2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

bugun buradan cok guzel haberler vermeyi cok arzu ederdim. hepimiz emek veriyoruz aci cekiyoruz heyecanlaniyoruz
benim sonucum 4,5 yani negatif ilaclarin etkisinden dolayi
ama ben artik inancimi kaybetmistim bilmiyorum ne yapsam ki tekrardan inancimi kazansam

canımm benımm yaa bence hemen yeni tedaviye odaklan inancını lutfen yitirme inşaşlah bidakine pozitigf haberlerle gelirsinn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sefer olmadıysa bir dahakine .. Sakın pes etme. Unutma hepimiz bir gün anne olacaz.. Dua etcem sana Allah güç versin yardımcın olsun..

🌸🌸🌸

Canım Allah yardımcın olsun nediyimki sözlerin bittiği yerdeyim çok üzüldüm ama bu yükü taşıyamıycak olsak rabim bunu bizlere vermezdi biliyorum şimdi yıkıldın hiçbirşey duymak istemiyorsun ben bunu daha önce üçkere yaşadım ama zamanla tekrarda güçümü toplayıp gine başladım sende güçünü toplayıp başlıycaksın yılmak yıkılmak yok bitanem

inşallah bir sonraki denemenizde sonuç pozitif olur..ilk denemenizmiş sayfaları okurken gördüm..daha dün bir tanıdığımın 4.seferde olduğunu öğrendim, o yüzden inancınızı kaybetmeyin:))

hepinize tskler sükür saglikliyiz bir sorunumuz yok 10 tane dondurulmusum var
benim asil sorunum inancimi kaybettim sürekli negatif düsünüyorum cünkü realistim kendimi kandiramiyorum umutlandiramiyorum ben bu umutsuzlukla inancsizlikla degil 10 defa 100 defada yaptirsam tutmak benim inancimi heyecanimi tekrardan kazanmaliyim ama nasil bana yardimci olurmusunuz akil verirmisiniz lütfen

Canim sakin umudunu kaybetme. Biz bu yola ciktigimizda herseyin hayirlisini isteyerek basladik degik mi? Ne yazik ki boyle bir sinavdan gecmemiz gerekiyormus. Negatif sonuc bizim icin hüzün elbet ancak unutma Allaha sukur sagliklisin. Esin yaninda..moralini toparlayip bir daha denemelisin. Benim ilk transferim kimyasalla sonuclandi. Ilk birkac gun inanilmaz kotuydum, gozyasim eksik olmadi. Ama sonra bunun son sansim olmadigini ve Allahtan umudumu kesmemem gerektigini anladim. Su an dondurulmuslarin test tarihini bekliyorum. Icimden bir ses bu da kimyasal olabilir diyor ama umudumu yitirmemeye calisiyorum. Olmazsa yazin ara verip ekim gibi yine tedaviye baslamak istiyorum.insan maddi manevi cok yikiliyor ama guclu olmaya calismaliyiz. Ltf kendini birakma (

bitanem ben ilk evlendiğim hafta doktorda senin asla çocuğun olmaz lafını duyduğum anı hatırlıyorum şu an...evet 2 yıl geçti olmadı çocuğum arada ne ameliyatlar ne aşılamalar neler neler.geçen sene ilk tüp bebeği yaptrdığımda aldığım sonuç aynen sen gibi mahvetti beni.ama sonra görüyorsun çocukları ve diyorsunki allah bana onu yazdıysa olacak.azmettim sabrettim şimdi yine tüp bebek iğnelerine başladım.bu ttmasada devam edeceğim yaptırmaya.asla yılma hemen toparlan ve doktoruna ne zaman başlıyoruz de tamam mı

kızım sen gelsene buraya yolayım seni bide donmuşu varmış 10 tane benm donmuşumda hiç olmuyo ben napayım

Canım 1. Cok üzüldüm rabbim sabır versin
2. Bak senın elinde 5 tedavıde daha kullanabılecegın dondurulmus var bizim cogumuzun elinde o şans yok ki benım yok
3. Rabbım istedıgı zaman akan sular durur duran sular göller nehırler olur dua et
4. Sü hiç yumurtası olmayan spermi olmayan insanlar varken biz bu tedaviyi yapabiliyorsak cok sükretmemiz lazım
5.si sana bunları yazıyorum ama benım ruh halime ne dıcez onu bılmıorum bıtanecık yavrum var ömru uzun olsun rabbım bıze bagıslasın ama yınede içim bi acayıp hakkımızda hayırlısı hemen bi silkelen kendıne gel unutmakı sende bi evlatsın dik dur ki ailende üzülmesın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

suan bunları hıssetmen cok normal ama bır sure sonra geçecek emın ol.bu guvensız ve negatıf dusunceyı kısa bır sure sadece yasayacaksın.snra kendılıgınden gececk ve bır bakacaksın kı ıkıncıye baslamıssın bıle.hem olaya bırde su acıdan bak ne güzel dondurulmuş bır suru bebıcıklerın var.ya bız olmayanlar ne yapalım?bır tane yumurtaya umut bağlayanlar ıkıncı sansı hıc olmayanlar ne yapalım kuzucum..beterın beterı var...kımse sana anne olmayacksında demiyor hem. olacaksın ama suan rabbım doğru zaman olmadığını bıldırıyor sadece...cok strese gırme.hayatının odak noktası yapma lütfen bunu ve kendı halıne bırak sonra bır bakacaksın hooooppp dıger denemedesın ve bebısın geliyor....

