aynen benimkide nerden buluyo o kadar hayal kuracak şeyi bilmiyorum annemle olunca resmen kızımda yanımızdaymış gibi oluyo onun sayesinde dogunca ne yapacak bakalım
çok güzel olmuş canım kızının odası
güle güle kullansın minik prenses
Uzun zaman oldu görüşmeyeli hazırlıklar tamamlandı gibi cok az eksiklerimiz dışında odamızdan birkaç resim ekleyeyim sizlerinde fikirlerini alayım bakalım begenecek misiniz?
arkadaşlar bebeğinizi yıkamak için banyo filesi mi yoksa minderi mi aldınız kafam karışık. hangisi alınmalı
merhaba
ben de ana kucağı bakıyorum, ana kucağında bebeğimin sırtının rahat olamaması endişesi duyuyorum. Bir arkadaşım aşağıdaki kiddy markasını tavsiye etti? Oto koltukları da güvenlik testlerinde çok başarılı dedi. Ana kucağı düze yakın yatıyormuş, Alman markası. Duyan bilen, kullanan, yorum yapabilecek olan anne ve anne adaylarının yardımlarını rica ederim??? Başka hangi markaları önerirsiniz?
https://www.facebook.com/KiddyTR
www.kiddy.com.tr
Ben maxicosi'nin cabriofix modelini aldım oto koltuğu puset anakucağı konusunda dünyanın en iyi markası ayrıca dünyanın en iyi bebek arabaları da maxicosi'nin pusetleri ile uyumlu olması bile ne kadar güzel kaliteli güvenli olduğunu gösteriyor bence bi de çevrende maxicosi kullanan arkadaşlarım çok memnun en üst modeli pebble ama o görünüş olarak çok içime sinmedi o yüzden bi alt modeli olan cabriofix aldım
Eki Görüntüle 963113 Eki Görüntüle 963114
bunları da bebek görmeye gelenlere lokum ikram etmek için hazırladım... günler yaklaşıyor artık
Çok tatlı. Lokum hem çikolatadan da ucux olur
bunları da bebek görmeye gelenlere lokum ikram etmek için hazırladım... günler yaklaşıyor artık
Benim astım rahatsızlığım var 1buçuk aydır öksürüyorum bundan dolayı bebek doğum kanalına girmiş yorulma dedi doktor hayirlisi bakalımLokum dağıtmak da güzel hoşuma gitti. Galiba benim de erken doğum riskim var. 32.haftamda girdiğim nst de sancım çıktı serum takıldı. Sizin ne sorun oldu acaba?
Aslında ben hiç ağrı hissetmiyorum, dr israhat dediği için uzanıyorum
güzel bi fikir oldu benim için çok begendim bunun yanına ektra bi şey düşündünüz mü peki ek olarak
merhaba mart anneleri
sonunda bebek kurabiyesinede karar verdim,
kk da çok uygun fiyata kurabiye yapan bi bayanla anlaştık,
şu modeli beğendim;
Eki Görüntüle 972767
60 tane yaptıracağım.
bebek şekeri içinde kararımız puset modellerden yana oldu,
2 tanesi arasında hala kararsızım.biri hasır diğeri demir...
hasır mı olsun demir mi kararsızlığını atlatırsam bu hafta siparişi vereceğim
fikirlerinize açığım
beğendiğim hasır model;
Eki Görüntüle 972784 Eki Görüntüle 972785
pusette bebek figürüde olacak.
tel puset modeli ise şu;
Eki Görüntüle 972798
bunda da bebek figürü olacak.
şeker yerine lavanta koyduracağım seçtiğim modele.
onun dışında bi eksimiz kalmadı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?