• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
teşekkürler cnm.Oğlum da iri doğmuştu bu da öyle olucak sanırım ama kocaman karnı taşımak çok zor oluyor.Eleviti bunda kullanmıyorum ama yine de iri olucak sanırım.
Canım sen de baya almışsın kilo hayırlısı ben zor kilo veriyorum ilkten daha 5 kilo varken hamile kaldım ilkinde 17 kilo almıştım.bunda o kadar alırsam yandım.Senin kilo verimi nasıl?

canım bende kızımda 18 kilo almıştım
80 küsürle doğuma gitmiştim
ama kızım 6 aylık olup ek gıdaya geçince
diyet yaptım 78 le balayıp 58 e kadar düştüm
güzel diyet taparım güzel kilo veririm çok şükürr
sanırım ona güveniyorum mesele kiloyu vücuutta
bekletmemek diye düşünüyorum
yediğim zaman hızlıda kilo alırım ama
sıkıncada verebiliyorum çok şükürr :34:

Kizlar ya benim uzun zamandir sirtustu yatinca belim tutuluyor sonra zorla kalkiyorum saga sola donusum zor oluyor ayakta kalinca da agriyor dr normal dedi son aylarda napicam bilmiyorum sizde de bel agrisi var mi?

aynısından bende de var..sırtüstü yatınca belim kopacak gibi oluyo, çok ayakta kalınca da çok ağrıyor belim, gece uyutmayacak kadar:( şimdiden böyleyiz son aylarda Allah sonumuzu hayretsin:)

olmazmııı :50: sadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?
Napicaz boyle ya bende bazen pelvik bol. Deagri oluyor yorgun oldugumda allah yardimcimiz olsun son aylarda ve dogumda canim benim sizi bilmem ama ben cok kilo aldi 8 kilo doktorum ondan da olabilir dedi ama 58 kiloyum suanda cok fazla da degil normal kilom dimi ama:))))))))

Napicaz boyle ya bende bazen pelvik bol. Deagri oluyor yorgun oldugumda allah yardimcimiz olsun son aylarda ve dogumda canim benim sizi bilmem ama ben cok kilo aldi 8 kilo doktorum ondan da olabilir dedi ama 58 kiloyum suanda cok fazla da degil normal kilom dimi ama:))))))))

Amiiinn ... ben 10 kg aldım toplamda :17::26: :50: ben buyüzden pek kilo muhabbetlerine girmiyorum.boyum uzun olduğu i,çin görünürde bişey yok.ama baskül kabusum oldu :53:

ahhh ahhhh sorma canımm felaket derecede bel ağrısı yaşıyorum
belim koptu derler yaa hakikaten belim kopuyoo
10 dk ayakta durayım yada ev süpüreyimm hemen kitleniyoo belim
yine yatarkende öylee bi türlü rahat yatamıyorum
bazen bacaklarıma vuruoo o feci ağrı yürüyemiyorum bile
bana da dr. normal dedi ama bende senin gibi son aylarda
ve doğumda naapıcamm bilemiyorummm :50::50:
Allah yardimcimiz olsun canim aynen dun biraz islendim elektrikli paspas falan hemen belim kilitlendi biyandan kasik agrisi girdi bebislerimiz cok nazli sanirsam sag salim atlatalim bebislerimizi kucagimiza alalim da cekcez artik agrilari:)))

içelim amargii:))))))))))))))bu sitede arkadaşlarımda gebeyken girmişler buluşmuşlar kimi dogumdan sonra bebişlerle kimide hamileliklerinde buluşmuşlar tabii istanbulda olanlar digerleri kendi yaşadıgı şehirlerde buluşurlar mı yada keşke onlarda olsa ne güzel olur millet bune dünya hamileler günü sanır şaşırırlar heeee:)

Biz okulda 4kişilik bir genç öğretmen grubu olarak takılıyorduk, 3ümüz hamileyiz :) sanki özellikle ayarlamış gibi :) bize hergün hamileler günü anlayacağın :)

Ebrular bir kere çok zeki ve başarılı okuyorlar. Tembel bir ebru hiç tanimadim. Cok hirsli ve basarililar. Halt yemis i arkadaşin iyi agzinin payını vermissin. Kardeşimin adi bi kerem ebru benim. Nesi varmış pek de ahlakli nerde ne yapacagini bilen genç bir kadın o.

Benim adım da Ebru bugüne kadar seksi olduğumu söyleyen kimse olmadı eşim de dahil :) ben minyon sevimli tiplerdenim çünkü :) Ayrıca Amonranın söylediklerine de katılıyorum Ebrular hırslı ve başarılı olurlar :) görümcem de Ebru ve o da benim gibi. Ebruların seksi olduğu söylentisi Ebru Polat ablamızdan sonra çıkmış olabilir :) bkz. Ebru Polat - Resimleri:37:

oooooo süper maşallah kuzuna :nazar::nazar:
sezeryan olacağına nasıl karar verdiler biraz bilgi veririmisin çatı muayenesi falanmı yapıldı?????

canım ben kızımda çatı muayenesi oldum ve dr. 3700 grama kadar da çok rahat doğurursun demişti. ama doğum geciti 41+3 kadar bekledik kızım gelmedi açılma yoktu sancı yoktu ve bebek yukardaydı ayrıca ölçümlerde 4100 gr görünüyordu ve kızım kızım kafası 2 hafta büyük çııyordu ölçümlerde. anlayaağın suni sancı çekip çekip sezaryana girmektense direk girdim sezaryana.. bundan dolayı oğlumu da sezaryanla alacam kucağıma inşallahh

olmazmııı :50: sadece bel de değil;pelvik bölgem dökülüyor 2 haftadır.özellikle geceleri sağa sola her dönüşümde inliyorum resmen.pelvik bölgesi ağrıyan varmı peki?
Olmazmi.karnim belim kopuyo.gece sola yatip oyle kaliyorum.uykuda donmeye calisirsam izdirap cekiyorum.bu nasil is ben anlamadim...

