2014 mart annelerinin bebişlerine yaptıkları alışverişler

merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr

arkadaşlar bebeğinizi yıkamak için banyo filesi mi yoksa minderi mi aldınız kafam karışık. hangisi alınmalı

haseki gebelik eğitimi bilgileri;

sünger içinde kısa sürede mikrop topladığı için önerilmiyor. ince file de sallanması da çocuğun yanlışmış.file bebeğe travma yaşatıyormuş. içi köpüklü file alıp küvetin içine koyulmalıymış veya çıkardığınız kirli çamaşırları üzerinde yıkamalıymışız. çocuk küvetin dibinde suya değerek yıkanmalıymış.

bebek yıkama işlemi de:

yıkama ayaklardan yukarı doğru yapılır.bu şekilde bebek daha az ağlar. ayaklardan durulanmaya başlanır. süreceginiz bebek sabunu,banyo köpüğü vs. asla direk vücuda sürülmez.alerji yapar ,cildi kurutur. süngerde köpürtüp çok hafifçe sürülür. sonra beden yıkanır. en son bebek sol kol da tersten yatırılır.başı gene şampuan elde veya süngerde köpürtülüp sürülür.şampuan direk asla bebeğin kafasına sıkılmaz.zaten ürünlerin kutularında da direk kullanmayınız diye yazar. sebamed de görmüştüm. bebek mümkünse tülbentli havlu ile kurulanır. sonra başka bir havlu ile tekrar kurulanır.

Ben maxicosi'nin cabriofix modelini aldım oto koltuğu puset anakucağı konusunda dünyanın en iyi markası ayrıca dünyanın en iyi bebek arabaları da maxicosi'nin pusetleri ile uyumlu olması bile ne kadar güzel kaliteli güvenli olduğunu gösteriyor bence bi de çevrende maxicosi kullanan arkadaşlarım çok memnun en üst modeli pebble ama o görünüş olarak çok içime sinmedi o yüzden bi alt modeli olan cabriofix aldım

merhaba
bana da tavsiye edilen cabriofix veya pebbledi cogunlukla, ama pebble ve kiddy bu ürün arasinda kaldim. biraz daha bakmak en doğrusu olacak, tavsiyeniz icin cok tesekkurler,

Kızım ece için yaptığımız odanın genel görünümü....
2.prenses olunca yazımız değişti
Yeni Perdemiz
Yeni avize
Minik prensesime el emeğimle yaptığım kapı süsü

Bizde durumlar böyle...Perşembe günü yıkanan kıyafetler çantalancak ve hazır olucaz inş....
Öpüyorum..

Çok tatlı. Lokum hem çikolatadan da ucux olur

ucuzluğunu düşünmedik de burda adet lokum dağıtmak. bu arada teşekkür ederim beğendiğin için erken doğum riskim var düşünüp sıkıntı yapmamak için bişeyler üretmeye çalışıyorum oyalıyorum kendimi

Eki Görüntüle 963113 Eki Görüntüle 963114
bunları da bebek görmeye gelenlere lokum ikram etmek için hazırladım... günler yaklaşıyor artık

Lokum dağıtmak da güzel hoşuma gitti. Galiba benim de erken doğum riskim var. 32.haftamda girdiğim nst de sancım çıktı serum takıldı. Sizin ne sorun oldu acaba?
Aslında ben hiç ağrı hissetmiyorum, dr israhat dediği için uzanıyorum

Benim astım rahatsızlığım var 1buçuk aydır öksürüyorum bundan dolayı bebek doğum kanalına girmiş yorulma dedi doktor hayirlisi bakalım

güzel bi fikir oldu benim için çok begendim bunun yanına ektra bi şey düşündünüz mü peki ek olarak

keçelerden çubuklu şekerler hazırlıyorum küçük bi kova içine yerleştireceğim. evde sıkıntıdan oyalıyorum kendimi :) bu ara el işlerine merak saldım. bi arkadaşım doğum yaptı ona bez pastası yaptım. bide bebeğim için hasır sepet süslemeyi düşünüyorum beşiğin yanına koyucam içine de bez, ıslak mendil, krem, tırnak makası vs elimin altında olmasını istediklerimi yerleştircem.... şimdilik bu kadar :)

Eki Görüntüle 972364

bir de funnababy fiore uyku seti aldım bebefox emzirme atleti ve sütyeni aldım. kızımın abilerinden kalma bir tane içi elyaflı kadife battaniye bir penye birde peluş battaniye var. bez ve ıslak mendil hasta bezi aldık mı tamamdır sanırım. alışverişlerimin tamamını internet ten yaptım ilk iki doğumda acemiydim şimdi kaliteli ve kanserojen boya içermeyen ürünler olmasına dikkat ettim.. bebetto aziz bebe bebepan ve minidamla tercih ettim.. oturma odasına koymak için gündüz uykuları için de ufak bir anakucagı yada beşik tarzı bişey düşünüyorum ama kararsızım.?

merhaba mart anneleri
sonunda bebek kurabiyesinede karar verdim,
kk da çok uygun fiyata kurabiye yapan bi bayanla anlaştık,
şu modeli beğendim;

60 tane yaptıracağım.

bebek şekeri içinde kararımız puset modellerden yana oldu,
2 tanesi arasında hala kararsızım.biri hasır diğeri demir...
hasır mı olsun demir mi kararsızlığını atlatırsam bu hafta siparişi vereceğim
fikirlerinize açığım

beğendiğim hasır model;

pusette bebek figürüde olacak.

tel puset modeli ise şu;

bunda da bebek figürü olacak.
şeker yerine lavanta koyduracağım seçtiğim modele.
onun dışında bi eksimiz kalmadı çok şükür.

ayy çok tatlı şu pusetler çok beğendim.vallah ben bile kararsız kaldım bebek mevlüdü için mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…