Kızlar ben geldım sonuc malesef negatif demekki hayırlısı buymuş
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
tebrik ederim csnim cok güzel bir haber insallah darisi bizlere
Kizlar izmirde tup bebek yaptiran varmi aranizda benim doktorum dilek aslan sizinkiler kimdir nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Salı günü değerim iyi çıkarsa ben de katılacağım inşallah topiğine :)
76..........
hamileyimmmmmmmmm
HAYIRLI olsun CNm kat kat arttırsın Rabbim şu mübarek gecelerde herkese nasip etsin dua edelim
Merhaba kızlar, bende aranıza yeni katildim :)) cok heyecanliyim.benim transferim 22 nisanda yapildi.yumurtam 20 nisanda toplandi. Merak ettigim 2.gun embriyosu mu olmus oluyor? Bu konuda hepiniz cok deneyimlisiniz :)) yardimci olursaniz coook mutlu olurum :) test tarihim 05 mayis inşallah. ..
Canım ben de aynı durumu yaşadım, mart sonunda ve hala kendime gelemedim. Bana da iki ay önce rezerv azlığı ve erken menopoz teşhisi konuldu. Yumurtaların her an bitebilir , bir an önce tüp bebek yaptır dendi. Biz de kendimizi bir anda tüp bebek yaptırırken bulduk. Tedaviye başladığım ilk gün 4 yumurtam vardı, aradan birkaç gün geçtikten sonra gittiğimde, yani iğnelerin belirlendiği gün yumurtalardan birinin kist olduğu söylendi, hemen işlem yapılarak o kist alındı ve biz 3 yumurta ile yola devam ettik. Gonalf 225 iğne yaptım ve 3 yumurtadan biri 18,5 mm diğerleri ise 10 mm ve 7 mm idi. Doktor bana çatlama iğnesini muayene gününden bir gün sonra yapmam için verdi ve çatlama iğnesinden iki gün sonra da yumurta toplama işlemi yapılması için merkeze gittim. Beni toplama işlemi için hazırlarlarken, benim tek yumurtamın toplanacağını söylemem üzerine ultrasonla bakalım dendi ve süprizzzz tek yumurtam erken çatlamış, çatlatma iğnesinden tam 35 saat sonra. O anda ben tabii ağlamaya başladım.Doktor ise bu durumun olabileceğini, tek yumurtası büyüyen benim gibi rezervi az olanlarda karşılaşılan bir durum olduğunu söyledi. Ama öyle de neden önlem alınmadı veya 35 değil de daha erken bir saatte toplanmadı. Yumurta çatladığı için aşılama yapmaya karar verdiler ve aşılamada negatif sonucunu aldım. Bir sürü soru ile çıktık tüp bebek merkezinden. O kadar iğne, o kadar stres ve sonuç bir koca soru işareti. Hayırlısı olsun canım, ne yapabiliriz ki hayırlısını dilemekten başka.Sen umudunu kaybetme ne olur. Tek yumurtan toplandı değil mi, transferin gerçekleşecek mi peki, yoksa havuz sistemimi yapacaklar sende canım? Nerede tedavi görüyorsun cnm?
