- 27 Ocak 2010
- 197
- 8
- 96
Kurabiyeleri ve şekerleri ne zaman dağıtmayı düşünüyorsun? Ben de kurabiye ile çikolata arasında kararsız kaldım, hastaneye gelenlere eve gelenlere ikram için çikolata istiyorum, kurabiye de
çok güzel. Ama yenir mi saklaması zor olur mu bilmiyorum
Bu da beğendiğim bebek şekeri, lavanta ve mıknatıslı olacak inş
merhaba mart anneleri
sonunda bebek kurabiyesinede karar verdim,
kk da çok uygun fiyata kurabiye yapan bi bayanla anlaştık,
şu modeli beğendim;
Eki Görüntüle 972767
60 tane yaptıracağım.
bebek şekeri içinde kararımız puset modellerden yana oldu,
2 tanesi arasında hala kararsızım.biri hasır diğeri demir...
hasır mı olsun demir mi kararsızlığını atlatırsam bu hafta siparişi vereceğim
fikirlerinize açığım
beğendiğim hasır model;
Eki Görüntüle 972784 Eki Görüntüle 972785
pusette bebek figürüde olacak.
tel puset modeli ise şu;
Eki Görüntüle 972798
bunda da bebek figürü olacak.
şeker yerine lavanta koyduracağım seçtiğim modele.
onun dışında bi eksimiz kalmadı çok şükür.
ayy çok tatlı şu pusetler çok beğendim.vallah ben bile kararsız kaldımbebek mevlüdü için mi canım ?
Kurabiyeleri ve şekerleri ne zaman dağıtmayı düşünüyorsun? Ben de kurabiye ile çikolata arasında kararsız kaldım, hastaneye gelenlere eve gelenlere ikram için çikolata istiyorum, kurabiye de
çok güzel. Ama yenir mi saklaması zor olur mu bilmiyorum
Bu da beğendiğim bebek şekeri, lavanta ve mıknatıslı olacak inş
hasır güzELMİŞ hasır sepetin içine mi lavanta konacak?
Anladım senin için güzel olur inşallah, beğendiğin modeller çok hoş, hasır daha hoş duruyor. Ben de çikolatayı kolonyayla birlikte süsleyip hastaneye eve gelenlere ikram ederim hoşgeldiniz faslında diye. Hediye getirenlere degemi şekerlerimizden veririz artık :)
Evet gemi modelini internetten seçtim.
merhaba mart anneleri
sonunda bebek kurabiyesinede karar verdim,
kk da çok uygun fiyata kurabiye yapan bi bayanla anlaştık,
şu modeli beğendim;
Eki Görüntüle 972767
60 tane yaptıracağım.
bebek şekeri içinde kararımız puset modellerden yana oldu,
2 tanesi arasında hala kararsızım.biri hasır diğeri demir...
hasır mı olsun demir mi kararsızlığını atlatırsam bu hafta siparişi vereceğim
fikirlerinize açığım
beğendiğim hasır model;
Eki Görüntüle 972784 Eki Görüntüle 972785
pusette bebek figürüde olacak.
tel puset modeli ise şu;
Eki Görüntüle 972798
bunda da bebek figürü olacak.
şeker yerine lavanta koyduracağım seçtiğim modele.
onun dışında bi eksimiz kalmadı çok şükür.
Elegam ben bu modeli ilk defa görüyorum çok güzel. Bu arada ben tel modeli seçerdim, daha sağlam olur diye sanırım
aslında evet göze daha sağlam geliyor tel model
ama hasırda çok yaygın değil ya ayrı bi havası mı olur diye ona gidiyor aklım,
hala kararsızım.eşimde hiç yardımcı olmuyor,ikiside güzel nasıl seçeyim deyip duruyor.
bi karar versem sipariş vereceğim de
gebeliğimin başından beri ya bisiklet ya puset modeli istiyordum,
pusetler daha cazip geldi.nette öyle güzel şeyler var ki
hayırlı haberi al seninde klavyen hep bunlara gidecek
İnşallah rabbim aratmasın tez zamanda versin inşallah.
Senin baya alışveris yazılarını, yorumlarını takip ettim, tecrübe kazandım biraz
haseki gebelik eğitimi bilgileri;
sünger içinde kısa sürede mikrop topladığı için önerilmiyor. ince file de sallanması da çocuğun yanlışmış.file bebeğe travma yaşatıyormuş. içi köpüklü file alıp küvetin içine koyulmalıymış veya çıkardığınız kirli çamaşırları üzerinde yıkamalıymışız. çocuk küvetin dibinde suya değerek yıkanmalıymış.
bebek yıkama işlemi de:
yıkama ayaklardan yukarı doğru yapılır.bu şekilde bebek daha az ağlar. ayaklardan durulanmaya başlanır. süreceginiz bebek sabunu,banyo köpüğü vs. asla direk vücuda sürülmez.alerji yapar ,cildi kurutur. süngerde köpürtüp çok hafifçe sürülür. sonra beden yıkanır. en son bebek sol kol da tersten yatırılır.başı gene şampuan elde veya süngerde köpürtülüp sürülür.şampuan direk asla bebeğin kafasına sıkılmaz.zaten ürünlerin kutularında da direk kullanmayınız diye yazar. sebamed de görmüştüm. bebek mümkünse tülbentli havlu ile kurulanır. sonra başka bir havlu ile tekrar kurulanır.
Eki Görüntüle 962114
Eki Görüntüle 963113 Eki Görüntüle 963114
bunları da bebek görmeye gelenlere lokum ikram etmek için hazırladım... günler yaklaşıyor artık
kıyamam ya nasıl yıkayım ben :26: maşallah yararlı bir bilgi oldu benim gibi bilmeyenler için...
canım 2 tane yuvarlak kesip mi yapıştırdın birbirine sanki öyl görünüyopr.anlatabilir misin nasıl yaptığını?
aynen canım iki kartonu sırt sırta yapıştırdım arasına kürdanı koyup tabiki onun üstüne de tırtıklı makasla kestiğim yazıları yapıştırdım. hatta ince bi kurdela mı bağlasam altına acaba diyorum ama denemedim nasıl olur
hmm...denemeye çalaışayım ben de çok şık gerçekten...ellerine sağlık...gelenlere lokum tuttuktan sonra ne ikram edeceksin ?
Arkadaşlar ben bu puset ve anakucağı konusunda çok kararsızım.
Puset alacağım orası kesin ama, travel sistemlerden mi alsam diyorum yani ana kucağı da içinde olanlar
yada sadece puset alsam yeterli olur mu bilemiyorum.
Herkes bir fikir veriyor çok kararsızım maddi olarak da pahalı bişey alamıcam.
O yüzden anakucağı ne kadar gerekli fikirlerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
aynen canım iki kartonu sırt sırta yapıştırdım arasına kürdanı koyup tabiki onun üstüne de tırtıklı makasla kestiğim yazıları yapıştırdım. hatta ince bi kurdela mı bağlasam altına acaba diyorum ama denemedim nasıl olur
aynı konuyu bizde düşünmüştük fakat bizim bebeklerimiz yaz bebeği sayılır travel sistem mantıklı geldi. çünkü bebek küçük bile olsa dolaşmak isteyeceğiz bebeğin de temiz havaya ihtiyacı var. pusetin içinde çok küçük kalacak bebekler. ana kucağını üzerüne sabitlediğinde kullanımı daha iyi olur diye düşündük ve o şekilde aldık tabiki son karar sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?