2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

inş artar degerim
korku içindeyim
ya artmazsa diye:18::18::18::18::18:

Off puuff kızlar dün test yaptım kocaman tek çizgi gördüm normalde ben hastalancam zaman canım çok tatlı isterdi dün geçe kalktım deli gibi çikolata aradım yaaaa ben sanki sitres yapmaya başladım kendimi engelliyorum ama 1 2 saat sonra gine akılma geliyo

inşallah canım ikimiz içinde hayırlısı bebişlerin seni bırakmaz ve tutunurlar dualarım seninle hiç ilaç kullanılıyormu yada muayene takibi oluyor mu

inşallah canım ikimiz içinde hayırlısı bebişlerin seni bırakmaz ve tutunurlar dualarım seninle hiç ilaç kullanılıyormu yada muayene takibi oluyor mu
Transferden once 2 kere muayeneye gittim. Onun disinda bol bol ilac kullaniliyor tabii :) amin canim insallah senin, benim, burada bebek sahibi olmak icin ugrasan ve duygularini paylasan tum arkadaslarimizin sonuclari pozitif olur. Allah bizlere evlat sevgisini nasip eder insallahh

Hemen umutsuzluga kapilmamalisin. Acele edip test aliyoruz ama idrar testi cok yaniltiyor. 1 mayis test gunundu sanirim. Kan degerinin sonucunu bekle bence canim. 1 gun bile sonuc icin cok fark ediyor. Deger 2 ye katliyor. 2 gun daha sabir :)

Hemen umutsuzluga kapilmamalisin. Acele edip test aliyoruz ama idrar testi cok yaniltiyor. 1 mayis test gunundu sanirim. Kan degerinin sonucunu bekle bence canim. 1 gun bile sonuc icin cok fark ediyor. Deger 2 ye katliyor. 2 gun daha sabir :)

Vallaha öyle canım çok üzülmedim aslında çünkü bildigim kadarıyla idrara çok geç düşüyor kanda kesin sonç ama sende biliyosun şu beklemek zaman hiç geçmiyo birde benim kuzularım 3. Gün enbiriyosu 1 sekiz diyeri 5 hücreli belki geç tutulurlar diye kendimi teselli ediyorum :)))

Canim 3.gunu.embiriyosuydu 10 hucreliydi iki bebisimde bugun 12.gunumdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masallah canimm degerin yuksekk insallah ikizlerdirr) aminn insallah siki siki tutunurlar annelerine coookkk sevimdimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…