2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Senin olmamis olabilir canim ama benim 9.gunden itibaren kasiklarimda feci agri var herkesin farkli oluyor demekki hayirli olsun bebisin canim bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin olmamis olabilir canim ama benim 9.gunden itibaren kasiklarimda feci agri var herkesin farkli oluyor demekki hayirli olsun bebisin canim bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm çok teşekkür ederim Allah kucağımiza aldigimiz günleri de nasip etsin hepimiz annelik duygusunu yaşayalım senin bebis in de hayırlı olsun cnimm

Kızlar 4. İdrar testım de nefatıf umudum kırıldımı evet cunku gecen sefer en basıt testten bile cıkmıştı hayırlısı bakalım bıde bacaklarım cok agrıyo adetten öncede cok ağırdı acaba adetmi olcam

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

pozitiff dusun canimm test gunun ne zamandi idrar guvenmee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah moralim cok bozuk senın bacakların agrıyomu cnm senın idrar testı hala megatıf cıkıomu of ne zoooor

💗👶💗

valla agriyo bacaklarim evett idrar negatiff cikti markadan markaya fark ediyor canimm sikma kendinii hayirli haberlerini alicagiz seninn ben bacak agrimi buna yormadim ama rahatla diye soyluyorum yeni bi topik actim senide oraya bekliyorumm sonucun pozitifff bencee

Offff inşallah hamiş topiğimi açtın ya ıkıyane 15 tl lık 2 tanede 5 tl lik aldım ama negatıf hayırlısı ya inşllah

💗👶💗

Offff inşallah hamiş topiğimi açtın ya ıkıyane 15 tl lık 2 tanede 5 tl lik aldım ama negatıf hayırlısı ya inşllah

💗👶💗

sen inanma gine canım testlere yarın beta cok ıyı cıkacak bak göruceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…