biz kontrolden geldik.küçük fasülyem gayet iyi kalp atışınıda duydu(k) heyecandan hatırlamıyordum kociş söyledi.kızım ultrason için sedyeye uzanınca baya ağladı babası sakinleştirdi nasıl doğuma gidicem kızımı nasıl bırakıcam düşünmeye başladım şimdidien.çizelgemi değiştiricem sürpriz bebek olduğu için sat hatırlamıyordum 30 mayıs 1 2 3 haziran olabilir dedim 30 mayısa uygun çıktı 4gün erkene alıcam doğum tarihim 6 mart
gelelim doktorumuza bir liste halinde sorduğumuz soruların yanıtlarına belki başkalarınada fikir olur diye yazıyorum.bu arada kızımı normal doğumla dünyaya getirmemde katkısı çok büyüktür doğuma 20 gün kala aylarca gittiğim doktoru bırakarak kendisini keşfettim ve en basından beri gitmediğime pişman oldum.kendisine rica ettim doğuma girmesi için kırmadı sağolsun.çok iyi bilgisine güvendiğim normal doğumu sayesinde yaptım.
NOT:herkesin bünyesi farklı olabilir ve düşük tehlikem yok çok şükür sağlıklı bir gebelik yaşıyorum lütfen düşük tehlikesi olanlar dikkate almayınız

1.tatil yolculuk serbest
2.ilk 3 ay oruç tutulabilir
3. ilişki serbest
4.folik asit elevit kan ilacı ve aşırı bulantılarım için dramadine yazdı
5.doğuma kadar emzirebilirsin bilimsel olarak kanıtlandı
6.denize girmek serbest
aklıma takılan husus kızımı doğuma kadar emzirirsem doğumdan sonra napacagım olmaz bence doğuma 1 ay kala bıraktırıcam inşallah.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kolay doğum olsun inşallah amin