• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Evet kızlar ya sonunda çok şükür doktorlar inatla desede ben ve eşim göremediğimizden inanamıyorduk nihayet dün net bir şekilde apaçık gördük pipiyi rüyama giren teyzeninde alacağı olsun erkek çocuğuna hiç zehra ismi verilirmi:) neyse ismininde buldum hatta facde ilan ettim(birdaha kararsızlık yaşamayım diye:) anlamları ve söylenişleri çok güzel son zamanlarda eşimin işleri ve alacaklarından dolayı sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz bebeğimizin şanslı doğacağına bereket getireceğine canı gönülden inanıyoruz bunun yanında da asil ve soylu eli açık olmasını cömert olmasını istiyorum blki bu dünyada eli açık olduğu için onunda çok canı yanacak ama hiçbirzaman vicdanı sızlamıyacak oyüzden ismiyla yaşasın KEREM KUTAY'IM

Sağlıkla dünyaya gelip,mutlu bir ömür geçirir inşallah Kerem Kutay'ın.. :16:

sen bi bak tabi.bana denk gelmiş olabilir.
bekarken hatay da oturuyordum,izmirspor tarafında :) çook severim oraları :)[/QUOTE]

Üçtük güzel tabi hareketli:):) Allah hepimizi iyi doktor ve hemşirelerle karşılaştırsın inşallah

hamile olduğumu öğrendiğim zamandan bu yana günde 1 litre sadece süt içiyorum öğle yemeklerinde de mutlaka ayran yoğurt tüketmeye çalışıyorum kahvaltılarda beyaz peynir en az 2 dilim ekmeksiz de olsa yerim muza gelince her gün mutluka ara öğün olarak 1 tane yerim bunun yanında kuru kayısı da patasyum barındırdığı için tüketirim ama demek ki olağan bir durum bu diğer kontrole gittiğim zaman doktoruma söyleyecem umarım 1-2 krampla geçer gider devam etmez

mutlaka deneyimlerin vardır
bebeğin için iyi beslenmeyi bizden daha çok isteyeceksin tabiki
yalnız bunları tüketmen tabiki iyi ama neyle tükettiğinde çok önemli
uzun yıllar anemi ile uğraştığım için bu konuda oldukça şey öğrendim (düğün günümde bile kan serumu takılıydı kolumda)
süt yoğut ayran bunlar oldukça değerli besinler fakat yanında ne yediğin bunların emilimi için çok çok önemli
inşallah dediğin gibi olur ve bir iki krampla geçer gider
Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem bebeğine :emir_bebek: :nazar:
doktoruna söylemeyi sakın unutma ama

Günaydın canım yok yok bugün o endişemi de aştım hiç bişey düşünmüyorum çok şükür gelişimi iyi ya bu bana yeter.Ben ne korkucam şeker benden korksun onun da sırası gelicek bakalım ayın 30 unda :)))

canım benim kaderlerimiz bir desene :)) ben de 29unda o müthiş şekerli suyun tadına bakıcam bakalım bende ne çıkacak. O zamana kadar çukulata şeker ile veda turlarına devam edeceğim. Çünkü sanki bende şeker çıkacakmış gibi geliyor :14:

Az önce bir kızı olan arkadaşla muhabbet ederken sordu bana kızının adını ne koyacaksın diye. Ben de dedim Ebru koycam. Sonra dedi ki nee Ebru mu? asla koyma o ismi. O isim erkekler arasında pek hoş bulunmaz. Genelde Ebru lar sexi olur kızının başını belaya sokarsın dedi espri falan filan derken. Dedim ki ben de iyi de güzel arkadaşım. Bizim kızlarımız evet kaşar olmayabilir belki ama 16 yaşına geldiklerinde sevgilileriyle öpüşecekler,senin haberin olsun veya olmasın Sevgilisi ile de tatile gidecek. Yanyana uyuyacaklar. Bunlardan haberin bile olmayacak. Sen kızının rahibe olmasını istiyorsan o başka dedim. Communicator den yazmıştı. sonra yanına gittim. Diyo ki bana valla ben bebeğimi hep küçük kalacak sanmıştım. Bunları düşününce soğuk terler boşandım dedi:)))

emelllll Bu durumda benimde mi kötü olmam gerekiyo :( Adım EBRU da; ama ben şimdiye kadar hiç adımdan pişmanlık duymadım.. hatta çok seviyorum ismimi, ismim üzerine hiç kötü bir espiri yapılmadı... rahatlıkla kızına koyabilirsin bence :) benimda kızım olacak bende Ela Melis kaoymayı düşünüyorum. ama tama karar vermiş değilim.

canım benim kaderlerimiz bir desene :)) ben de 29unda o müthiş şekerli suyun tadına bakıcam bakalım bende ne çıkacak. O zamana kadar çukulata şeker ile veda turlarına devam edeceğim. Çünkü sanki bende şeker çıkacakmış gibi geliyor :14:

Ay sorma işte bana da öyle geliyor da düşünmemeye çalışıyorum.Dayıyolar insana şekerli suyu ondan sonra vay efendim neymiş şekerin yüksek e yüksek olur tabi ben her sabah aç karna şekerli su mu içiyorum hayır yani böyle mi bakılır :1: neyse inşallah ikimizde de çıkmaz emelcimm :6:

Kızlar günde belki on kez oğluma aldığım hastane çıkışlarına, küçük tulumlarına, çoraplarına ve berelerine bakıp seviyorum. Görmesem özlüyorum. Ben aklımı mı oynatıyorum?

