bence artık kadın beni öldürmek istiyor yada '' bi doğursada kurtulsak'' diye düşünüyor.benimle birlikte bütün apartman test gününü bekliyoruz.sanırım o gun konfeti patlatacaklar ,özellikle karşı komşum:))))
beni yalnız bırakmamak için arada geliyor garibim,kadındoğum hemşiresi olduğu için beynini yiyorum.geldiğine geleceğine pişman ediyorum''arkadaşım karnım ağrıyor gibi,ama ağrımıyor gıbide.arkadaşım sanki karnımdalar ama karnımda değil gibilerde''diye diye cinayete kurban gitcem vallahi:))))
tebrikler canim süperrrrr bir haber insallah 9 ay boyunca seninle olur keseni ve kalp atislarinida duyarsin
bence artık kadın beni öldürmek istiyor yada '' bi doğursada kurtulsak'' diye düşünüyor.benimle birlikte bütün apartman test gününü bekliyoruz.sanırım o gun konfeti patlatacaklar ,özellikle karşı komşum:))))
beni yalnız bırakmamak için arada geliyor garibim,kadındoğum hemşiresi olduğu için beynini yiyorum.geldiğine geleceğine pişman ediyorum''arkadaşım karnım ağrıyor gibi,ama ağrımıyor gıbide.arkadaşım sanki karnımdalar ama karnımda değil gibilerde''diye diye cinayete kurban gitcem vallahi:))))
Canım benım bi öncekınde 8. Gunde cıkmıştı ama ikizdi belkı ondan öle cıkmıştı bana senınde ikiz gıbı gelıo degerler benımkıyle aynı tatlım hadi saglıkla al kucagına
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün yaptın testi ?? Sanırım ikiz..
🌸🌸🌸
bayadir görmüyordum seni nasilsin hamileleik nasil gidiyor neler yaptin keseyi gördünmü ikizmi
Canım burdayım aslında denk gelmemişiz.. Keselerini gördüm kuzucuklarımın çok şükür.. Darısı kalp atışlarına inşallah.. Sen napıyosun nası gidiyo??
🌸🌸🌸
ya biride çıkıp deseki "hiiiç bir şey hissetmedim ama gebeyim,gebe kaldım,gebe kalmıştım" ya da öyle bişey işte.uffff...
ahhh canim benim ahhh bende ariyorum ama henüz bulamadim öyle birini
benim yarin kan tahlilim eger pozitif cikarsa ben yazarim sana sanirimda ilk olurum cünkü hicbirseyim yok gögüslerimde bile ne sislik nede hassasiyet hicbirseyim yokkk
benim yarin kan tahlilim eger pozitif cikarsa ben yazarim sana sanirimda ilk olurum cünkü hicbirseyim yok gögüslerimde bile ne sislik nede hassasiyet hicbirseyim yokkk
ya aslında benım goguslerım şiştı ama emınım ılaclardan normal yanı. ama son ıkı gecedır sıddetlı kasık ağrılarım oluyor sabaha karsı uykumdan uyanıyorum ve bu benı endıselendırıyor.ılk ıkı gun anlatılan hersey bende mevcutken bırden 3. gun kesıldı hepsı.ıkı gecedır sabaha karsı yasadıgım o ıkı kramp dışında hıc bır belırtım yok...
inş.yarın gebe olduğunu öğrenirizde hem senın adına hemde kendı adımıza sevınırız.belırtı olmadanda gebe kalan arkadaşlar var dıye.allah yardımcın olsun canım.yarın güzel haberlerını bekliyoruz:))))
insallah dedigin gibi olur
ama senin baya baya belirtin var gögüslerin sismis kasiklarinda hareketlilik var bunlarda belirti sayilabilir
kızlaaaarrrrrrrr serenay83 nickli arkadaşım çikolata kistli tüp yaptırdı 2 hafta önce poizitif çıktı bugünde keseyi gördü.hiçbir belirtisi yokmuş oda ağladı ölmekten ama gebeymiş işte[/QUOT
anooowww....:))))))))))harikaaaa....bak vallahi keyfim yerine geldi.cunku benımde kocaman bi çikolata kistim var....allah bagıslasın bebıcıklerını..allah bızede nasıp etsın...(
ben de öyle dedim canım.
yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum duruma.
ne yapalım Rabbim büyük lutfeder verecekse verir vermezse de ne diyebiliriz ki her mülk her şey onun..
şu an hiç bişey düşünmüyorum donasyondur evlatlıktır.
ama bana da evlatlık daha yakın geliyor çevremde de örnekleri var, hem belki de bi masumun hayatını biraz daha kolaylaştırmak için vesile kılar Rabbim bizi.
sağol Allah razı olsun canım.
benim yumurtalarım dışardan bakıldığında çok güzel görünüyor e2 filan güzel çıkıyor o yüzden yumurtlamaya yönelik kürler hiç yapmamıştım. bundan sonra onları denemeyi düşünüyorum. belki vesile olur
bir de ibrahim saraçoğluyla görüşüp profesyonel bi destek alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?