Üzüldüm senin adına hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım.Memorıalde tedavi gördüm.Havuz sistemi ne demek bilmiyorum canım.Ben üç yumurtayla başladım ilki gelişmedi ikiyle devam ettik ikinin biri gece çatlamış ve ben bunu opu işleminden sonra ayılınca tek yumurta toplandığını öğrendim maalesef,ondan önce bilgi verilmedi bana diğer yumurtanız erken çatlamış diye ayıldığımda ikinci yumurtam için boş yumurtamışsınız kalitesiz cevabı aldım ve itiraz edip direk doktorumu buldum elimdeki kan testlerine göre ikinci yumurtam kalitesiz boş çıkmış olamaz bir yanlışlık var diyince doktorum öğrendiki opu yerinden aslında gece yumurtam çatlamış bana verilen saatten önce ve çöp olmuş canım.Diğeride çatlasaydı bizede aşılama olacaktı denildi.Ben beş altı kez aşılma oldum zaten tumuyor bende aşılama.Diğer tek yumurtayala devam ettik fakat üçüncü günde hastaneden telefon geldi transferiniz olmıycak tedavi iptal embrionuzun gelişimi durdu diye.İkiye bölünme olmuş,gerisi gerçekleşmemiş durmuş.Hastaneye gittik nedenleri,niçinleri,konuştuk sebeblerden biri olarak diğer yumurtam erken çatladığı için çatladığında hormonlarımda düşüş olup bu yumurtamı bozmuş olabilirmiş döllenme olmamasının sebeblerinden biri,yumurta rezerv azlığı vs. gibi sebebler sunuldu.Sonuç olarak embrio konulamadan tedavim bitti canım.Üç ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dediler.Hastane ücretimden ödediğimiz paradan sadece 950 TL geri iade aldık transfer olmadığı için,bir sonraki tüp bebekte ekstra bir indirim alırmıyız diye sorduğumda almazsınız cevabını aldım.Bu tüp bebek fiyatıyla aynı olucağı söylendi muhasebeden canım.Şimdi üç ay sonrayı bekliyoruz umarım seninde güzel haberlerini duyarım burdan diğer tüp bebeğinde.Bende çok sorguladım neden,niçin,o kadar iğne,stres diye,doktorlar ne dediyse onu yaptım hata nerde diye,daha önce yedi kez vuruldum çatlatma iğnesini hiç erken çatlama olmadı bu kez neden erken çatladı,hata nerde kimde,önlem alınabilinirmiydi diye ama sonuç değişmiyor işte maalesef.Embrio oluşup konulsaydı Allahtan rabbimin izni yokmuş derdim.Gebelik oluştu yada oluşmadı derdik kendimize onu bile diyemiyorum şu an dediğin gibi bir koca soru işareti canım.Artık bundan sonrası için rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım.
Bende nisan 22 de transfer yaptirdim,5 mayistaki tahlilimi bekliyorum sabırsızlıkla ,Allah hepimizin dualarini kahul etsin insallah ......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar offff dün akşam Wc gittiğimde ipgibi kahverengi bişey geldi o andanber çok belim agrıyo ya hastaneyi aradım hemşire yarin test günün ilaçlarını bırakma beli olmaz dedi ama çok belim agrıyo neyapıcam((((
Kötü düşünme lütfen imkanın varsa uzan dinlen çok yorma kendini canım hayırlı haberlerini alacağız inşallah
Hayirlisi olsun canim hamis haberlerini bekliyoruz insallah idrar testi yaptinmi?
Kendimi berbat hissediyorum...dayanamadım sabah komsuma aldırdığım ama sonra ''sende kalsın ben dayanamam yaparım moralım bozulur'' dedıgım testı aldım ve ıdrar testı yaptım..negatif....pööfff...kasıklarımda sanki adet olucakmısım gıbı bı agrı var bellı belırsız...8. gunum ve pazar gunu 10.gunumde testım var.belkı kanda çıkar, bu teste pek güvenmemek lazım dıye avutuyorum kendımı.
bu arada kızlar sunu merak edıyorum. 4. gun transferıydı ve ayın 24unde transfer oldu.4 mayıs test gunum ıse benım 10. gun kanda bakılmış olacak..ama okuyorum sızlerı hep ya 12. gun ya 14 gun.yada benımle aynı gun transfer olanlar bıle benden sonra test gunlerı. bu test gunlerı neye gore belırlenıyor
Kızlar resmi nasıl koyuyorsunuz ben idrar tahlılı yaptım onun resmını koymak ısıtıyorum bakın ve yorum yapın dıye 2. Cızgı yamuk çıktı 2 tane aldım 2. Sını yarın yapcam anlamadım transferden sonra 9. Gunüm
Abadi ne yaptın senı merak edıyorum
Yazmıyorum ama hepinizi takip edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?