2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Heheheh ben kiseye sölemedim sadece ailem bilio çünkü çok dedıkoducular şimdi bile nie annemdeyım kocamla kotumyum kaynanamamı küsüm onun merakındalar

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

alemsin

Insallah canim 2.testte yani 14 gun kac cikmisti canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayadir görmüyordum seni nasilsin hamileleik nasil gidiyor neler yaptin keseyi gördünmü ikizmi

Canım burdayım aslında denk gelmemişiz.. Keselerini gördüm kuzucuklarımın çok şükür.. Darısı kalp atışlarına inşallah.. Sen napıyosun nası gidiyo??

🌸🌸🌸

ya biride çıkıp deseki "hiiiç bir şey hissetmedim ama gebeyim,gebe kaldım,gebe kalmıştım" ya da öyle bişey işte.uffff...

Canım burdayım aslında denk gelmemişiz.. Keselerini gördüm kuzucuklarımın çok şükür.. Darısı kalp atışlarına inşallah.. Sen napıyosun nası gidiyo??

🌸🌸🌸

ikizler yani cok güzel cok istiyordun zaten
benimde yarin kan tahlilim pazar günü idrar testi yaptim tek cizgi kan önemlisi ama benim pek umudum yok hayirlisi

ya biride çıkıp deseki "hiiiç bir şey hissetmedim ama gebeyim,gebe kaldım,gebe kalmıştım" ya da öyle bişey işte.uffff...

ahhh canim benim ahhh bende ariyorum ama henüz bulamadim öyle birini
benim yarin kan tahlilim eger pozitif cikarsa ben yazarim sana sanirimda ilk olurum cünkü hicbirseyim yok gögüslerimde bile ne sislik nede hassasiyet hicbirseyim yokkk

Canım öncelikle hayırlısı olsun öyle düşünme. Er geç anne olacağız diye çıktık bu yola Allah hayırlısını versin. Bu arada bende sadece karnım şişti. O da ilaçlardan iğnelerden diyodum.. Inanın başka hiçbirşeyim yoktu.. İnşallah yarın güzel haberlerini alırım canım. .

🌸🌸🌸

ya aslında benım goguslerım şiştı ama emınım ılaclardan normal yanı. ama son ıkı gecedır sıddetlı kasık ağrılarım oluyor sabaha karsı uykumdan uyanıyorum ve bu benı endıselendırıyor.ılk ıkı gun anlatılan hersey bende mevcutken bırden 3. gun kesıldı hepsı.ıkı gecedır sabaha karsı yasadıgım o ıkı kramp dışında hıc bır belırtım yok...
inş.yarın gebe olduğunu öğrenirizde hem senın adına hemde kendı adımıza sevınırız.belırtı olmadanda gebe kalan arkadaşlar var dıye.allah yardımcın olsun canım.yarın güzel haberlerını bekliyoruz:))))

insallah dedigin gibi olur
ama senin baya baya belirtin var gögüslerin sismis kasiklarinda hareketlilik var bunlarda belirti sayilabilir

kızlaaaarrrrrrrr serenay83 nickli arkadaşım çikolata kistli tüp yaptırdı 2 hafta önce poizitif çıktı bugünde keseyi gördü.hiçbir belirtisi yokmuş oda ağladı ölmekten ama gebeymiş işte

insallah dedigin gibi olur
ama senin baya baya belirtin var gögüslerin sismis kasiklarinda hareketlilik var bunlarda belirti sayilabilir

bunlar benım ıcın belırtı degıl cunku bu belırtılerın hepsını ıkı denemde de yasadım.bu uuncu denemem.butun belırtıler oncekılerının aynısı.endısem o yüzden ve son uc gundur hıcbırsey hıssetmıyorum...artık ne hıssedecgımıde bılmıyorum:)))

kafanı dinle en guzeli..allah kolaylık versin inş.gönlüne göre sonuclanır..

başka bir doktora da gitmeyi düşündünüz mü? doktordan doktora degisiyor malesef..
benim gittiğim ilk doktorum AMH değerimi düşük bulmustu, çok moralimi bozdu, yaşım 30, AMH değerim 1,69.
bu yaştan bu amh cok düsük deyip durdu, cok üzülmüştüm.
sonra başka nedenden dolayı doktoru degistirdik. bu defa bu doktora amh değerimi yaşıma göre cok normal buldu. boşuna üzülmüssünüz dedi.
AMH değeri bildiğim kadariyla yanlis sonuc vermeyen dogrulugu epey yüksek bir test. Sizin değerinize 2'nin üzerindeyse, başka bir doktora daha gitmediyseniz gitmek iyi olaiblir...

Tabii cok duyuyoruz, ben de duydum, normal yollardan hamile kalamazsın denilen bir kadına supriz bir şekilde hamile kalaibliyor. bebekler surpiz yapmayi sever :)

Kızlar neyin belirti sini alıyorsunuz sizleri ve buraya yazan bazı bayanları okuyunca acaba diyorum ne yaşıyorlar ben de c.tesi pozıtf sonucu aldım çok şükür p.tesi de ikinci testinde degerım katladı ALLHIMA şükürler olsun c.mtesi de kese muayenesi umarım her şey yolunda gider Ali kucağımiza aldigimiz günleri de nasip eder dilerim hepımıze annelik nasip olsun ve şunu söyleyim hiçbir belirtim yoktu lütfen bunlarla kafanızı yormayin belirti diye bir şey yokmuş bizzat döktüm söyledi daha çok ama çok erken Allaha emanet olun.

Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katildim :)) cok heyecanliyim.benim transferim 22 nisanda yapildi.yumurtam 20 nisanda toplandi. Merak ettigim 2.gun embriyosu mu olmus oluyor? Bu konuda hepiniz cok deneyimlisiniz :)) yardimci olursaniz coook mutlu olurum :) test tarihim 05 mayis inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…