Kocis gelmedi😞
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
suan hiçbişeyle moralini bozma
kanını ver huzurla bekle
76..........
hamileyimmmmmmmmm
Sabahki idrarlemi yapmıstın benı de sabah yaptım ama 3-4 saatlıkle
💗👶💗
🙏🙏🐞🙏canimm benimmm cokk sevindimmm kac oldu degerr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen fıtılmı kullandın yoksa iğnemi bıde kacıncı gun embrıyosuydu offff sankı adet olcam gıbı hıssedıyorum. Moralsızım bıraz😞
💗👶💗
ayyy çok sevindim ya Allah kucağını da almayı nasip eder inşallah, seninde, yagmurkaan35 ve suzinin ve bütün hamişlerin Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder. giremiyordum ama hep takip ediyordum okuyordum sizleri takipteydiniz bayanlar. ya ben çok sevindim . hepinizin regaip kandili hayırlara vesile olur inşallah. lütfen bizede bekleyenlerede dua etmeyi unutmayın olurmu?? dualarımız hep birbirimiz için olsun ohhhhhh beeeeeee demeyi bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim........
canım ikigün önce yani 10.günümde 13 tü
bugün 12.günüm yani test günüm 76 sonucum
Offf nasıl karısıgım içimde bi sızı rabbim bu mübarek gün ne olursun benımde yuzumu gulduuuur🙏
💗👶💗
masallah canimm benimm insallah dahada yukselir nazar : nazar 🙏🐞🙏
Benımde 4. Günüydu 2 tane konmuştu belim cok agrıyocrinone jel kullandım
2.gün embriyosu 5 hücreliydi
ayyy çok sevindim ya Allah kucağını da almayı nasip eder inşallah, seninde, yagmurkaan35 ve suzinin ve bütün hamişlerin Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder. giremiyordum ama hep takip ediyordum okuyordum sizleri takipteydiniz bayanlar. ya ben çok sevindim . hepinizin regaip kandili hayırlara vesile olur inşallah. lütfen bizede bekleyenlerede dua etmeyi unutmayın olurmu?? dualarımız hep birbirimiz için olsun ohhhhhh beeeeeee demeyi bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim........
guzel dileklerin icin cok saol canim benimm rabbim hepimizin duasini kabul etsin kimsenin emegini bosa cikarmasin en yakin zamanda herkese yasatsin rabbim bu sevinci 🙏🐞🙏
76..........
hamileyimmmmmmmmm
ben senden yana umutluyum
Benımde 4. Günüydu 2 tane konmuştu belim cok agrıyo
💗👶💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?