2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

Kurabiyeleri ve şekerleri ne zaman dağıtmayı düşünüyorsun? Ben de kurabiye ile çikolata arasında kararsız kaldım, hastaneye gelenlere eve gelenlere ikram için çikolata istiyorum, kurabiye de
çok güzel. Ama yenir mi saklaması zor olur mu bilmiyorum
Bu da beğendiğim bebek şekeri, lavanta ve mıknatıslı olacak inş

Eklentiler

• $image.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 170

bu bebek şekeri çok hoş.. neerede satılıyor internet üzerinden mi aldın

hasır güzELMİŞ hasır sepetin içine mi lavanta konacak?

ayy çok tatlı şu pusetler çok beğendim.vallah ben bile kararsız kaldım bebek mevlüdü için mi canım ?

yok canım bebek mevlüdü için değil bunlar.
biz ailelerden çok uzakta oturuyoruz,doğumumda kimse olmayacak sadece annem ve kv gelecek.
haliyle mevlüt yapmayız,sadece annem ve kv döndüklerinde adına okutabilirler.
bunlardan 10 ar tanesini eve ayıracağım.benim ve eşimin arkadaşlarından gelen olursa dağıtmak için.
geri kalanını annelere bölüştürüp vereceğiz,akrabalara dağıtsınlar diye.

canım senin bebek şekerinde çok güzelmiş.erkek olsaydı bende böyle bişey düşünürdüm herhalde
erkek bebeklerinde son zamanlarda ön plana çıkan bu gemi figürü çok güzel oluyor
kızlarada puset,bisiklet falan hoşuma gidiyor.
bende ilk başta kararsız kaldım çikolata ve kurabiye arasında ama sonunda ikisinide yaptırmaya karar verdim
üsttede bahsettiğim gibi aileler ve akrabalardan farklı şehirdeyiz.
çok az şeker ve kurabiye ayırıp geri kalanını anneme ve kv me vereceğim dağıtsınlar diye.
bendekileride eve gelen arkadaşlarımıza vereceğim.
çikolatayıda şöyle düşündük;
hastane için bir kutu yaptıracağız hemşireler,doktorlar vs için..muhtemelen artar,artanıda eve gelen olursa veriririz.
bir kutu ben dersanem için yaptıracağım,sınıf arkadaşlarıma dağıtacağım.
ama yaptıracağımız çikolatalr şu biblolu jelatinli bebek çikolatalarından olmayacak.
hem bebek şekeri hem kurabiyesi bide süslü çikolata çok abartı olur diye düşündük.
çikolataları pastaneden karışık yaptıracağız.kız isteme çikolataları oluyor ya öyle
eşimde işyerinde baklava dağıtacak.
bunları bebek doğar doğmaz yapacağız.
mevlütte yapanlarda oluyor.mantıklıda..40ı çıkmadan dağıtılmış oluyor.
fakat bizim bulunduğumuz şehirde mevlüt yapmamıza gerek yok,tanıdık yok çünkü.
annelerimiz kendi evlerinde yapacaklarını söylüyorlar ama ne yaparlar bilmiyorum...
sende hastane için ya da çok yakın olmayan tanıdıklar için çikolata,bi derece üst tanıdıkların,akrabaların için kurabiye yaptırabilirsin.
böyle daha mantıklı.kurabiye çikolatadan daha maliyetli.hem çok da masraf olmamış olur.
ben burdaki bi arkadaş sayesinde(çok uygun fiyata anlaştık) kurabiyeyede karar verdim.
yoksa aklımda kurabiye yoktu,çünkü normalde çok pahalı yapıyorlar.onun yerine süslü bebek çikolatası yaptıracaktım.
ama uygun fiyata istediğim modelde olunca kurabiyede yaptırmaya karar verdim.

hasır güzELMİŞ hasır sepetin içine mi lavanta konacak?

bende hasır olanı düşünüyorum daha çok.
hasır sepetin içine bi tane bebek figürü,
3 tane bebek şekeri ya da lavanta(sipariş verirken birini seçiyorsun)
konuyor,dışıda tül.
ben bebek şekeri koydurmayacağım.lavanta düşünüyorum.

