2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

cnm hepsi çok güzel bebeğin iyi günlerde kullansın.bu tarz beşiklere bayılıyom.cnm kaç ayına kadar yatabilirmiş

çok tşk ederim canım 8-9 aya kadar kullanabilirsiniz dediler zaten diğer sepet beşiklere benzemiyor iç hacmi büyük birde sabitlenebiliyor yani hep sallanmıyor kilidini açınca beşik gibide sallanabiliyor böyle yani

buda dün aldığımız minnie tulumumuz
en beğenerek aldığım şey bu oldu

smyk bebek mağazasından 42 tl ye aldık , yumuşacık

Eki Görüntüle 805319

Merhabalar biz de il cicilerimizi aldık....

biberon seti jokerde indirimdeydi 37 tl
Eki Görüntüle 805348

bu takım da 32 tl...
Eki Görüntüle 805349

cicilerinize bayıldımmmm,çok güzellerr... maşallah güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim..ayy çok heveslendimm ben de almak istiyorumm

çok tatlılar bayıldımmmm. güle güle giysin minişler inşallah. bende aldım bisürü şey
yüklemeye çalışayım azcıkk

allahım çok tatlı bunlar yerim ben bunları güle güle giyinmek nasip olur inş. ayhh nazarlardan korusun allahım [

Yaa ben de bir sürü şey almak istiyorum ama cinsiyeti için kesin demedikçe cesaret edemiyorum krem kahve renkte bir uyku seti aldım dayanamayarak :)

ben herseyını oprtak renk yaptım walla kırmızılı turunculu yesıllı :d nolur nolmaz
aslında ilk zamanlar bende öyle yaptım. çoğu şey krem yeşil turuncu:)
Yaa ben de bir sürü şey almak istiyorum ama cinsiyeti için kesin demedikçe cesaret edemiyorum krem kahve renkte bir uyku seti aldım dayanamayarak :)

Eki Görüntüle 806685

güle güle kullansın,mışıl mışıl uyusun inşallah annesi.

Selam kızlar :) bende mart annesi olacagım inşallah =)

Ben daha hiç bişi almadı sadece bir battaneyi aldık annanesiyle kenarlarını işliyorum
Bebek odası takımlarında bakıyorum kendimi almamak için zor tutuyorum bi cinsiyeti belli olsa
6 aydan başlamayı düşünüyorum almayı ama annanesı hiç durmuyor ilk torunları olucak cunkı benden heveslı ben daha pasifim
Bıraz daha bekleme taraftarıyım ama görüncede içim gidiyoo :)

Kızlar araştırıyorum internetten falan ama nasıl bir biberon alayım bilemedim. Ben çalışan bir anne olacağım tahminen 4-5 aylık iken işe dönmem gerekiyor. sütümü sağıp ben yokken biberonla verecek kayınvalidem ama biberona alışıp emmeyi bırakmasını da istemiyorum. Bana önerebileceğiniz marka ve model varsa çok sevinirim. philips avent'in yenidoğan biberonlarından mı alsam?

Canım bizlerin çoğunun ilk bebeği olduğu için tecrübesisiz.Keşke bilsem yardımcı olurdum.

evet cnm bencede philips avent güzel bende ondan almak istiyorum.ama dr.browns ın biberonlarıda çok güzelmiş

hepsini de hayırla sağlıkla kullanın inş. beşiğe bayıldım tam istediğim gibi .çok güzel.

CONCORD NEO .....bu arabayı çok beğeniyorum fakat fiyatları çok yüksek 1200 -1600 arası :S umarım alabilirim yinede:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…