eşim seviniyoo gelen olduda hıc bisey yazamıyom oraya anlamadımm sen yarın pızıtıf gel sen acc yeni ok canımm hade sana iyi uykular Allahım yarın senın ve tahlil yapacak olan hersesin yuzunu gıldursun bu mubbarek üç ayların hurmetine kimsenin emeğini bosa çıkarmasın kucagımızada almayı nasip etsinnn 🙏🙏🙏🐞🐞🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kizlar dr cuma gunu testi tekrarla demisti bugun dayanamayip yine yaptimm ve degerim 513 olmuss rabbim hepinize yasattsin bu duygusu Allah kucagimiza almayi nasip etsin dualarinizi esirgemeyinn🙏🙏🐞🐞🙏🙏
Cok gecmis olsun kacinci denemen bilmiyorum ama bende senin gibiydim hic tutmayacak saniyordum hep esime derdim zurriyetsiz olecegiz hep yegenleri sevip aglayacagiz hatta ilerde evlatlik almayi bile planliyordum ama rabbim oyle buyukki 2 asilama ve 6 tupten sonra nasip etti hala inanamiyorum hic belirtim olmadigi icin hergun bir bahane bulup hastaneye kalp atislarini gormeye gidiyorum bebegim benimlemi diye umudunu kaybetme arkadasim umutsuz insanin Allaha inancida olmazmis bunlar kader kismet ayni evlilik gibi kaderde varsa goreceksin yarin regaip kandili cok dua edin Allahtan isteyin ben hepinize dua ediyorum insallah hic birimiz evlatsiz kalmayizbugun buradan cok guzel haberler vermeyi cok arzu ederdim. hepimiz emek veriyoruz aci cekiyoruz heyecanlaniyoruz
benim sonucum 4,5 yani negatif ilaclarin etkisinden dolayi
ama ben artik inancimi kaybetmistim bilmiyorum ne yapsam ki tekrardan inancimi kazansam
Cok sevindim canim hayirlisi olsun kacinci gunun bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim canim hayirlisi olsun kacinci gunun bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cnm
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
canimm hayirli haberlerini bekliyorum sabirsizlikla verdi mi kanii ?? Allahim bu mubarek gunde guldursun yuzunu yuzumuzu canimmm🙏🙏🐞🙏🙏
76..........
hamileyimmmmmmmmm
76..........
hamileyimmmmmmmmm
Yuppiiiii hadı darısı başımaaaa
💗👶💗
Canııım sen idrarde bakmışmıydın
💗👶💗
baktım hemde kaç kere
hep silik pozitifti
Benim hep begatif cıktı😞
💗👶💗
Benim hep begatif cıktı😞
💗👶💗
suan hiçbişeyle moralini bozma
kanını ver huzurla bekle
76..........
hamileyimmmmmmmmm
Yuppiiiii hadı darısı başımaaaa
💗👶💗
hadeee canimm git sendeee artikk mutlu haberi sende verr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?