Son düzenleme:
Anladım senin için güzel olur inşallah, beğendiğin modeller çok hoş, hasır daha hoş duruyor. Ben de çikolatayı kolonyayla birlikte süsleyip hastaneye eve gelenlere ikram ederim hoşgeldiniz faslında diye. Hediye getirenlere de gemi şekerlerimizden veririz artık :)

Evet gemi modelini internetten seçtim.

genel olarak bakınca,akrabada çoksa çikolata en mantıklısı tabi

Elegam ben bu modeli ilk defa görüyorum çok güzel. Bu arada ben tel modeli seçerdim, daha sağlam olur diye sanırım

Elegam ben bu modeli ilk defa görüyorum çok güzel. Bu arada ben tel modeli seçerdim, daha sağlam olur diye sanırım

aslında evet göze daha sağlam geliyor tel model
ama hasırda çok yaygın değil ya ayrı bi havası mı olur diye ona gidiyor aklım,
hala kararsızım.eşimde hiç yardımcı olmuyor,ikiside güzel nasıl seçeyim deyip duruyor.
bi karar versem sipariş vereceğim de

gebeliğimin başından beri ya bisiklet ya puset modeli istiyordum,
pusetler daha cazip geldi.nette öyle güzel şeyler var ki
hayırlı haberi al seninde klavyen hep bunlara gidecek

İnşallah rabbim aratmasın tez zamanda versin inşallah.
Senin baya alışveris yazılarını, yorumlarını takip ettim, tecrübe kazandım biraz

İnşallah rabbim aratmasın tez zamanda versin inşallah.
Senin baya alışveris yazılarını, yorumlarını takip ettim, tecrübe kazandım biraz

: )
buradaki annelerden ve diğer ayların annesinden oldukça yararlanırsın: )
bende hep diğer annelerin topiklerine baka baka almıştım: )
eğer aklına takılan bişey olursa mutlaka sor.
ilk bebeğim,illaki gereksiz bişeyler almışımdır,tecrübesiziz ne de olsa.
doğumdan sonra ne kullanılıyor ne gereksiz bilgilendiririm mutlaka

kıyamam ya nasıl yıkayım ben :26: maşallah yararlı bir bilgi oldu benim gibi bilmeyenler için...

Arkadaşlar ben bu puset ve anakucağı konusunda çok kararsızım.
Puset alacağım orası kesin ama, travel sistemlerden mi alsam diyorum yani ana kucağı da içinde olanlar
yada sadece puset alsam yeterli olur mu bilemiyorum.
Herkes bir fikir veriyor çok kararsızım maddi olarak da pahalı bişey alamıcam.
O yüzden anakucağı ne kadar gerekli fikirlerinizi benle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

canım 2 tane yuvarlak kesip mi yapıştırdın birbirine sanki öyl görünüyopr.anlatabilir misin nasıl yaptığını?

aynen canım iki kartonu sırt sırta yapıştırdım arasına kürdanı koyup tabiki onun üstüne de tırtıklı makasla kestiğim yazıları yapıştırdım. hatta ince bi kurdela mı bağlasam altına acaba diyorum ama denemedim nasıl olur

hmm...denemeye çalaışayım ben de çok şık gerçekten...ellerine sağlık...gelenlere lokum tuttuktan sonra ne ikram edeceksin ?

hmm...denemeye çalaışayım ben de çok şık gerçekten...ellerine sağlık...gelenlere lokum tuttuktan sonra ne ikram edeceksin ?

doğumdan hemen sonra gelenler için lokum başka bir ikram düşünmüyorum. yani hoşlgeldin bebek kurabiyelerini düşünüyordum fakat şu anki maddi durum bunu kabul etmiyor maalesef. daha sonra zaten bebek mevlidi olacak orda da ikramlar var şimdilik plan böyle. siz neler düşünüyorsunuz??

aynı konuyu bizde düşünmüştük fakat bizim bebeklerimiz yaz bebeği sayılır travel sistem mantıklı geldi. çünkü bebek küçük bile olsa dolaşmak isteyeceğiz bebeğin de temiz havaya ihtiyacı var. pusetin içinde çok küçük kalacak bebekler. ana kucağını üzerüne sabitlediğinde kullanımı daha iyi olur diye düşündük ve o şekilde aldık tabiki son karar sizin..

çok hoş olmuş cnm bence kurdeleyle daha şık olur bi dene istersen. ben bebek şekeri yaptırdım izmir'e bana baya uyguna geldi bide çikolata aldım. bu fikir hoşuma gitti ama lokumda verirsem abartı olacak

Haklısınız aslında ben bu açıdan hiç düşünmemiştim teşekkürler bende travel sistem düşünüyorum ama bebeğimin doğumundan yaklaşık 1 ay sonra alabilicem zaten lohusa döneminde dışarı çıkamıyacağım için çok sorun olmaz herhalde size bir şey sorabilirmiyim siz hangi marka aldınız bebek arabasını bir de eğer sıkıntı olmazsa ne kadara aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…