2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Kızlar ben geldım sonuc malesef negatif demekki hayırlısı buymuş

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

biliyorum ne acidir bu durum o negatifi duymak ben aradigimda lütfen bana pozitif deyin dedim onlarda malesef üzgünüz dediler insanin cani aciyor yüregi aciyor ama pes etmek yok önümüze bakacagiz

Bende nisan 22 de transfer yaptirdim,5 mayistaki tahlilimi bekliyorum sabırsızlıkla ,Allah hepimizin dualarini kahul etsin insallah ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzüldüm senin adına hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım.Memorıalde tedavi gördüm.Havuz sistemi ne demek bilmiyorum canım.Ben üç yumurtayla başladım ilki gelişmedi ikiyle devam ettik ikinin biri gece çatlamış ve ben bunu opu işleminden sonra ayılınca tek yumurta toplandığını öğrendim maalesef,ondan önce bilgi verilmedi bana diğer yumurtanız erken çatlamış diye ayıldığımda ikinci yumurtam için boş yumurtamışsınız kalitesiz cevabı aldım ve itiraz edip direk doktorumu buldum elimdeki kan testlerine göre ikinci yumurtam kalitesiz boş çıkmış olamaz bir yanlışlık var diyince doktorum öğrendiki opu yerinden aslında gece yumurtam çatlamış bana verilen saatten önce ve çöp olmuş canım.Diğeride çatlasaydı bizede aşılama olacaktı denildi.Ben beş altı kez aşılma oldum zaten tumuyor bende aşılama.Diğer tek yumurtayala devam ettik fakat üçüncü günde hastaneden telefon geldi transferiniz olmıycak tedavi iptal embrionuzun gelişimi durdu diye.İkiye bölünme olmuş,gerisi gerçekleşmemiş durmuş.Hastaneye gittik nedenleri,niçinleri,konuştuk sebeblerden biri olarak diğer yumurtam erken çatladığı için çatladığında hormonlarımda düşüş olup bu yumurtamı bozmuş olabilirmiş döllenme olmamasının sebeblerinden biri,yumurta rezerv azlığı vs. gibi sebebler sunuldu.Sonuç olarak embrio konulamadan tedavim bitti canım.Üç ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dediler.Hastane ücretimden ödediğimiz paradan sadece 950 TL geri iade aldık transfer olmadığı için,bir sonraki tüp bebekte ekstra bir indirim alırmıyız diye sorduğumda almazsınız cevabını aldım.Bu tüp bebek fiyatıyla aynı olucağı söylendi muhasebeden canım.Şimdi üç ay sonrayı bekliyoruz umarım seninde güzel haberlerini duyarım burdan diğer tüp bebeğinde.Bende çok sorguladım neden,niçin,o kadar iğne,stres diye,doktorlar ne dediyse onu yaptım hata nerde diye,daha önce yedi kez vuruldum çatlatma iğnesini hiç erken çatlama olmadı bu kez neden erken çatladı,hata nerde kimde,önlem alınabilinirmiydi diye ama sonuç değişmiyor işte maalesef.Embrio oluşup konulsaydı Allahtan rabbimin izni yokmuş derdim.Gebelik oluştu yada oluşmadı derdik kendimize onu bile diyemiyorum şu an dediğin gibi bir koca soru işareti canım.Artık bundan sonrası için rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım.

Kızlar offff dün akşam Wc gittiğimde ipgibi kahverengi bişey geldi o andanber çok belim agrıyo ya hastaneyi aradım hemşire yarin test günün ilaçlarını bırakma beli olmaz dedi ama çok belim agrıyo neyapıcam ((((

