2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Herkese merhaba...

Panycim canım benim...Ben de cok sevindim seni bulduğuma tekrar. Kızın nasıl? Ne kadar tatlı zamanları değil miTam birer küçük çocuk oldular insan inanamıyor...Çok çok öp kızını benim için.

Biz işte kızıma kardeş diye yola çıktık ama yaşlanmışız anacım Yani küçük bir bireyi yetiştirme yorgunluğu değil gerçekten biyolojik saatin işleyişlerinin sonucunu gördük bu tedavide. Neyse çok şükür iki embryo elde edildi de onlar transfer edildi 3. günde yazdığım gibi önceden. Belirti sormuşsun dün akşam periodum gelecekmiş gibi kramp oldu epey zorladı beni ama ben ne olumlu ne de olumsuz düşünüyorum şu anda tamamen teslim olmuş durumdayım. Pek düşünmemeye çalışıyorum ama elbette çok kolay olmuyor. Kimseyle de paylaşmadım haberleri yok. Eski dost foruma döndüm yazdım ben de Test günün yarın galiba çok heyecanlı hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Öpüyorum çok💕💕

Hayırlısı olsuncanım kıxım bilmiş bi cadı teyzesı okar tatlılar ki bu dönemde en cok kızımı kucagıma alamadıgıma üzülüyorum elini karnıma koyuyor bebiş gel artık senı odama koycam diyo inşallah bu mubarek gun yuzumuzun gulmesıne vesıle olur bana özelden varsa whatsapı at da konuşalım tabi istersen senın kızın nasıl cok kıymetli oluyolar dimi zor bulunca bıde krese filan verdınmı öpüldün daha sık ugra buraya

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

kizlar dr cuma gunu testi tekrarla demisti bugun dayanamayip yine yaptimm ve degerim 513 olmuss rabbim hepinize yasattsin bu duygusu Allah kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi esirgemeyinn🙏🙏🐞🐞🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım üzme kendini ne mutluki 10 tane dondurulmuşun var bak İnan herşey daha iyi olcak biz onlara buzmelekleri diyoruz onlar okadar güçlülerki tekrardan teslerden geçtikleri için annelerine sımsıkı tutunuyorlar 1 defa bende kullanmıştım eve bana sımsık tutunmuşlardı ama rabim zamanı deyil dedi 7 haftalık kaybettim yani dediği sen hiç ama hiç umudunu kaybetme ağla bağır küs ama gine kendini toparla ve o buz meleklerini al sıcacık içinde ısı olurmu ama önce güçlü ol sengüçlü olki onlarda sana sımsıkı tutunsun canım hadi toparlan

Çok güzel yaaa deyerlerin çok iyi canım rabim kucana almayı nasip etsin duvalarım hepimiz için benimde yarin test günümmm

Çok güzel yaaa deyerlerin çok iyi canım rabim kucana almayı nasip etsin duvalarım hepimiz için benimde yarin test günümmm

inşallah canım sende pozitif değerle donersin bugun üç ayların başlangıcı bugun hepimiz dua edelim canımm yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

Allah tamamına erdırsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canıııımm cooook cok cok sevindim dua et nooolur bize
Rabbim. Pıt pıtlarını duymayı tekmelerıyle yerınden fırlamayı kucagına almayı nasip etsin insallah👼👼👼

💗👶💗

amin canım benimm dualarımm seninle canımm

Karnım o kadar cok şiştiki remen 5 aylık hamıle gıbı🙍

💗👶💗

bebişş erken gelişiyoo seninn yarınn 150-200 deger cıkar gıbı geliyor bana uarın kaçta gıtcen kan vermeye

bebişş erken gelişiyoo seninn yarınn 150-200 deger cıkar gıbı geliyor bana uarın kaçta gıtcen kan vermeye

Bilmiyorum canım eşim gelip götürecek ben annemdeyım ya yarın tatil🙅seninde karnın şişmi 🙈gıderken haber veririm canım

💗👶💗

şiş brni goren diyoo nasıl kilo almışın diyoo bilmiyolar etraftakiler tup oldugunu )

şiş brni goren diyoo nasıl kilo almışın diyoo bilmiyolar etraftakiler tup oldugunu )

Benımde sadece ailem bilio daha ii boşver hamiş topiğne gelen oldumu canım eşin ne durumda bu arada

💗👶💗

Benımde sadece ailem bilio daha ii boşver hamiş topiğne gelen oldumu canım eşin ne durumda bu arada

💗👶💗

eşim seviniyoo gelen olduda hıc bisey yazamıyom oraya anlamadımm sen yarın pızıtıf gel sen acc yeni ok canımm hade sana iyi uykular Allahım yarın senın ve tahlil yapacak olan hersesin yuzunu gıldursun bu mubbarek üç ayların hurmetine kimsenin emeğini bosa çıkarmasın kucagımızada almayı nasip etsinnn 🙏🙏🙏🐞🐞🙏🙏🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…