Ben gecen tedavimde hamile kaldım hemde ikiz ama sınra neler oldu neler kızlar korkutmak istemiyorum tabi bu benim başıma gelen 1000 kişide birmiş öle hamile kalmayla bıtmiyo zaten 10 haftalıkken şıkır şıkır bi kanamayla öle adet filan halt etmiş dra kostuk tam bir ay sabah aksam düşük tehlıkesınden igne oldum o iğneler bitti bi sancı hooop bı baktılarkı içeride kalan yumurtalar buyuyup burkulma yapmış 16 hsftalık hamileyken anestezi alıp ameliyat oldum düşünün bebeklerını kaybedenılırsın diyerek o ameliyata soktular onu atlattık bebişlerımle bu sefer 20 aylıklen karnımda oglumu kaybettım o bebek karnımda tam 37. Haftada da cok şükür kızım dünyaya geldi ama şu yasadıklarım bura şu karelere sıgıyo ama ne kadarzor oldugunu bılemezsınız onun için kütfen allaha sükredın bunları yasadıktan sonra bana mucıze bi bebek verdı lütfen üzülmeyın ben bile cesaretımı toplayıp bu tedavıye gırdıysem sizde yenıden başlıyacaksınız
Kızlar kusura bakmayın hamişler bunlar 1000 kısıde 1 olurmus oda bendım rabbım herkese annelıgı tattırsın inşallah

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Öncelikle gecmıs olsun cnm bı dahakıne olur inşallah bı de maşallah kız 10 dondurmuş ne demek süper bı. Şey inşallah tüm cocukların onlarla olurda tüpe gerek kalmaz merak ettım kaçıncı gun dondular
Bak benım 6.

1. gün dondurdular ben almanyadayim burada kanunen döllenir döllenmez dondurmak zorundalarmis 2 tane disarida birakip hemen dondurdular

1. gün dondurdular ben almanyadayim burada kanunen döllenir döllenmez dondurmak zorundalarmis 2 tane disarida birakip hemen dondurdular

Ben bu dondurma ısını anlamadım zaten herade turkıyedede belli bi noktaya varıncaya donuyorlar benımde çok şükür 2 tane var
15 yumurta toplandı 12 dollendı bu 6 tüpüm 2. Defa 2 tane dondü ılkındede 2 tane donmuştu
Benım 6. Gun döndürüldü

Canım benim Allah sabır versin hakkımızda hayırlısı ben o asamalara bıke glemedım yumurtalar büyümedi tedavi durduruldu ama bugun dr gittim yine iğnelere basladık sonuna kadarda gidicem yinede ne olursa olsun saglık olsun ömrümüz oldukca deneriz napalım bebişler daha dogmadan ocagımıza incir agacı diktiler😁😁😁

Canlarımm,
Forumu surekli takip etmeye çalışıyorum ara ara kendimden yazıyorum hepinizden tek ricam var lütfen ama lütfen ne olursa olsun ümitlerinizi canlı tutun bu il Allahın izniyle olacak diye düşünün etrafınıza bakın nasıl mucizeler oluyor ve biz çoğu insana göre o kadar şanslıyız ki kimimizin dondurulmuşları var kimimizin döllenmede tutunmada sorunu yok ,kan testlerimiz ilk pozitif cıkıyor vs bu aşamalara gelemeyen o kadar çok insan var ki öncelikle bunlara şükretmek lazım tabii ki gönül ister hepimizin sonuna kadar gidebilelim ama inanıyorum o da bir gün olacak yeter ki inanalım!
Bu kadar pozitif düşünelim telkinini kendimede yapmaya çalışıyorum zira bugün kan testi yaptırdım bir önceki 27 ydi simdi 43 cıktı dr um salı gününe tekrar kan istedi göbekten sonra kolumda kevgire döndü :)durumun parlak olmadıgını biliyorum ama çıkmamış candan umut kesilmez modeli bebişimle konuşuyorum güzel beslenmeye bakıyorum yani elimden geleni yapıyorum .kızlarrrrrrrr umudumuzu yitirmeyelim birbirimize destek olmaya dewam bu sefer olmazsa yine yeniden deneyeceğiz ve inşallah mutlu son olacak hepimiz için offfff amma uzun yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…