Yumurtanın erken çatlamasının sebebi olarak doktorun ne açıklama yaptı? Havuz sistemi yumurta rezervi az olan hastalarda uygulanıyor, senin eğer bir yumurtan ancak büyüyorsa her ay bir yumurta embriyo haline gelince donduruluyor, havuzda biriktiriliyor ve sonra sana transfer ediliyor. Amaç bir embriyoyu transfer etmek yerine biriktirip iki embriyo transfer etmek. Canım yumurta rezervi az olan hastalarda daha erken yumurtayı toplayarak erken çatlaması önlenebiliyormuş. Bana yapılan aşılamanın tutmayacağı belliydi zaten, aslında aşılamayı yaptırmazdım şimdiki aklım olsa. Bizde yumurta toplama yapılamadı ama toplamda 4200 tl ilaçlarla birlikte para harcadık. Sonrasında bizde indirim yok, çünkü yarıda kaldı tedavi.Ben farklı bir doktor arayışına girdim, birkaç ay sonra Aret Kamar Hoca ya gitmeyi düşünüyorum. Benim için önemli olan doktorumun benim kadar çabaladığını ve doğru tedavi uyguladığını bilmek.Bakalım artık araştırma sonrasında ikinci tüp bebek tedavisine başlıcam.Senin adetlerin düzenli mi, ilaçsız olabiliyormusun? Neden 3 ay sonra deneyebilirsiniz dediler canım, bana öyle birşey söylenmedi...

Bende nisan 22 de transfer yaptirdim,5 mayistaki tahlilimi bekliyorum sabırsızlıkla ,Allah hepimizin dualarini kahul etsin insallah ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirlisi olsun canim hamis haberlerini bekliyoruz insallah idrar testi yaptinmi?

Kötü düşünme lütfen imkanın varsa uzan dinlen çok yorma kendini canım hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Kötü düşünme lütfen imkanın varsa uzan dinlen çok yorma kendini canım hayırlı haberlerini alacağız inşallah

Kısmet artık canım bilmiyorum umudumu kırmıyorum belki beş hüçreli olan gelmiştir diye düşünüyorum diyeri sekiz hüçreliydi akşam ondan başka busaate kadar bişey gelmedi sadece ağrım var yatıyorum hep duva ediyorum (

Kendimi berbat hissediyorum...dayanamadım sabah komsuma aldırdığım ama sonra ''sende kalsın ben dayanamam yaparım moralım bozulur'' dedıgım testı aldım ve ıdrar testı yaptım..negatif....pööfff...kasıklarımda sanki adet olucakmısım gıbı bı agrı var bellı belırsız...8. gunum ve pazar gunu 10.gunumde testım var.belkı kanda çıkar, bu teste pek güvenmemek lazım dıye avutuyorum kendımı.
bu arada kızlar sunu merak edıyorum. 4. gun transferıydı ve ayın 24unde transfer oldu.4 mayıs test gunum ıse benım 10. gun kanda bakılmış olacak..ama okuyorum sızlerı hep ya 12. gun ya 14 gun.yada benımle aynı gun transfer olanlar bıle benden sonra test gunlerı. bu test gunlerı neye gore belırlenıyor

Kızlar resmi nasıl koyuyorsunuz ben idrar tahlılı yaptım onun resmını koymak ısıtıyorum bakın ve yorum yapın dıye 2. Cızgı yamuk çıktı 2 tane aldım 2. Sını yarın yapcam anlamadım transferden sonra 9. Gunüm
Abadi ne yaptın senı merak edıyorum
Yazmıyorum ama hepinizi takip edıyorum

Cnm genelde 5. Gun olanlar 10. Gunü istiyorlar
Benımde 23 unde oldu transferım benımde 5. Gun ama 12. Gunü istedi Dr. Emin olmak ıcın herade hakkımızda hayırlısı bende dayanamadım aldım pazar yapcaktım güya dayanamadım yaptım ama bende bı şey anlamadım yamuk cızgı cıktı
En ıyısı kan
Bu arada benımde 5 mayıs

Son düzenleme:

Kızlar dayanamadım evde test yaptım ikinci çizgi çok çok silik inanamadım yiyenimde baktı oda gördü çok silik bende gitim kantesti yaptırdım sonuç bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…