2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Amin cnm

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Cok sevindim canim hayirlisi olsun kacinci gunun bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun kacinci denemen bilmiyorum ama bende senin gibiydim hic tutmayacak saniyordum hep esime derdim zurriyetsiz olecegiz hep yegenleri sevip aglayacagiz hatta ilerde evlatlik almayi bile planliyordum ama rabbim oyle buyukki 2 asilama ve 6 tupten sonra nasip etti hala inanamiyorum hic belirtim olmadigi icin hergun bir bahane bulup hastaneye kalp atislarini gormeye gidiyorum bebegim benimlemi diye umudunu kaybetme arkadasim umutsuz insanin Allaha inancida olmazmis bunlar kader kismet ayni evlilik gibi kaderde varsa goreceksin yarin regaip kandili cok dua edin Allahtan isteyin ben hepinize dua ediyorum insallah hic birimiz evlatsiz kalmayiz

Cok sevindim canim hayirlisi olsun kacinci gunun bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yaa actığım hamişler topiğine uazamıyomm anlamadımm uyarı veriyo kapatamıyomda başka bır topik acın orda konusuruz iyi gecelerr🙏🐞🐞🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cnm

💗👶💗

canimm hayirli haberlerini bekliyorum sabirsizlikla verdi mi kanii ?? Allahim bu mubarek gunde guldursun yuzunu yuzumuzu canimmm🙏🙏🐞🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok cAnım daha gıtmedım

💗👶💗

Yuppiiiii hadı darısı başımaaaa

💗👶💗

inşallah arkadaşım
sonuc negatif olursa üzüntüden ağlarım diye bekliyodum ağladım ama sevincten
bu mutluluk gözyaşları sanada nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…