Haklısınız aslında ben bu açıdan hiç düşünmemiştim teşekkürler bende travel sistem düşünüyorum ama bebeğimin doğumundan yaklaşık 1 ay sonra alabilicem zaten lohusa döneminde dışarı çıkamıyacağım için çok sorun olmaz herhalde size bir şey sorabilirmiyim siz hangi marka aldınız bebek arabasını bir de eğer sıkıntı olmazsa ne kadara aldınız?
Haklısınız aslında ben bu açıdan hiç düşünmemiştim teşekkürler bende travel sistem düşünüyorum ama bebeğimin doğumundan yaklaşık 1 ay sonra alabilicem zaten lohusa döneminde dışarı çıkamıyacağım için çok sorun olmaz herhalde size bir şey sorabilirmiyim siz hangi marka aldınız bebek arabasını bir de eğer sıkıntı olmazsa ne kadara aldınız?
çok araştırdık ve kanz da istediğimiz özelliklerin tümünü bulduk ama biz alalı çok oldu 3 aylık hamileyken aldık gittigidiyordan 450 tl ye burdaki mağazalarda aynısı 650 tl den başlıyordu internetten araştırıp çok uygun fiyata bulabilirsin. bu arada bizim kızımız aceleci davrandı dün sabah dünyaya geldi darısı başınıza :)))
doğumunuz gerçekleşti mi hayırlı olsun ben de mayıs annesiyim önceki ay hamişlerini de takip ediyorum bilgi almak içinnormal doğum mu oldu nasıl geçti doğumunuz:44:
gerçekleşti çok şükür normal doğdu biraz zor geçti 1 ay erken oldu ve bende iltihap oluşmuş ama olsun atlattık :)
çok araştırdık ve kanz da istediğimiz özelliklerin tümünü bulduk ama biz alalı çok oldu 3 aylık hamileyken aldık gittigidiyordan 450 tl ye burdaki mağazalarda aynısı 650 tl den başlıyordu internetten araştırıp çok uygun fiyata bulabilirsin. bu arada bizim kızımız aceleci davrandı dün sabah dünyaya geldi darısı başınıza :)))
gerçekleşti çok şükür normal doğdu biraz zor geçti 1 ay erken oldu ve bende iltihap oluşmuş ama olsun atlattık :)
Ayyy çok sevindim maşallah durumunuz iyi değil mi erken doğum bir sıkıntı yoktur umarım. Verdiğin bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim.. Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere :))
Eki Görüntüle 829824
selam arkadaşlar ben ilk olarak büyük parçalardan başlamak istedim hamile olduğumu öğrendiğim anda etrafımda ki tecrübeli arkadaşların da etkisiyle alışveriş hazırlıklarıma başladım oturma odasında bulunduğum zamanlarda yanımda olması için ilk olarak iyi bi ev tipi anakucağı araştırmasına giriştim chicco kraft derken e bebek de nuna leaf'i gördüm ve gördüğüm anda inanılmaz beğendim. yaprak şeklinde ki yapısı çok sempatik ve 80 kg kadar taşıma kapasitesi sadece 3-5 ay değil 4-5 yaşında koltuk amacıyla kullanılıyor olması ve en önemlisi kumaşının tamamen organik ve çıkarılıp yıkanabiliyor oluşu çok hoşuma gitti diğer ev tipi anakucaklarına bakarak biraz pahalı olması uzun ömürlü ve diğer artılarını göz önüne alarak direk aldım. işin içinde bebeğim olduğu için inanılmaz ince eleyip sık dokuyan biri olarak gönül rahatlığı ile aldığım ürünü sizinle paylaşmak istedim rabbim sağlıkla sıhatle kullanmayı nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 897551 Eki Görüntüle 897552 Eki Görüntüle 897553 Eki Görüntüle 897554 Eki Görüntüle 897555 Eki Görüntüle 897556 Eki Görüntüle 897557 Eki Görüntüle 897558 Eki Görüntüle 897559
önce ibs ye anne bebek fuarına sonra oradan elim boş çıkınca fabrika satış mağazasına gittim beylikdüzüne hepsini aldım çıktım
Ön parmaklıkları korkuluğu çıkıyormu, Birde yerden yüksekliği ne kadar. bende almayı düşünüyorum da teşekkür ederim cevaplarsanızMerhaba kızlar bizde beşiğimi aldıkk
Eki Görüntüle 885338 Eki Görüntüle 885339 Eki Görüntüle 885340 Eki Görüntüle 885341
Baby Tech 245 Ahşep Bebek Beşiği Beyaz Kelebekler 70*130
Tamamı modülerdir. Bu da size taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar.
Kullanılan ahşap ve renklendiriciler Avrupa Standartlarına göre bebek ürünlerinde kullanılır.
Kimyasal madde içermez.
E0 normunda üretilmiştir. Ve kurşun miktarı 0 dır.
Ağır metal içermez.
Katlanabiliyor.
İki kademe Kullanılabilme Özellgi
Sallanbiliyor.
Paket İçeriği:
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent olmak üzere 8 parçadan oluşmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?