2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Ne bılım bıraz hevesımız kırık sankı adet olcam gıbı hıssedıyom canım sen jelmı kullandın fıtıl mı iğnemi

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Son düzenleme:
76..........
hamileyimmmmmmmmm

ayyy çok sevindim ya Allah kucağını da almayı nasip eder inşallah, seninde, yagmurkaan35 ve suzinin ve bütün hamişlerin Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder. giremiyordum ama hep takip ediyordum okuyordum sizleri takipteydiniz bayanlar. ya ben çok sevindim . hepinizin regaip kandili hayırlara vesile olur inşallah. lütfen bizede bekleyenlerede dua etmeyi unutmayın olurmu?? dualarımız hep birbirimiz için olsun ohhhhhh beeeeeee demeyi bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim........

Offf nasıl karısıgım içimde bi sızı rabbim bu mübarek gün ne olursun benımde yuzumu gulduuuur🙏

💗👶💗

crinone jel kullandım
2.gün embriyosu 5 hücreliydi

amin canım
Allah bu mutlulugu sizlerede yaşatsin inş

guzel dileklerin icin cok saol canim benimm rabbim hepimizin duasini kabul etsin kimsenin emegini bosa cikarmasin en yakin zamanda herkese yasatsin rabbim bu sevinci 🙏🐞🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiiiiiiin

💗👶💗

Benımde 4. Günüydu 2 tane konmuştu belim cok agrıyo

💗👶💗

benimde cok agrılarım oldu
transfer sonrasi ilk üçgün evde istirahat ettim ama yatmadım ev işlerimi yaptım gene
mesela 2-3saat oturuyorsam kalktım 15-20 dk yürüdüm
transferin 4.günü işe başladım 16 saatlik nöbete gittim
nöbetim bittiğinde ayaklarımın altı zonkluyodu
yani demem oki körü körüne yatmadım
herkesede diyorum öyle yatıp durmasın kimse
hareket edeceksiniz ki dolaşım artsın rahim kanlansın bebek daha rahat tutunsun
protein ağırlıklı besledim ve ilaçlarımı çok düzenli kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…