2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım az once bı yerde okudum.8. günden sonra vücut salgılıyormuş gebeliğe daır o hormonu..ıcımden bır ses bebişin karnında diyor ama hayırlısı olsun tabı.bol şans...

8.gununde eczaneden aldıgı ıdar testını yapıp, tek çizgiyi gören, sonrada kanda hamile oldugunu öğrenen arkadas var mı??
((

canım az once bı yerde okudum.8. günden sonra vücut salgılıyormuş gebeliğe daır o hormonu..ıcımden bır ses bebişin karnında diyor ama hayırlısı olsun tabı.bol şans...

Kız benımkı garıp oldu teste ılk 20 dk sonran geçersiz dedı benım yrm saat durdu yamuk cızgım sonra yok oldu garıp en ıyısı kan ama ben yarın Sabah'ta denıyecem sonrada pazartesı kan ondan sonra yolumuza bakarız hakkımızda hayırlısı
Benım elımdekı damarlar sıstı bu arada neyse bellırtı aramıyorum ben

Canim hayirli olsun hamissin.yamukta olsa farketmez ikinci cizginin cikmasi onemli bu arada doktorum bana idrar testinde cikiyosa kan kesin cikar demisti bilgin olsun

Kızlar yenı bısey okudum hamıle olan bı bayan plastık kabın icine ıdrarını yapıyomus sonra karbonat dokuyor üstüne eğer kabarırsa kopururse hamıle eger degılse kaparmıyormus negatıf oluyor bı hanım 5 cocuğunuzda böyle yapmış deneyenler doğru olduğunu söylüyor ben denemedim ama ilgimi çekti

Tebrik ederim kız kaç çıktı
Bu senın kaçıncı denemem doğurana kadar ıyı geçer ınsallah

Canım sagol bu üçünçü denemem daha önce ilki tutmamıştı ikinci 7 haftalık kaybettim rabim busefer yüzüme güler inşallah sağlıklı sihatli kucağıma alırım inşallah

Tebrik ederim kız kaç çıktı
Bu senın kaçıncı denemem doğurana kadar ıyı geçer ınsallah

Canim bu arada ikinci bebegini neden kaybettin sorun neydi

Bilmiyorum tatlım kendini tamamlayamamış demişlerdi eyer sorunlu oluyorsa vicut bışarı atıyo dediker araştırmadılar öyle kalmıştı dilerim budefa bisorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…