Canım kuru kayısı yemeyi dene.Akşamdan 2 tane bi bardak suyun içine koy,sabah aç karnına suyu iç kayısıyı da hatta akşam da bi kaç tane yiyebilirsin.

malesef canım yaaaa kayısı bana fayda etmiyooo keşke etse :((( napacağımı şaşırdım geçen akşam bi forumda yoğurdun içine turp rendeleyip yiyince iyi geldiğini okudum hemen akşamına yaptım ama ııııı fayda yok:(

slm kızlar , bir sorum olacaktı penthenol forte(lipbalm) dudak sticksi gebelikte zararlımı ,dudaklarım soğuktan çatladığı için sürdüm ağzım acıdı midem yandı sonrasında ... şuan tedirginim

Amiiinn ... ben 10 kg aldım toplamda :17::26: :50: ben buyüzden pek kilo muhabbetlerine girmiyorum.boyum uzun olduğu i,çin görünürde bişey yok.ama baskül kabusum oldu :53:

Ben de 25.haftadayim ve 10 kg aldim.51 dim 61 oldum.ki pilav,makarna abur cubur yemem,saglikla dogsunlar da.ilkibde de 21 kg almistim

kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:

kızlar 20 gün önce bugün için radyolojiden randevumuz alındı renkli doppler yapılacak. peki doktorumdan da randevu almam gerekiyor mu

sabahki melankolik halimden direk uzaklaştım bu ayrıntılı ultrason ne güzel bişiydir yarabbim..:9:Çok şükür bi sıkıntı yok herşeyi normal hop hop hopladı bi kaç sefer kuzum benim yaa .. Bu arada kesin kız doktor ben sormadan söyledi :)) Boyu yaklaşık 28 cm kilosu 466 gram.yalnız tek canımı sıkan bebeğimin gelişimi 5 gün önden gidiyor 1 haftaya kadar sorun değil dedi doktor ama ne biliyim 5 gün de 1 haftaya çok yakın gibi düz bi mantık yürüttüm :s bir de bişey sorucam ben yeterince balık yiyemediğim için balık yağı hapı aldım doktoruma sorup fakat aç karna mı tok karna mı bazen iki günde bir alın falan da yazıyor bazı yerlerde işte bunları sormayı unuttum size bi danışayım nasıl kullanacağım ben bu hapı.

maşallah miniğine canım sen niye endişe ediyorsun ki ileriden gitmesini Allah korusun şekerden dolayı falan mı ? korkuyorsun. öyle düşünme sakın iyi düşün iyi olsun aaaaaa:)))
balık yağı hiç içmedim o yüzden fikir beyan edemiciimm canım. Ama eczaneden aldığında eczacı söylerdi aslında.. Sen bir eczaneye gidip sor bence..

Güzel bir güne güzel dileklerle başlayın, bol bol hayal kurun. Gebeyken hayalperest olma hakkınızı kullanın. Güzel insanlarla konuşun, güzel müzikler dinleyin. Bugünlük haber izlemeyin, gazete okumayın. Bebek ile iligli magazin dergiler okuyabilirsiniz mesela, cemal süreya okuyabilirsiniz. Türkiye ile ilgili hayaller kurmayı da sakın unutmayın. Aynı anda aynı olumlu şeyleri düşünürsek belki ülkemizde anneler ve bebeklerinin başına kötü şeyler gelmez, işsizlik azalır, yoksulluk ortadan kalkar. Gerçek anlamda fırsat eşitliği olur, belki demokrasi bile olur... Bugün hayallerinize limit koymayın güzel kadınlar...

malesef canım yaaaa kayısı bana fayda etmiyooo keşke etse :((( napacağımı şaşırdım geçen akşam bi forumda yoğurdun içine turp rendeleyip yiyince iyi geldiğini okudum hemen akşamına yaptım ama ııııı fayda yok:(

canım geçmiş olsun öncelikle... kabızlık sorunun var sanırım.ben kanzılığa iyi gelsin diye sabah aç karnına biraz pekmezi sıcak veya ılık suyla sulandırıp içiyorum.dün okudum bu yaptığım bağırsak tembelliğine çok iyi geliyormuş.bir de bunu dene bakalım:34: bir taşla iki kuş :9:

kızlar yatarken içimde birşeyler sıkışıyor sanki nefesim daralıyor,bir kaç dakika sonra geçiyor,bir de karın krampları yaşıyorum,alt kısım resmen sertleşiyor geri yumuşuyor,gün içinde birkaç kez oluyor,son muayena anımda bile oldu ama doktor hayır sert değil dedi,ben gerçekten rahatsız oluyorum ve tedirginim,benim gibi olan var mı acaba:26:

eğer kasılmaların düzenli değilse korkma canım bende de şiddetli kasılmalar kramp gibi ağrılar olur ama ben de önceden de gaz sancıları olurdu ve yine gaz sancıları farkındayım seninde öyle olabilir kasılma yaşadığın zaman ki yediklerini bi düşün belki onlardandır.

Back
X