2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

[QUOdTE=Kedilerinefendisi;35110273]celina soncuun ne oldu canım inş.olumluya dönmuştur..[/QUOTE]
Dün içimi döküp uzunca bişiler tazmıştım tatlım 11.gün değeri 14 ,13.gün 27.2,15.gün 43 cıktı yani parlak değil canım dr um salı gününe yine test istedi göbüşten sonra kollarda kevgire döndü ilaçlara devam ediyorum ama sanmıyorum bu kadar düşük değerler toparlasın yine de allah büyüktür diyorum mücadeleye devam

[QUOdTE=Kedilerinefendisi;35110273]celina soncuun ne oldu canım inş.olumluya dönmuştur..
Dün içimi döküp uzunca bişiler tazmıştım tatlım 11.gün değeri 14 ,13.gün 27.2,15.gün 43 cıktı yani parlak değil canım dr um salı gününe yine test istedi göbüşten sonra kollarda kevgire döndü ilaçlara devam ediyorum ama sanmıyorum bu kadar düşük değerler toparlasın yine de allah büyüktür diyorum mücadeleye devam[/QUOTE]

pek okuyamıyrum bu aralar canım giremiyorum cok görmedim..canını uzme en azından artış var belli olmaz dikkat et sen yine de ...

pek okuyamıyrum bu aralar canım giremiyorum cok görmedim..canını uzme en azından artış var belli olmaz dikkat et sen yine de ...[/QUOTE]

Cok teşekkür ederim msjınaa ilgine tanımasamda sizi inanılmaz bir bağ olustu herkesle inşallah bi sene sonra burda olan herkes bebişli ve mutlu olur

[QUOdTE=Kedilerinefendisi;35110273]celina soncuun ne oldu canım inş.olumluya dönmuştur..
Dün içimi döküp uzunca bişiler tazmıştım tatlım 11.gün değeri 14 ,13.gün 27.2,15.gün 43 cıktı yani parlak değil canım dr um salı gününe yine test istedi göbüşten sonra kollarda kevgire döndü ilaçlara devam ediyorum ama sanmıyorum bu kadar düşük değerler toparlasın yine de allah büyüktür diyorum mücadeleye devam[/QUOTE]

degerin artıyor gittigide yavaş olabilir bence sorun değil
ama bu evrede ilaçlara çok dikkat et
ilaçlarını bırakma sakın zamanında almaya devam et

degerin artıyor gittigide yavaş olabilir bence sorun değil
ama bu evrede ilaçlara çok dikkat et
ilaçlarını bırakma sakın zamanında almaya devam et[/QUOTE]

Bütün gün internette değer artışıyla ilgili yazıları okuyorum :) ilaçlarımı alıyorum dr um a keseyimmi ilaçları çok düşük değerler dedim o da hayır kesmiyoruz salı günkü kan tahliline kadar dewam dedi bi umut heralde bilemedim canım bekleyip görücez

canım benim gine yukselme varr inşallah dahada yukselcek bebiş biraz inatcı bence annesii sende ona yardımcı ol stres yapmaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim gine yukselme varr inşallah dahada yukselcek bebiş biraz inatcı bence annesii sende ona yardımcı ol stres yapmaa

İnşalllah canım bu mübarek günde Allah yüzümüze baksın hepimizin kucaklarımızı boş bırakmasın

Kızlar ben geldım sonuc malesef negatif demekki hayırlısı buymuş

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

hade yaaa cokk umutluydum valla sendenn kac cıktı canımm cokk üzüldüm ne diyecegımı bilmiyorum canım Allah kızına uzun omur versin canım

0.100 hiç yok umut yani dr gel sesı ama telefonla bı görüscem bakalım şimdilik ara verırım heralde şu aldıgım kiloları bi verim sonra düşünürüz rabbim siİn bebişleriniİ kucagınıza almayı nasıp etsın zaten ben cokta umutlu degıldım kızıma daha sıkı sarılacam ve gelecege umutla bakıcam bı dahakone inşallah

💗👶💗

inşallah canımm benim kızını çokk op yerime rabbim ona bir kardes nasip etcek bak gorursun dualarım senınle canımm ne olur hiç üzme kendini sarıl kocaman kızına 2 haftanın acısını doyasıya cıkarınn sende dualarını eksik etme bizden 🙏🙏🐞🙏🙏

Bu gibi durumlarda biz ne söylesek boş nasip kısmet diyelim en azından teselli olacağın bi yavrun var sımsıkı sarıl ona kalbimiz seninle i

hep diyorum canım teknoloji doktorlarımız o kadar iyilerki
tedavi görüpte bebek sahibi olmayanı duymadım bu devirde
ancak bazılarımızın evlat sahibi olması biraz zaman alıyor hepsi bu
inşallah bu sonraki denemeye
yılmak yok devam

Kızlar ben geldım sonuc malesef negatif demekki hayırlısı buymuş

💗👶💗

Canim ne yazilir bilemedim ama insallah birdahakine nssip eder allah kendini iyi bak canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar izmirde tup bebek yaptiran varmi aranizda benim doktorum dilek aslan sizinkiler kimdir nedir

Kizlar ben tup bebek nisanda hamile olanlar diye konu actim bilginizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…