topiğin hayırlı olsun esilam
çok güzelmiş canım: )
sanırım seninde bebeğin erkek?: )
ben kıyafet olarak bişey almadım henüz erken diye.
annemde belki cinsiyet değişir diye 1 ay daha bekleyecekmiş garanti olsun diye
bende aldıkça paylaşırım
topiğin hayırlı olsun esilam
çok güzelmiş canım: )
sanırım seninde bebeğin erkek?: )
ben kıyafet olarak bişey almadım henüz erken diye.
annemde belki cinsiyet değişir diye 1 ay daha bekleyecekmiş garanti olsun diye
bende aldıkça paylaşırım
topiğin hayırlı olsun canımm bebiş doğuştan fanatik sanırım
merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)
Canım bende bir şey almadım henüz.6. aydan sonra düşünüyorum.Ama topiğini takip edeceğim fikir olması açısından.Alışverişe başladığımda da paylaşacağım.
merhaba herkese topik güzel olmuş ben daha hiçbirşey almadım çocuğun odasını kiler gibi kullanıyoruz orayı bile boşaltmadım :)
aynen öle cnm.eşim çok fanatik olduğu için aldığımız şeylerde böle oluyo.eşime kalsa hepsini sarı kırmızı almak istiyoda ben frenliyorum biraz.
merhaba kızlar ben dayanamayıp tulumlar aldım kolsuz annem benı cok sevıyor babam benı cok sevıyor yazılı beyaz renk.mama onluğu aldım dedem benı cok sevıyor yazılı.kayınvaldem hastane cıkısı almıs sarı renk 3 tane hırka almıs beyaz yelek almıs patık sapka almıs 3 takımda alt ust takım almıs cınsıyet bellı değıl daha ama bız dayanamayıp aldık bıseylerresimleri çekersem yüüklerim kızlarr
benim eşim de kesin herşeyi sarı lacivert alır da heniz aklına gelmedi sanırım rahatım
hayırlı olsun topiğin canım. güzel olur inşallah...
benim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadığı iiçin hiç alışveriş yapmadım. öncelili olarak kız ise alınacak çok fazla birsey kalmıyor çünkü ilk çocuğumda kız ve kıyafet ayakkabı battaniye... çakılı dolaplarda. :)
ama erkekseeeee :) o zaman benim günümdür alışveriş başlasınnnn :)
saol cnm.erkek tatlım sonradan değişmezsecnm illaki kıyafet olcak diye bişey yok .paylaşımlarını bekliyorum cnm
Canım bende bir şey almadım henüz.6. aydan sonra düşünüyorum.Ama topiğini takip edeceğim fikir olması açısından.Alışverişe başladığımda da paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?