Kızlar açtığınız topik nediye açtınız bulamıyorum
Kızlar yenı bısey okudum hamıle olan bı bayan plastık kabın icine ıdrarını yapıyomus sonra karbonat dokuyor üstüne eğer kabarırsa kopururse hamıle eger degılse kaparmıyormus negatıf oluyor bı hanım 5 cocuğunuzda böyle yapmış deneyenler doğru olduğunu söylüyor ben denemedim ama ilgimi çekti
Kızlar açtığınız topik nediye açtınız bulamıyorum buarada sagol canım:)))
mrb arkadaslar bugun doktor randevum vardi 10 tane dondurulmuslarim var
bu ay dondurulmuslarimdan transfer edecegiz cözüldügünde ölme yasamama gibi bir durumlari oluyormu acaba ben 4 tane cözdürmek istiyorum en iyi 2 tanesini transfer edelim dedim dr.umda 2 tane cözdürelim diyor bilemedim simdi
Kızlar yenı bısey okudum hamıle olan bı bayan plastık kabın icine ıdrarını yapıyomus sonra karbonat dokuyor üstüne eğer kabarırsa kopururse hamıle eger degılse kaparmıyormus negatıf oluyor bı hanım 5 cocuğunuzda böyle yapmış deneyenler doğru olduğunu söylüyor ben denemedim ama ilgimi çekti
Kızlar yarın test günüm....kalbim ağzımda atıyor sanki...lütfen banada dua edin...
Herkese merhaba, benim de 26 nisanda ilk kez transferim yapıldı,kadınlar klübünü de tüp bebek yapmak zorunda olduğumu öğrendiğimde keşfettim,tedavi sürecinde de transfer sonrası günlerde de buradaki paylaşımlar çok güzel moral verdi bana,8 mayısta kan testim var, 32 yaşındayım eşimde sperm azlığı vardı,total sperm sayısı 2 milyondu bu nedenle aşılama bile yapılamadı direk tüp bebek tedavisine başlandı. A kalite Tek embriyo kondu,5 tanesi donduruldu.Dilerim isteyen herkes ve ben en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alırız...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hayirlisi olsun insallah pozitifi gorursun.neden 2 tane koymadilar canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah pozitif cikicak ve bizim hamis topigine geliceksin sende canim
ay inşallah canım ya.vallahi şu satırları bile yazarken gözlerim doluyor,çok kötü oldum ben...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.yarın negatıf derlerse dünya basıma yıkılacak sankı..ılk baslarda o kadar hazırlamıstımkı kendımı pozıtıfe gunu yaklaştıkça negatıf dusunmeye başladım nıyeyse.tek tesellım ılk ıkısınde yasamadıgım adet sancılarına benzer karnımın ıcınde mınık mınık kasılmalarım olması,tek umudum bu suan...belkı hamıleyımdır dıye...bıde yarın benm 10. gunum.herkes 12. günde 14.gunde yaptırıyor.10.yapılmasının bır nedenı varmıdır bılıyormusun?
Cnm 5. Gun olunca 10. Gunü istiyorlar ama senın 4. Gunmus ama varsa gene çıkar bı seyler senın bu ılk tup denememi inşallah ıstedıgın sonucu alırsın
Benım gene olmadı herade ıdrar yaptım negatıf pazartesı bı de kanda görürüm sen gene yaptımmı ıdrar
yok yahu...ne ılkı...ucuncu denemem bu benım...yanlış hatırlamıyorsam besıncı gun olgunluğuna ulaştığı ıcın sanırım 4. yaptılar transferı.rahım kalınlığı vs hersey normal gıbı tutunmaması ıcın bır neden yok ama cok buyuk bır cıkolata kıstım var ebnım..o kadar cok cerrahı operasyon gecırdımkı artık gecırmek ıstemıyorum bu kıstle ılgılı...dun yaptım ıdrar testını negatıf çıkınca moralım bozuldu...vucudumdakı her belırtıyı gebemıyım dıye degerlendırıyorum.belım ağrıyor,arada kasıklarım ağrıyor hemen dıyorum tamam gebeyim.bı yerde okudum vücut tek gebelıklerde genelde 8 ve 9 günden sonra o gebelik hormonunu salgılıyormuş..bende avunyorum ıste bunu düşünerek.bır daha yapmadım.yarın sabah 8 gıbı hastaneye gıdecegız esımle,gıtmeden once evde bı kez daha yapacağım testı.negatıf çıkarsa en azından sonucu negatıf olarak alırsam kendımı hazırlamış olurum...kendı kendımı kandırıyorum ıste....cok korkuyorum...cok fenayıım arkadaşım...nefes alamıyorum nerdeyse...
senın ne zaman transfer yapılmıştı kaçıncı gunun.bak vallahı pek güvenme ıdrar testıne arkadaşım cok yanıltıyor,üzüyor...
Cnm çok gecmıs olsun benımde 6. Ama olumlu beklenmiyorum açıkça bugün yaptım ıdrar negatıf çıktı o yüzden pozıtıfı olursa surprız olur bana yen yapmayı düşünüyordum ama vazgectım pazartesı yapcam yen senı pür dıkkat beklıyecem
Döndürülmüştünüz var mı
Insallah pozıtıf olur senın banada umut olursun benım elimdeki damarlar sısıyor bıraz ondan umutlanıyorum açıkcası
Benım 23 nisan da yapıldı 5.gun
ay canım ya...offf....belkı benım ıcın cocukluk yapıyor dıyeceksın ama canım öyle dua ediyorumki anlatamam sana,gözyaşlarım sel oldu desem yeridir...ben bı altıyı bır sekızı bır onuncu denemeyı dusununemıyorum.okadar kuvvetlı degılım...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sende negatıf çıkacak dıye sartlama sakın kendını.allah buyuk, herseyın vardır bı hıkmetı.bızım ser bıldıgımız bızım ıcın belkıde hayır olabılır...sımdı dıyeceksınkı''bana söyleyene bak'' :)))) sen bana aldırma...ben bı oyleyım bır böyle:)))) benden başka herkes hamıle kalır dusuncesındeyım cogu zaman :)))) evlenmeden once arkadaşlara dıyordum...(kı bunlar evlenme ıhtımalı dusuk arkadaslardı''kızım sız evlenırsınız uzerıne ıkı çocuk yaparsınız benim belki o zaman bi bebem olur''diyodum..o evlenmez dedıklerım buldu kocayı aradan 4 yıl gectı bıde ustune ılk çocuklarını doğurup ıkıncıye hamıle olanlar var aralarında..hayır yanı anlamadımkı ben bızmı beceremiyoruz acaba,bunun bır formulumu var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?