2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

anakucağını 6. aya kadar falan kullanıyorsun. tabi kğ durumu bunu belirliyor.zayıf bebekler 1 yaşına kadar kullanır. ana kucağı da puset de almadım. şimdilik vazgeçtim almaktan ama oto koltuğu aldım. çocukların %50 si 1 yaşında yürüdükleri için . pusetlerin ağırlığı bana fazla geldi.onlarla gezmek yerine bir ilk 6 ay halka sling sonrası için mei tai sling kullancağım. çocuğu bebek arabasında ağlatmaktan iyidir. arabanız varsa oto koltuğu alınca ana kucağına almana gerek yok. oto koltuğu ana kucağı olarak da kullanılıyor. benimki sallanıyor da evde de kullanılabilir. puset alıp ona da takılabiliyor.
istanbul da yaşıyorsan en uygun saraçhane bisikletçiler çarşısında satılıyor. ana kucağı , puset her çeşit vs. istanbulda değilsen internetten ayhançocuk sitesinden de sipariş verebilirsin ama görerek almak daha iyi. 4 kğ lk pusetler bile bana ağır geldi vazgeçtim.

arabanız yoksa anakucağı da almayacaksan tam yatan puset tercih etmelisin. saraçhanede bebeto 100 tl ye de var en pahalı markalar da var.

oto koltuğunu saraçhaneden maxi cosi markası citi 2014 modeli 310 tl ye aldım. aslında britax römer dualfix i çok istedim ama o kadar bütçe ayıramadım. maxi cosi de güvenlik testlerinde dünyanın en iyi 3. markası ve bebek-aile memnuniyetinde ise 1. sırada.
oto koltuğu alırken ADAC güvenlik testinin yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. maxicosi citi adac testi iyi diğer modelleri mükemmmel dereceli.

kolay gelsin kafam şişti bu bebek alışverişlerinden. boş işler müdürü gibi hissediyorum.

gelsin artık kızım gelsin . son günlerde beklemek çok zor. alış veriş tamam bir kendi yok. ayaklarıyla oyun yapıp durmuyor mu ? off off

Son düzenleme:
Bebeğinizin veya çocuğunuzun odasını harika bir kapı süsü ile özelleştirmek istemez misiniz?

Veya bir yakınınızın çocuğuna klasik giysi, oyuncak vb. yerine özel bir hediye alarak onları mutlu etmek istemez misiniz?

El yapımı isme özel hazırladığımız kapı süsleri ile size bu imkanı sağlıyorum
Sipariş verdikten sonra yazılmasını istediğiniz ismi mesajla bildirmeniz yeterli...

Yazılacak isme göre fiyat değişmiyor. Arabalı tema : 40TL Orman Tema : 50TL Balerin Tema : 60TL

Kocaeli'den dilediğiniz yere kargo yapabiliyorum. Kargo ücreti bana ait. 2-3 gün içerisinde kargoya teslim edilir.

çok araştırdık ve kanz da istediğimiz özelliklerin tümünü bulduk ama biz alalı çok oldu 3 aylık hamileyken aldık gittigidiyordan 450 tl ye burdaki mağazalarda aynısı 650 tl den başlıyordu internetten araştırıp çok uygun fiyata bulabilirsin. bu arada bizim kızımız aceleci davrandı dün sabah dünyaya geldi darısı başınıza :)))

doğumunuz gerçekleşti mi hayırlı olsun ben de mayıs annesiyim önceki ay hamişlerini de takip ediyorum bilgi almak için normal doğum mu oldu nasıl geçti doğumunuz:44:

doğumunuz gerçekleşti mi hayırlı olsun ben de mayıs annesiyim önceki ay hamişlerini de takip ediyorum bilgi almak için normal doğum mu oldu nasıl geçti doğumunuz:44:

gerçekleşti çok şükür normal doğdu biraz zor geçti 1 ay erken oldu ve bende iltihap oluşmuş ama olsun atlattık :)

Ayyy çok sevindim maşallah durumunuz iyi değil mi erken doğum bir sıkıntı yoktur umarım. Verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim.. Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere :))

kızlar enson park yatakta karar kıldık bu haftasonu alıyoruz inşallah kraftın rengarenk olanlarından düşünüyorum ama içine yatak ve nevresimi nasıl yapayım sizce uyku seti mi iyi olur yoksa nevresim takımı alıp battaniye ile kullanmak mı

Ayyy çok sevindim maşallah durumunuz iyi değil mi erken doğum bir sıkıntı yoktur umarım. Verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim.. Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere :))

iyiyiz çok şükür kuvöze gerek kalmadan atlattık çok şükür Allah herkesi bi solukta kurtarsın inşallah...

bende araştırıyorum sadece almak için daha zamanım var amaçok hoşuma gitti hem görünüş itibariyle hemde kullanışı açısından, biraz pahalı ama eminimki değicek, nasip olursa alıcam bende, sen kullanıyorsundur, memnunmusun biraz anlatırmısın

Merhaba doğum yapmışsınızdır ve bebişiniz bu cicileri giymeye başlamıştır fabrika satış mağazası demişsiniz adını ve tam olarak nerde olduğunu öğrenebilirmiyim aldıklarınız çok hoşuma gitti

Maşallah herbirşeyini almışsınız, güle güle giydirin.Benim ikinci hamileliğim henüz cinsiyet belli değil, Bir oğlum var.Allah bağışlasın ikisinide bana..

Ön parmaklıkları korkuluğu çıkıyormu, Birde yerden yüksekliği ne kadar. bende almayı düşünüyorum da teşekkür ederim cevaplarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…