar yapışıklık falan var ise düzeltiyorlar.ameliyattan sonra çok dikkat et üşütmemeye çalış bol bol sıvı al kabız olmamaya dikkat et.20 gün içinde iyileşiyorsun zaten.şimdiden geçmişl olsun canım.rabbim emrklerimizi boşa çıkarmasın

Amin.Tavsiyelerin ve cesaretlendirmen için teşekkür ederim canım. Dikkat edeceğim inşallah. İşlemden sonra ne kadar süre korunmak gerekiyor acaba ? Normalde Kasım da tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama laparoskopi çıkınca iş değişti.

Ben 2 eylülde oldum çalıştığım için doktorum 20 gün rapor verdi.6 hafta ilişki yasak dedi.tüp bebek doktorum 2 ay yeterli dedi rahmi dinlendirmeye.kasımdaki adet tarihimle başlayacağız nasipse.

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun şimdiden. İnşallah bizlerde anne olacağız

Ben 2 eylülde oldum çalıştığım için doktorum 20 gün rapor verdi.6 hafta ilişki yasak dedi.tüp bebek doktorum 2 ay yeterli dedi rahmi dinlendirmeye.kasımdaki adet tarihimle başlayacağız nasipse.

Ben Kasım da başlayamayabilirim o zaman... Seninde bu son tedavin olur inşallah bebiş(ler) gelir

Ben Kasım da başlayamayabilirim o zaman... Seninde bu son tedavin olur inşallah bebiş(ler) gelir
GEcmis olsun canim merak etme cabuk toparlarsin.tup bebek icin acele etme sende bakarsin kendiliginden olur

Tüp bebek tedavisine baslayan varmi acaba bu topikte...ben bayrama geldiği icin sonrakine birakmistim.tabi hayirlisi ne cikacak belli değil. Folik asit ,b12 ,ferrum fort, d vitamini serum , magnezyum kullanıyorum. Süt hormonu 2 çıktı dr normal dedi.dostinex kullaniyorumda yuksek çıktığı icin, kullanan varmı. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…