Herkese merhaba...
Panycim canım benim...Ben de cok sevindim seni bulduğuma tekrar. Kızın nasıl? Ne kadar tatlı zamanları değil miTam birer küçük çocuk oldular insan inanamıyor...Çok çok öp kızını benim için.
Biz işte kızıma kardeş diye yola çıktık ama yaşlanmışız anacımYani küçük bir bireyi yetiştirme yorgunluğu değil gerçekten biyolojik saatin işleyişlerinin sonucunu gördük bu tedavide. Neyse çok şükür iki embryo elde edildi de onlar transfer edildi 3. günde yazdığım gibi önceden. Belirti sormuşsun dün akşam periodum gelecekmiş gibi kramp oldu epey zorladı beni ama ben ne olumlu ne de olumsuz düşünüyorum şu anda tamamen teslim olmuş durumdayım. Pek düşünmemeye çalışıyorum ama elbette çok kolay olmuyor. Kimseyle de paylaşmadım haberleri yok. Eski dost foruma döndüm yazdım ben de Test günün yarın galiba çok heyecanlı hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Öpüyorum çok💕💕
hepinize tskler sükür saglikliyiz bir sorunumuz yok 10 tane dondurulmusum var
benim asil sorunum inancimi kaybettim sürekli negatif düsünüyorum cünkü realistim kendimi kandiramiyorum umutlandiramiyorum ben bu umutsuzlukla inancsizlikla degil 10 defa 100 defada yaptirsam tutmak benim inancimi heyecanimi tekrardan kazanmaliyim ama nasil bana yardimci olurmusunuz akil verirmisiniz lütfen
kizlar dr cuma gunu testi tekrarla demisti bugun dayanamayip yine yaptimm ve degerim 513 olmuss rabbim hepinize yasattsin bu duygusu Allah kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi esirgemeyinn🙏🙏🐞🐞🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzel yaaa deyerlerin çok iyi canım rabim kucana almayı nasip etsin duvalarım hepimiz için benimde yarin test günümmm
kizlar dr cuma gunu testi tekrarla demisti bugun dayanamayip yine yaptimm ve degerim 513 olmuss rabbim hepinize yasattsin bu duygusu Allah kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi esirgemeyinn🙏🙏🐞🐞🙏🙏
Çok güzel yaaa deyerlerin çok iyi canım rabim kucana almayı nasip etsin duvalarım hepimiz için benimde yarin test günümmm
Yarın ikimizinde test günü canım inşasllah pozitiflri toplar döneriz
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
inşallah canım sende pozitif değerle donersin bugun üç ayların başlangıcı bugun hepimiz dua edelim canımm yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
Allah tamamına erdırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canıııımm cooook cok cok sevindim dua et nooolur bize
Rabbim. Pıt pıtlarını duymayı tekmelerıyle yerınden fırlamayı kucagına almayı nasip etsin insallah👼👼👼
💗👶💗
amin canım benimm dualarımm seninle canımm
Karnım o kadar cok şiştiki remen 5 aylık hamıle gıbı🙍
💗👶💗
bebişş erken gelişiyoo seninn yarınn 150-200 deger cıkar gıbı geliyor bana uarın kaçta gıtcen kan vermeye
Bilmiyorum canım eşim gelip götürecek ben annemdeyım ya yarın tatil🙅seninde karnın şişmi 🙈gıderken haber veririm canım
💗👶💗
şiş brni goren diyoo nasıl kilo almışın diyoo bilmiyolar etraftakiler tup oldugunu)
Benımde sadece ailem bilio daha ii boşver hamiş topiğne gelen oldumu canım eşin ne durumda bu arada
💗👶💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?