2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Oleyyyyyy csnım hayırlı olsuuuuun👭👭👭👭👯👯👯👯👯👯

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Cok saol canim darisi hepinize insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugun 8. Günüm yine dayanamadım idrar tahlili yaptım ama yooook ikinci silik bile cıkmadı off bıde sabah ilk idrarla yapcam idrarımda baya koyulaşmış ümitliyim amma işte cok ta kaptırmak istemiyorum

💗👶💗

idrarın koyulaşması belirtilerdenmi sayılıyor?

özelden atayım canım

ben de öyle dedim canım.
yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum duruma.
ne yapalım Rabbim büyük lutfeder verecekse verir vermezse de ne diyebiliriz ki her mülk her şey onun..
şu an hiç bişey düşünmüyorum donasyondur evlatlıktır.
ama bana da evlatlık daha yakın geliyor çevremde de örnekleri var, hem belki de bi masumun hayatını biraz daha kolaylaştırmak için vesile kılar Rabbim bizi.

idrarın koyulaşması belirtilerdenmi sayılıyor?

hayır belirti olarak değil
idrar yoğun olunca hormon tahlilde daha iyi çıkıyor
seyreltilmiş açık renkli idrarla koyulaşmış idrar testleri farklı sonuçlar verebiliyo
gebelik testini onun için sabah ilk idrarla yapmayı öneriyolar
çünkü sabah ilk idrar yogun oluyor

Son düzenleme:

sağol Allah razı olsun canım.
benim yumurtalarım dışardan bakıldığında çok güzel görünüyor e2 filan güzel çıkıyor o yüzden yumurtlamaya yönelik kürler hiç yapmamıştım. bundan sonra onları denemeyi düşünüyorum. belki vesile olur
bir de ibrahim saraçoğluyla görüşüp profesyonel bi destek alabilirim.

hımm tamam anladım sımdı.:)))bende bır an duşundum ama o halde benımkı böyle degıl tutmadı galıba dıye...bu günler geçmek bılmıyor...ıkı tane test aldırdım komsuma ama yapmayacağım sanırım.hem daha cok erken test ıcın ama accayıp fitikleniyorum:))))

test elindeyse o seni dürter canım
aklın fikrin hep o testte olur
bende bakmıycam diyodum ama tam 4 kere baktım
en iyisi hiç eve sokmıycan o testi istesende bakamıyosun böylelilkle
yoksa aklın kayıyor yapıyorsun

vallahi öyle,o yüzden komsuma tekrar gerı verdım''sana aldırdım ama bunları lütfen bana verme,uğuru kaçsın istemiyorum''diye kadıncazda baktı suratıma iyice manyadığımı düşünerek...ana olmak ne zormuş yaw...olan ayrı dertli olmayan ayrı :))))

kadın kötü bozuldu demekki ayol
bravo kendini kontrol edebilmişsin
bencede yapma hiç idrar testiyle
kafan allak pullak oluyo daha cok stres yapıyosun
deneyimle sabittir

Aynen zaten onun için hayırlısıysa ver die sua edıyoz ya

💗👶💗

Canim benim idrar testi markam certain ama sen cok erken yapmissin 10 gunu yaptigimda cikti benim bu arada 10.gunden beri hic bitmeyem 2 belirtim var tam vaginanin ustune 9 gunden beri ara ara igne batiyor gibi aciyor.2.progestan fitili cok rahat takiyordum 9.gunden beri cok zorlaniyorum simdilik belirtilerim bunlar.
Bu arada kizlar benim 2.tup bebegim. 1.hic kalkmadan yattim hatta 3 gun tuvalete bile kalkmadim korkumdan piskolojim sifirdi resmen yattikca insanin moreli daha cok bozuluyor.ben cok kotuydum yani
2.yapmaya karar verdigimde esimede annemede soyledim bana karismayin ilgilenmeyin benimle dedim ve hic yatmadim gezdim dolastim sadece agir kaldirmadim ve kendimce inandigim tek sey banya yapmamakti yapmadim(insallah bugun yapicam)resmen koktum ama ben buna inandim yaparsam akip gidicek gibi geldi bana,banyo yapmadan kendimi daha mutlu hissettim islak mendiller saolsun.

Canım benım bi öncekınde 8. Gunde cıkmıştı ama ikizdi belkı ondan öle cıkmıştı bana senınde ikiz gıbı gelıo degerler benımkıyle aynı tatlım hadi saglıkla al kucagına

💗👶💗

kadın kötü bozuldu demekki ayol
bravo kendini kontrol edebilmişsin
bencede yapma hiç idrar testiyle
kafan allak pullak oluyo daha cok stres yapıyosun
deneyimle sabittir

bence artık kadın beni öldürmek istiyor yada '' bi doğursada kurtulsak'' diye düşünüyor.benimle birlikte bütün apartman test gününü bekliyoruz.sanırım o gun konfeti patlatacaklar ,özellikle karşı komşum:))))
beni yalnız bırakmamak için arada geliyor garibim,kadındoğum hemşiresi olduğu için beynini yiyorum.geldiğine geleceğine pişman ediyorum''arkadaşım karnım ağrıyor gibi,ama ağrımıyor gıbide.arkadaşım sanki karnımdalar ama karnımda değil gibilerde''diye diye cinayete kurban gitcem vallahi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…