- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
Canım çok sevindim gözün Aydın rabim saglıkla sihatli kucana almayı nasip etsin inşallah şu mübarek günde çok güzel haber yaaaaa barısı biz bekleyenler
Benımde 4. Günüydu 2 tane konmuştu belim cok agrıyo
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
bide ultrasonda keseyi görürsem rahatlıycam
insallah canim keseyide gorcegiz kalp atisinida duycagiz bizi tekmelemelerinide hissetcegiz 9 ay sonrada kucagimiza alcagiz insallah allahim sen bunlari yasat bize 🙏🐞🙏
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sendeni grip olmustun ben cok kotuydum oksuruyodum ya
💗👶💗
canimm ben cokk oksuruyodum inanki gine var rabbim ol dedikden sonra oluyo gerisi tefaruat tabi biz ginede dikkat etcegiz .. kocan gelmedii daha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım cok tesekkürler allah herkese göstersin insallah çok güzel bir duyguayyy çok sevindim ya Allah kucağını da almayı nasip eder inşallah, seninde, yagmurkaan35 ve suzinin ve bütün hamişlerin Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder. giremiyordum ama hep takip ediyordum okuyordum sizleri takipteydiniz bayanlar. ya ben çok sevindim . hepinizin regaip kandili hayırlara vesile olur inşallah. lütfen bizede bekleyenlerede dua etmeyi unutmayın olurmu?? dualarımız hep birbirimiz için olsun ohhhhhh beeeeeee demeyi bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim........
76..........
hamileyimmmmmmmmm
Merhabalar herkese oncelilekle forma yeni uyu oldum ve kullanimi henuz cozemedimbende mayis ayinda edetimi bekleyip tup bebek yaptiricam insallah olur hepimiz bebislerimize kisa zamanda kavusuruz..umut dolu gunler dilegiyle
Allah bizede nasip etsin insallah tebrilerOleyyyyy süperrrdarısı bekleyenlerin başına
Gelmedi😳
💗👶💗
Gidiyorum dua edin
💗👶💗
Gidiyorum dua edin
💗👶💗
Gidiyorum dua edin
💗👶💗
Gidiyorum dua edin
💗👶💗
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?