Kızlar neyin belirti sini alıyorsunuz sizleri ve buraya yazan bazı bayanları okuyunca acaba diyorum ne yaşıyorlar ben de c.tesi pozıtf sonucu aldım çok şükür p.tesi de ikinci testinde degerım katladı ALLHIMA şükürler olsun c.mtesi de kese muayenesi umarım her şey yolunda gider Ali kucağımiza aldigimiz günleri de nasip eder dilerim hepımıze annelik nasip olsun ve şunu söyleyim hiçbir belirtim yoktu lütfen bunlarla kafanızı yormayin belirti diye bir şey yokmuş bizzat döktüm söyledi daha çok ama çok erken Allaha emanet olun.
Negatif .....zormuş çok zor ...!!!!
Senin olmamis olabilir canim ama benim 9.gunden itibaren kasiklarimda feci agri var herkesin farkli oluyor demekki hayirli olsun bebisin canim bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar kan verdim geldim ögleden sonra belli olacak
Yaziyi okudugumda bile cok heyecanlandim :))) cok guzel haberlerle gel insallahhhkizlar kan verdim geldim ögleden sonra belli olacak
hadi bakalım müjdeli haberle bekliyoruz
bende yarın değerim katlandımı diye bakıca
yarın zaten esas test günüm
Kızlar 4. İdrar testım de nefatıf umudum kırıldımı evet cunku gecen sefer en basıt testten bile cıkmıştı hayırlısı bakalım bıde bacaklarım cok agrıyo adetten öncede cok ağırdı acaba adetmi olcam
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
pozitiff dusun canimm test gunun ne zamandi idrar guvenmee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın canım test gunum🙍
💗👶💗
insallah yarin hayirli haberlerini aliriz canimm
İnşallah moralim cok bozuk senın bacakların agrıyomu cnm senın idrar testı hala megatıf cıkıomu of ne zoooor
💗👶💗
valla agriyo bacaklarim evett idrar negatiff cikti markadan markaya fark ediyor canimm sikma kendinii hayirli haberlerini alicagiz seninn ben bacak agrimi buna yormadim ama rahatla diye soyluyorum yeni bi topik actim senide oraya bekliyorumm sonucun pozitifff bencee
insallah ikinizdende hayirli haberler alicahiz canimm
Cnm çok teşekkür ederim Allah kucağımiza aldigimiz günleri de nasip etsin hepimiz annelik duygusunu yaşayalım senin bebis in de hayırlı olsun cnimm
Offff inşallah hamiş topiğimi açtın ya ıkıyane 15 tl lık 2 tanede 5 tl lik aldım ama negatıf hayırlısı ya inşllah
💗👶💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?