- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
canım benim 9.gunum 19 du biliyorsun..5.gun embriyosuydu malesef benim için kötü bitti süreç dilerim senin degerin artar canım ki zaten test gunune daha varmış..erkfat vardı burda konusuna bakarsan onun degeri17den 2kat 2 kat arttı şimdi hamile inş.onun gibi olursun sen de bol bo ldua et ve bence bu sure zarfında dinlenmeye calış ilacına devam et..
inş artar degerim
korku içindeyim
ya artmazsa diye:18::18::18::18::18:
hemde 4 kere hepsi silik çizgiliydi
inş hamileyimdir
Canin insallah sonuclarin temiz cikar ve dondurulmuslarla baslarsin. Dondurulmuslarda surec o kadar rahat ki. Bence igneler olmadan insan daha rahat ve guvende hissediyor ve psikolojik olarak daha olumlu bakiyor herseye.. benim 2 dondurulmusum vardi ve ikiside su an benimle. Umarim beni birakmazlar ve sıkıca tutunurlar :) tabii hayirlisiyla..
bazen aksilikler oluyor ama insallah sonucu guzel olur ve yarim kalan transferimi saglikla tamamlarsin. Bebislerinle tabikii ☺
Transferden once 2 kere muayeneye gittim. Onun disinda bol bol ilac kullaniliyor tabii :) amin canim insallah senin, benim, burada bebek sahibi olmak icin ugrasan ve duygularini paylasan tum arkadaslarimizin sonuclari pozitif olur. Allah bizlere evlat sevgisini nasip eder insallahhinşallah canım ikimiz içinde hayırlısı bebişlerin seni bırakmaz ve tutunurlar dualarım seninle hiç ilaç kullanılıyormu yada muayene takibi oluyor mu
Off puuff kızlar dün test yaptım kocaman tek çizgi gördümnormalde ben hastalancam zaman canım çok tatlı isterdi dün geçe kalktım deli gibi çikolata aradım yaaaa ben sanki sitres yapmaya başladım kendimi engelliyorum ama 1 2 saat sonra gine akılma geliyo
Hemen umutsuzluga kapilmamalisin. Acele edip test aliyoruz ama idrar testi cok yaniltiyor. 1 mayis test gunundu sanirim. Kan degerinin sonucunu bekle bence canim. 1 gun bile sonuc icin cok fark ediyor. Deger 2 ye katliyor. 2 gun daha sabir :)
Kizlar mujdeeeeee 322 ciktii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kacinci gunun canim ve kacinci gunun embriyosudu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim 3.gunu.embiriyosuydu 10 hucreliydi iki bebisimde bugun 12.gunumdu
Canım hayırlı olsun kaçıncı gün yaptın testi ?? Sanırım ikiz..
🌸🌸🌸
Canim 3.gunu.embiriyosuydu 10 hucreliydi iki bebisimde bugun 12.gunumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?