2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Cok sevdim bu topigi eminim faydali olacaktir ama herkes ugrayacak mi ki :/ ne kadar cok paylasim olsa o kadar iyi ben de hamileligimi ogrendigim zamandan beri bisiler aliyorum tabii unisex renkler falan

inş.herkes uğrar.evet bayanlar aldığımız herşeyi paylaşalım ve nerden ,nekadara aldığımızıda yazalım fikir olsun.bütün mart annelerini bekliyoruz.aldığımız şeylerle topiğimiz şenlensin.inş çok eğlenceli bi topik olur.

teşekkürler cnm.olsun boşaltırsın.yavaş yavaş paylaşırız aldıklarımızı.zaten daha zamanımız var nasıl olsa.
evet bende zaman var diye ağırdan alıyorum biraz

bizim annelerde örmek istiyorda cinsiyet belli olsun diye bekliyorlar

1.resimdeki bakım seti e-bebek 45 tl-yan yatırma yastığı 20 tl
2.3 ve 4. resimdekiler hediye
5.resim havlu gs store 35 tl
6.resim 5li hastane çıkışı(beyaz) gs store 50 tl
7.resim bebek battaniyesi gs store 30 tl.
8.resim mavi tulum e-bebek 13 tl-yelek havuzlu han 10 tl
9.resim 7li hastane çıkışı wenice 55 tl
10.resim çıtçıtlı badi lcw-2li 10 tl 3lü badi e-bebek 15 tl

ben bu konuyu çok beğendim :) en çok merak ettiğim ve sevdiğim bölüm bebeğime birşeyler alma kısmı. ben daha cinsiyeti öğrenmedim kendimi çok zor tutuyorum ama inşallah çarşamba kontrolüm var doktorumuz söyler cinsiyeti. tabi buna rağmen şimdiden birşeylerimiz var hediye olarak. annemle gezerken bir termos görmüştük onu aldı çok küçük 500 ml lik tam bebek maması, sütü vb. taşımak için. bir tane su geçirmez alez aldı yine annem. ben ve eşim birşeyler almıyoruz çünkü ilk olarak don alıcaz :))

evet bende zaman var diye ağırdan alıyorum biraz

bizim annelerde örmek istiyorda cinsiyet belli olsun diye bekliyorlar

benim kayınvalidemin ilk torunu olacağı için heyecan yaptı galiba ondan pembeli mavili birsürü şey ördü hangisi denk gelirse diye

buda dün aldığımız minnie tulumumuz
en beğenerek aldığım şey bu oldu

smyk bebek mağazasından 42 tl ye aldık , yumuşacık

kızlar bunlarda bizim cicilerimiz

beşiğimiz 400 tl

arabamız ve pusetimiz 500 tl Kraft baby max

10 lu hastane çıkışı 45 tl bebetof

dalin ürünlerinin hepsi 83 tl

emzik,emzik askısı,tırnak makası,mama kaşığı markası weel ve göğüs pedi 60 lı 19.90 Kraft tın hepsi toplam 60 tl

zıbınların her biri 5 tl

cnm hepsi çok güzel bebeğin iyi günlerde kullansın.bu tarz beşiklere bayılıyom.cnm kaç ayına kadar yatabilirmiş

güle güle kullnsın bebişleriniz, sağlıkla büyüsünler inşallah

cnm bebişin iyi günlerde kullansın.bende aventin biberonunu almak istiyom fiyatıda uygunmuş.

teşekkür ederim canım... ben kızımda chicconun ürünlerini kullandım ama şimdiki dr. aventi önerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…