Eki Görüntüle 866983 Eki Görüntüle 866984

görmediğin bir varlığı özlemek kadar garip ama özel bir duygu yok. Sen aklını oynatıyorsan ben de oynatıyorum çünkü ben de bazen çok özlediğimi hissedip ağlıyorum..

cnm ilacımı öğrendim
omega 3 plus ilacım hala alamadım haftasonu nöbetçi eczanede yoktu diğerlerini araştıracağım
melojj beklenen doğum tarihlerimiz aynı benimkide 6 mart 6 gün sonra 6 ayı bitirmiş 7.aydan gün almış oluyoruz sende normal doğum bekliyosun sanırım kolay bir doğum olsun inşallah

evet canım aynı günleri bekliyoruz bakalım hangimizin ki önce gelicek :1:
normal doğumu bekliyorum nasipse bi aksilik olmazsa :34:

Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...

memnunmusun canım doktorundan

Oleeeey topikte bi sürü İzmirli varmış:) bende nasipse Ayşen güçlü ye randevu aldım artık doğumu fin da orada düşünüyorum inşallah iyi doktorlar çıkar karşımıza ya Ayşen Hanım'dan memnun musunuz??

Biliyorummm :)))

ay çok sağolun valla iyi moral oldu kızlar.hamile kaldığım kiloya dönsem yeter doğumdan sonra:)

Karşıyakada oturuyorum ben,bilmiyorum ki Yeşilyurt u :50:

Yemek ağır yediysem nefes daralması bende de oluyor, ama kramp hakkında bilgim yok...

Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.

Ayşen Hanım Medicaldeyken hamilelikten önce gitmiştim 2 kere.daha önce topikte anlatmıştım;smear sonucum pek hoş çıkmamıştı.smearden önce ''34 yaşındasın ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsun'' diye azarlamıştı.Smear kötü çıkınca ben hamilelik düşünüyordum ertelimmi dememe kalmadan ''bebek falan karıştırma şimdi'' diye bi daha azar işittim! moralimi çok bozdu diye gitmedim bir daha.Şimdiki DR um düzeltti moralimi o zaman.belki bana denk geldi ama insanın yüzüne bakmayan dr.lardan gibi geldi bana.gene de bi siz bakın.

Aha korktum şimdi:) inşallah iyi davranır olmazsa bakacağız 3 ayımız kaldı nasipse daha nerde doğum yapacağıma karar veremedim tınaztepe iyi dediler ama çok uzak kalıyo bana:( Hatay'da oturuyorum bende

Kıslar ben Ayşen güçlüden çok memnunum, tüm sorularımı sakin sakin rahatlatıcı şekilde cevaplıyor, ilgileniyor, ki ben panik atak hastasıyım çok soru sorarım:) yine herkesin kendi deneyimleri önemli, ben bir gün acile devlet hastanesine gittim daha adımı sormadan alttan muayene etmek istediler, izin vermedim, nerden biliyorsunuz alttan muayene olmam gerektiğini adımı bile sormadınız şikayetimi bilmiyorsunuz dedim, bi sürü moral bozucu kağıt imzalattılar bana bir şey olursa sorumluluk bende diye, herkesin deneyimleri önemli sıcak bakmadığınız bir Dr la içiniz rahat etmez tabiki....

Bu arada okyanus 2013 çok yakınız ben eskiden basınsitesindeydim, evlendim şimdi akevler tarafındayım:34:

Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucam :( muhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik :( allah yardimcimiz olsun hepimizin

Slm kizlar bayadir giremiyordum mecburi isten ciktim evdeyim doktorum istemedi 1 haftada cok sey degisti artik her hafta ultrasona giriyorum gunde tam 9 ilac ve 1 kan sulandirici igne aliyorum doguma 1 ay kalaya kadar igneyi hergun vurulucam :( muhtemelen mart annesi bile olmaya bilirim doktor eger bebegim daha erken gelmezse ins. Gelmez 37. Haftada aliriz dedi suan iyiyiz ama ilaclar cok geliyor yetisemiyorum artik :( allah yardimcimiz olsun hepimizin

hayırdır cnm bi sorun mu var neden bukadar ilaç igne anlamadım ve 37haftada bebişi niye alcaklar

cnm neden okadar ilaç verdi.nedir problem?

Back
X